Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by TheCurseofBlondieotvorenih vidika. otvoren za sve kombinacije.
pitanje:a sta ti dodje "open minded"?!
to je meni "bi" ili sta ti podrazumevas pod "biti otvoren...za sve?!"
Originally posted by galateja
Prepoznajem se u kategoriji pokradenih!!!Gorane,ja sam slicnu temu postavila u Estrogen fixu.Tacno je da moja tema iskljucuje muskarce,ali bez obzira nisi trebao da krades 'fazon'.Sto se nisi setio pre mene?
![]()
Originally posted by unic0rnkhm khm
open minded je bs za one koji sebi ne mogu da priznaju neke stvari![]()
Originally posted by unic0rnmeni je glupo svrstavati se u kategorije.
Hedonizam nije izgovor za autohomofobiju![]()
Originally posted by Super Marioa ti probaj da NE glasaš za BI.
I sad kao treba da glasam za Bi, ali necu![]()
Originally posted by goranD
Ne mogu re?i da sam 100% man loving homosexual = gay, a ne mogu re?i da sam BIsexual ....
![]()
Originally posted by AtlonaVala isto...A na Estrogenu sam se izjasnila kao i ti ali sa dodatkom da postoji mogucnost da sam latentni bi jer visim na GS a ne na nekom drugom forumu,pa sam se onda opredelila za "bi",da sad ne pisem sve isto...A sad ako 'open minded' (za koji sam se opredelila u ovoj varijanti)podrazumeva i to da cu zavrsiti,mozda,sa nekim/om trandzom-to much ipak....zbunjena,too.
hmh... pa jesam "open minded" za mnogo stosta (a to ne zavisi puno od toga da li sam gej ili str8 ili bi), ali sta bi to konkretno znacilo u okviru ove teme? da sam zbunjena sta sam, tj. ko sam?)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!