Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Prije nekih dvadesetak dana sam na poslu dobio novu koleginicu.Nije na istom radnom mjestu na kojem sam i ja ali cesto kontaktiramo.
Da skratim, cura se zaljubila u mene.Primjetio sam to jer mi je cesto prilazila i sl.Rekla je to mojim koleginicama i ja sam iskulirao, rekao da imam curu.Danas je bila direktna i rekla pred svima da joj se dopadam i da zeli takvog momka kao sto sam ja(rekla je skromnog) :vogue:
Uvijek mi je zao kad se nesto slicno dogodi.Ja sam gay i nikada nisam bio sa curom.
Da li vam se dogadjaju slicne stvari i kako reagujete?
Ako vec postoji tema, izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
deshava mi se, ali ne na poslu, jer teoretski nemam radno mesto, praktichno veoma.....
ali nauchio sam da zivim s tim pa me to uopshte ne tangira

iskulirash je, kazesh da volish visoke, ako je niska, niske ako je visoka, sa silikonima ako ih nema, itd:bisou:
By Бреее!!!
ma da ... dobro si rekao, a i Morgan Le Faye je dodao jos dobrih ideja za eskivazu! :D :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kažeš da si trenutno u fazi života u kojoj želiš da se usredsrediš na karijeru, i da nemaš vremena za romansu. Svaka žena ?e to razmeti.

Ako to ne uspe, kaži joj da si zauzet i da si ljubavnik žene jednog od svojih šefova.. više ti ne?e prilaziti :)
By Бреее!!!
Originally posted by Kiwi
... Ako to ne uspe, kaži joj da si zauzet i da si ljubavnik žene jednog od svojih šefova.. više ti ne?e prilaziti :)
:up: ;) :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako je imalo normalna i vredna i?ije pažnje, ne?eš joj morati servirati ovakve pri?e. ve? ?e se sama iskulirati i ispoštovati te, tj. prestati da bude dosadna. no, s obzirom na ovaj seljoberski ispad koji je napravila, možda bolje da uzmeš pušku i upucaš je ve? sutra posle posla...
Korisnikov avatar
By Dina
I ja mislim kao 2Q2Bstr8, sem onog dela koji se odnosi na upucavanje ;) Ne vidim zasto uopste treba da se pravdas i zalis. Puno puta se dogodi da ti se neko svidi a ti njemu ne i obratno. I da ti se dopadaju zene mozda ona ne bi bila tvoj tip, pa bi bilo isto.
Korisnikov avatar
By tramp
e ja sam uvek tipovima koji tako krenu odgovarala sa sorry ali ja sam lezbejka dok se skoro nije desio slucaj gde je devojka (u new jersey-iju) rekla tipu upravo to i tip izvadi noz i ubi je je ....
tako da sad na poslu i tako nekim "civilizovanim" mestima i dalje kazem isto to ali kad me neko spopadne na ulici kazem da sam udata ... samo i to nekad ne pomogne .... jednom me tip pratio sa metroa i navaljivao i sreca naletese neka dva gay tipa koji su onako opasno izgledali i ja krenem bez veze sa njima da pricam (uopste ih ne znam ali su i oni videli da mi je frka pa su stali) i tip se odmakne a posle su me dva prijatelja iz komsiluka pratili kuci (mislim da mi je to prvi put u zivotu da sam nekog pitala da me doprati kuci, jos su se oni taman smuvali i samo sam im ja trebala :) )
Korisnikov avatar
By Val
Zar moraju da se izmisljaju izgovori u tim situacijama? Zar jedno obicno NE nije dovoljno?
Ili se i ona tebi svidja? Ne kontam poentu i razlog postavljanja teme. :blenta:
Korisnikov avatar
By bigirl
Budi iskren.
Reci da si gay i da joj nudiš prijateljstvo.

