Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nirej
Koliko ?esto vam se dešava da "uhvatite"sebe kako maštate o nekoj svojoj staroj ljubavi?
Mu?ite li sebe pitanjem,mogu li ja opet biti sa njim/njom?
Dali me je zaboravio/la?

Prosto..."mu?e" li vas stare nezaboravljene ljubavi?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
neeee mu?eeee meeee... :blush: tj. ne mu?im sebe takvim razmišljanjima. ?ist automazohizam.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa znas kako...

Kada sad kazem da mi je omiljen sport da se novim kolima i sa prelepim deckom vozikam ispod prozora jedne stoke-SVI ce ovde da kazu da ga nisam preboleo, da jos patim za njim...da podsvesno zelim da smo zajedno.

NISTA OD TOGA! Radi se o cistoj ljudskoj zlobi, mojoj zlobi, posto on mene sada juri (obradjeno u mojoj temi Uvek bi da se vrate)

Svi moji bivsi su u fascikli Hvala ti, Boze, sto si mi otvorio oci tako da nema mesta samomucenju na tu temu.

Nekad me zestoko mucilo-gde mi je bila pamet, gde su mi bile oci, ali to je sve cena najranije mladosti.
Korisnikov avatar
By unic0rn
hm... vrlo retko...
problem je sto su ta podsecanja uzajamna pa onda i mene prodrma kad i njih.. al je to kratkotrajno... jbg, uvek neshto ostane ili to ne beshe ljubaf!
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Nirej

"mu?e" li vas stare nezaboravljene ljubavi?
samo jedna, al tu mi nema pomoci :happysmoke:
By Shoplifter
da, desava mi se, narocito kad sam single malo duze, i onda posle izvesnog vremena krene da mi se tako muti svest. Nazovimo to neuracunljivoscu.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Da.I ne vidim nista neobicno u tome.Ako su to bile prave ljubavi-one se ipak ne zaborave...Uostalom deo su naseg zivota i nemozemo da ih izbrisemo iz pamcenja i da hocemo.Uvek ce postojati nesto sto ce nas nekada podsetiti na ko zna koliko stare dane-neka pesma,miris,fotografija,neko mesto gde se izlazilo zajedno,prolazilo nekom ulicom....To opet ne znaci da se mora patiti zbog toga,to su uspomene-ruzne ili lepe-deo su naseg zivota kao sto vec rekoh...
:lukavi:
Korisnikov avatar
By tramp
meni su sve moje bivse osobe drage i drago mi je kad ih vidim i kos mi je draze kad ih vidim da su sa nekim/om drugim/om (to uglavnom znaci da se meni nece javljati) a kako sam bila zaljubljena samo jednom pre moje trenutne ljubavi ne znam bas kako je to kad patis za bivsom ljubavi jer meni je bivsa ljubav bio decko a ja u medjuvremenu izgubila interes za iste pa tim i za njega... osim toga ozenio se covek i eto meni bas drago (mrzim kad naletim na neku osobu od ranije i kaze mi da me jos uvek ceka i tako to jer mi je to malo previse, sta ja znam kao sad sam ja kriva sto neko nije u vezi .... mada mislim da je to samo dobar izgovor)
no cisto sa fizioloske strane zna mi se dici na neku bivsu, navika ...
Korisnikov avatar
By Nirej
Jao što sam bezobrazan postavio pitanje a nisam odgovorio,što je naravno neki red i obi?aj!

Meni se ponekad javi želja za jednim kretenom,?esto pomislim da bih mogao biti opet sa njim,i nedavno sam imao priliku ali je razum bio ja?i od ose?anja(Bogu hvala za to) i nisam pristao,dovoljno je što me je jednom povredio ne bih voleo da sve to opet proživljavam!:no:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Ne. Kod mene su raskidi konacni. Nema zelje za vracanjem na staro.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne! Svasta, gde bi se meni to desavalo :odbij:

Salim se, zakljucila sam da sam preterala sa pisanjem o bivsem, pa necu vise da pisem o njemu. Sem toga, mozda je nabavio kompjuter pa ce mu sujeta porasti do neslucenih razmera ako moje postove procita (nesto se cudno ponasao kad sam ga srela pre neki dan ;) ). Kad dobijem inspiraciju pisacu knjigu, radni naslov joj je"Opsesija" ;) Imam ja tu ideju odavno ali ono sto me sprecava je sto verovatno kad bih je napisala zelela bih da je objavim, besmisleno mi je da pisem knjigu koju niko nece citati. Ali ono sto me onda koci je koliko je to u redu prema njemu ili drugim osobama :puzzle: Mada bih ja izmenila imena i napisala ono da je svaka slicnost sa stvarnim licnostima slucajna... osobe koje nas znaju (a to je period od preko deset godina, znaci prilicno ljudi) bi tesko poverovale u tu "slucajnost".

Pa sam htela da pitam, kako biste reagovali kada biste saznali da je vas bivsi ili bivsa napisao/la knjigu, procitate je i shvatite da ste vi glavna licnost?
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Hipatija

Pa sam htela da pitam, kako biste reagovali kada biste saznali da je vas bivsi ili bivsa napisao/la knjigu, procitate je i shvatite da ste vi glavna licnost?
Pisac ima prava da svoja posmatranja ugradjuje u delo. U koliko to radi s malicioznim namerama to ce se i na delu osetiti. Znamo svi da su jedno memoari Bore Jovi?a gde on piše o svim svojim bivsim partijskim kompanjonima a drugo romani Tomasa Mana u kojima skoro da nema izmisljenih li?nosti, bilo da je u pitanju Tadzi iz Smrti u Veneciji ili Hano iz Budenbrokovih ili Tomas Budenbrok ili Memer Peperkorn iz ?arobnog brega(a u stvari Gerhart Hauptman, drugi poznati pisac koji mu je ?ak zamerio zbog tog ugradjivanja).

Kako bih ja reagovao? Pa sva nasa posmatranja idu kroz "nao?are uma". Mislim da me bivsi ne mrzi i da o meni ne bi ruzno ni pisao. A kad se nesto prelomi kroz bol, on ima prava na svoje vidjenje i on svakako ne bi pisao knjizevno delo s namerom da me povredi . Ti Hipatija znas da izbegavam beznacajna i besadrzajna lica u svom zivotu.

Ono sto prodje kroz imaginaciju nikada nije faktografija dakle nesto zbog cega bi neko imao prava da se ljuti. Mnogo toga se dodaje menja itd. Mislim da bi tvoj bivsi mogao naci samo neke elemente iz vase proslosti a zbog jedne nove stvarnosti koja nastaje pisanjem nema na cemu da ti zamera. Tako se ni ja ne bih ljutio na prijatelja u konkretnom slucaju bivseg decka.

No malo sam odmakao od topica pa cu odgovoriti autoru jos jednim postom.

:) )
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Nirej
Koliko ?esto vam se dešava da "uhvatite"sebe kako maštate o nekoj svojoj staroj ljubavi?
Mu?ite li sebe pitanjem,mogu li ja opet biti sa njim/njom?
Dali me je zaboravio/la?

Prosto..."mu?e" li vas stare nezaboravljene ljubavi?
Stare ljubavi( ako su zaista bile ljubavi- uh govorim kao da ih je bilo 300 a u stvari nekoliko) dobijaju specijalni status u prostorima moga pamcenja.

Nikada ne se ne pitam da li bih mogao biti ponovo s njim. To je samomu?enje kome nisam sklon. Volim sam sa respektom da gledam na bivsu ljubav.

Ne verujem da me je bivsi zaboravio niti da ?e.

Ne maštam o staroj ljubavi ali volim da se podsetim, mada retko, zajedni?kih trenutaka i to mi je dovoljno.
Korisnikov avatar
By Val
Sto je bilo, bilo je. I da je bilo kako treba, trajalo bi jos uvek. Prema tome, zasto bih se vracala?
Ne, ne mastam o bivsim devojkama. Ko jednom "izadje" iz mog srca, izadje za sva vremena. :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot
Originally posted by Hipatija

Pisac ima prava da svoja posmatranja ugradjuje u delo. U koliko to radi s malicioznim namerama to ce se i na delu osetiti. Znamo svi da su jedno memoari Bore Jovi?a gde on piše o svim svojim bivsim partijskim kompanjonima a drugo romani Tomasa Mana u kojima skoro da nema izmisljenih li?nosti, bilo da je u pitanju Tadzi iz Smrti u Veneciji ili Hano iz Budenbrokovih ili Tomas Budenbrok ili Memer Peperkorn iz ?arobnog brega(a u stvari Gerhart Hauptman, drugi poznati pisac koji mu je ?ak zamerio zbog tog ugradjivanja).