Tako bih bar ja uradila.
Korisnikov avatar
By HARP
Ma zajebano je to priznajem...
Mene stalno spopadaju neke devojke i to mnogo mladje,baš napaljene,ali ja nadjem na?ina da to okrenem u šalu ili kako ve? situacija nalaže...ne ide mi u prilog da kažem da sam gay,jer bi to uticalo na moju dalju karijeru u društvu,šta ?u.
Najgora stvar je što ste svakiu dan zajedno pa to malo stvara probleme,ali sagledaj sve okolnosti,pa variraj u odnosu na tok dogadjaja,znaš kako to ide...
Na kraju krajeva ne možeš ubiti svaku devojku koja te zaska?e...
Ili možeš... :iskolacen: :smeh:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
reci da je za "nesto vise" vise potrebno a to jednostavno nije tu...u smislu samo je vidis kao prijateljicu, ne vise...
Korisnikov avatar
By Seaman
Cura je bas simpaticna i da sma str8 pozelio bih da mi je djevojka.Uz to sto je lijepa ona je i direktorova rodjaka:) sto je nebitno, ali eto simpaticna situacija.Rekao sma vec da imam curu i ubuduce cu kulirati,a temu sam postavio da bih vidio kako vi reagujete u slicnim situacijama.
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala svima koji su postirali, moram priznati da je bilo zanimljivih predloga.:)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
mene je muvao jedan decko iz banke(tamo gde sam musterija).dosli smo u razgovor po tome sto on vanredno studira na mom fakultetu, pa kad sam otisla uplatiti za faks...i sve je to okej.
simpatican je, mogla sam zamisliti da mi bude drug.
ali onda je to krenulo negde...u neki drugi smer...i nisam imala zivaca za objasnjavanja ali sam mu rekla(posle jednog njegovog komplimenta) da mi se to nimalo nije dopalo(a zna da sam u vezi, samo ne znam da sam sa curom) a inace ozenjen je!!!(al mu to izgleda nimalo ne smeta...).uglavnom od onda se ne javlja a ja nesmem u banku *haha* pa sad sve onlajn radim ;)
bas bezveze nekad...
Korisnikov avatar
By Seaman
Nekad se stvarno iskomplikuje.Baz je zivot zajeban.Covjek nikad ne zna kako da postupi a da svi budu zadovoljni.:jbg:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Pa ko ti je kriv kad si visok, tanak i lep.
Reci joj da volis mene i da sam ja sav tvoj zivot.
:tenis:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Glorfindel
Pa ko ti je kriv kad si visok, tanak i lep.
Reci joj da volis mene i da sam ja sav tvoj zivot.
:tenis:
Danas cu to da joj saopstim.:kokice:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sve zaboravim da pitam KO JE PROMIJENIO NAZIV MOG TOPIKA?
Naziv je bio NIJE ZA BISEXULACE.:chilling:
Korisnikov avatar
By Dina
Djesi,
Seaman je ovaj "problem" imao pocetkom 2005 godine... Od tada ne da je promenio posao nego i grad u kome zivi!
Korisnikov avatar
By Seaman
Sexualno opredjeljenje ostalo isto.Ako sam zbog toga kriv, vjesaj me. :D
Korisnikov avatar
By Preston
Jao i meni se dešavalo. I to sve neke slatke male devojčice :D Valjda ih smorili mačo frajeri, pa poželele finog kulturnog dečka :D I ja onda pokušavam nekim obilaznim načinima da objasnim, da sam ja malo previše "fin" za njih :smeh:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ne razumem ni ja to, ali od kada sam okrenuta devojkama, muskarci se lepe za mene...jure me preko drugarica, drugova. Ali uvek prodje fora da to izmedju nas nije za vezu i da ga gledam kao prijatelja(a ako je bas neki krelac, onda mu jednostavno kazem decko NE) E sada jedino ako ti se ona dopada...onda je neka sasvim druga prica. Ali mislim da nije pametno da joj saopstis istinu, jer ipak kako velis ona je rodjaka od sefa, a u Srbiji ne str8 opredeljenja mogu negativno da uticu na poslovnu karijeru. Razmisli dobro
By Sixto
Joj na faxu devojka iz grupe za vezbe na prvoj godini se zaljubila!
Jednom prilikom me odvojila na stranu i citala odlomke iz dnevnika u kojima se ja pominjem!
E sad ti zamisli to, ja ne znam dal da se smejem dal da placem! A ko za inat niko sat vremena hodnikom da prodje od poznanika da nas omete!
Kukala mi majka!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by DarkAngel
... Ali mislim da nije pametno da joj saopstis istinu, jer ipak kako velis ona je rodjaka od sefa, a u Srbiji ne str8 opredeljenja mogu negativno da uticu na poslovnu karijeru. Razmisli dobro
:sigh: To je bilo pre dve godine u Crnoj Gori... stara tema... :drama:
Korisnikov avatar
By KiWi

Pošto Seamen nije ni ženjen ni veren, izgleda da se odbranio ...

Korisnikov avatar
By Pauceti
Ako vas neko napadne samo bacis zvezdicu i bezis :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Dina
Originally posted by DarkAngel
... Ali mislim da nije pametno da joj saopstis istinu, jer ipak kako velis ona je rodjaka od sefa, a u Srbiji ne str8 opredeljenja mogu negativno da uticu na poslovnu karijeru. Razmisli dobro
:sigh: To je bilo pre dve godine u Crnoj Gori... stara tema... :drama:
Dina ce sve da vas pobije ako nastavite da vadite stare teme:avalon: :avalon: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!