Kako bih ja reagovao? Pa sva nasa posmatranja idu kroz "nao?are uma". Mislim da me bivsi ne mrzi i da o meni ne bi ruzno ni pisao. A kad se nesto prelomi kroz bol, on ima prava na svoje vidjenje i on svakako ne bi pisao knjizevno delo s namerom da me povredi . Ti Hipatija znas da izbegavam beznacajna i besadrzajna lica u svom zivotu.

Ono sto prodje kroz imaginaciju nikada nije faktografija dakle nesto zbog cega bi neko imao prava da se ljuti. Mnogo toga se dodaje menja itd. Mislim da bi tvoj bivsi mogao naci samo neke elemente iz vase proslosti a zbog jedne nove stvarnosti koja nastaje pisanjem nema na cemu da ti zamera. Tako se ni ja ne bih ljutio na prijatelja u konkretnom slucaju bivseg decka.

No malo sam odmakao od topica pa cu odgovoriti autoru jos jednim postom.

:) )
Tot,

Hvala ti na odgovoru :)

Drago mi je da tako razmisljas. Posto izuzetno cenim tvoje misljenje mozda ce to biti jos jedan dodatni motiv da se upustim u to pisanje. :)

Glavni motiv je to sto se ja nesto stalno na neki nacin na to vracam, tj. u nekom obliku nisam ni otisla. Verovatno je imao veoma velikog uticaja na moju licnost, pa u svemu sto radim ja vidim i njega. Ne mogu ocekivati da drugi ljudi to razumeju, niti ovde na forumu, ni u realnom zivotu, tako da mogu samo da ih gnjavim time. Sve sto ljudi uobicajeno kazu ja vec znam - bilo pa proslo, zivot ide dalje itd. Ali knjiga to je jedna nova stvarnost (kao sto si i ti rekao)...

Izvinjavam se Nireju za skretanje teme. Mozda sam trebala da otvorim novu temu ali nekako su mi misli krenule u tom pravcu kad sam pocela da odgovaram, cinilo mi se da se uklapa u postavljenu temu...
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne razmišljam o njima nešto preterano. Mislim, desi mi se kao i svakom da uporedim... ali neko duže razmišljanje... nope!

Al' zato znam da oni na mene misle... više nego što bi trebalo...
Korisnikov avatar
By Nirej
Izvinjavam se Nireju za skretanje teme. Mozda sam trebala da otvorim novu temu ali nekako su mi misli krenule u tom pravcu kad sam pocela da odgovaram, cinilo mi se da se uklapa u postavljenu temu...
[/quote]

Nemaš potrebe da se izvinjavaš,ne ljutim se:wink2:
Korisnikov avatar
By HappyHours
Desava se...

Jedna se cak skoro javila, i zeli nazad u moj zivot...

Tamo neka me mozda najvise muci, ali sta da radim... :)

I tako igramo se ringe ringe raja... bivse, ja, opet one, pa sadasnje... LOL...

:sunce:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Hmm, razmisljao sam o ovome.

Posle svakog raskida potrebno je malo vremena da sa time izadjem na kraj. Nakog toga, u bivshem vidim samo poznanika , redje druga. Zhelja za seksom (sa dotichnim) potpuno nestaje.

:murkan:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa postoje dvojica kojih se se?am ponekad, nekako prijatno, kao jaka nostalgija, ali ?im poželim da ponovo budemo zajedno setim se onoga što je dovelo do raskida pa mi presedne. Njih dvojicu sam teško preboleo u svoje vreme, i jedno vreme me je mu?ilo. A kad se setim ostalih, ne znam da li da se smejem ili da mi pripadne muka.

Ina?e ne verujem da me baš zaborave (ljudi pamte) ali sigurno nastave sa svojim životom, i to je dobro.
Korisnikov avatar
By spark
pa znas kako - da li drkam misleci na bivse frajere - da.

da li cesto mastam o tome da ponovo budemo u vezi - ne.

da li bar nekad mastam - da, ali nesto nisam uveren u to da bi oni hteli obnavljanje veze, a ni ja sam ne znam kako bi sve to funkcionisalo....

u svakom slucaju, bar verujem da je obnavljanje veza i ljubavi veoma moguce i realno...

ako ne ljubavi, ono bar da se sex ponovi... uostalom, zar vas ne kopka kakav bi vam bio sex sa nekim s kim ste se akali pre pet ili deset godina... kako sad taj izgleda, kako sad ljubi, kako ga sad prima ili kara i slicno... mmmmmmm :blush: :bicikl:
By SUNNY B
pa ne mastam bas ono kao sad "e da smo mi sad zajedno...bla bla...", naravno da ne...:lazesamusebe: , u stvari, uvek mastam o poslednjoj bivsoj, naravno, samo u slucaju da mi je jos uvek stalo...a to je moguce samo ako je poslednja...ali mi se one malo dalje bivse povremeno flesiraju u vidu nekih lepih uspomena i ciste nostalgije za lepim vremenima i to je sve. nema nikakve tuge niti melanholije - valjda zato sto smo prijatelji, sta li...
trenutno se tripujem na 2 bivse i jednu novu....a mastam o :fuckbed: sto se tice jedne.....(vise je pitanje vracanja stoni-tenis loptice)
Korisnikov avatar
By KiWi
Samo jedan... ali navikao sam se .. znam da je tu u glavi i živimo u kohabitaciji ... jedino je ?upavo kad se sretnemo.. Hvala Bogu, pa se to retko dešava (od raskida samo jednom)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by spark
pa znas kako - da li drkam misleci na bivse frajere - da.

u svakom slucaju, bar verujem da je obnavljanje veza i ljubavi veoma moguce i realno...

ako ne ljubavi, ono bar da se sex ponovi... uostalom, zar vas ne kopka kakav bi vam bio sex sa nekim s kim ste se akali pre pet ili deset godina... kako sad taj izgleda, kako sad ljubi, kako ga sad prima ili kara i slicno... mmmmmmm :blush: :bicikl:
Divim se Sparkovoj otvotrenosti i iskrenosti. On je po tome postao poznat na ovome forumu. Carpe diem Spark.

Drago mi je da imaš taj optimizam, ne daj sebi da te ?ašica previše povu?e kad si nezadovoljan(mala asocijacija na naše malo misto tj, alkoholi?arsko ?oše)

Pitanje ti je vrlo intrigantno; kad sad pomislim na jednog de?ka zaista se pitam kako bi to opet izgledalo. Ima nešto u tome što kažeš.
Korisnikov avatar
By Ra
Da ....i to zna nekad kad sam usamljen da me opseda jer samo razmisljanje na njega je jedno klasicno mucenje......
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ne mashtam o obnavljanju veze jer ljubav kad prodje proshla je...samo mi je zao shto je i prijateljstvo mrtvo.
By Paris
Ne-zaboravljeni?
Takvih nema.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno, uvek.
Ne samo o zadnjoj bivsoj...ili sta vec, vec o sve 3 koje su u USA
(LEGENDA: br. 1- moja prva veza; bilo,proslo,bilo prijateljstvo, otisla u USA;
br. 2- moja skoro-pa-najveca ljubav- bila veza, ona otisla, rekla da ce se vratiti, nije se vratila...to se zove ujed;
br. 3- moja najveca ljubav- bilo,proslo,otisla, bilo, proslo, nemam pojma/valjda ce se vratiti.Nikakav ujed, ali jeste jebeno) ,
o nekih par odavde...
Mada nije to klasicno mastanje. Ja ne mastam vise. :no: :( :povez: .
Ali bilo da sam u ne-znam-kakvoj vezi ili ne, mislicu na njih par.razmisljacu o njima.

A sve cesce, i sve zesce, razmisljam o SAD. :crveni:
:meduza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!