Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ono sto odbija kod potencijalnih partnera

nezadovoljavajuci fizicki izgled
17
37%
uzivanje u drogama
19
41%
neuredan zivot
4
9%
nepovoljna materijalna situacija
1
2%
tracevi o njoj/njemu
Nema glasova
0%
mnostvo "bivsih"
5
11%
Dakle, sta je potrebno da bi nekoga eliminisali kao potencijalnog partnera?
Neki od razloga su meni pali na pamet, a ako sam nesto propustila, slobodno dodajte.
Zanima me koja je granica koju nikada necete preci, bez obzira koliko ste usamljeni, zeljni ljubavi.

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Val
Definitivno nedostatak mozga. :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ju. Ja bih da glasam za vise opcija.

Ne mogu ovako da se opredelim za jedno.

Mozda sam prezahtevna?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa

Mozda sam prezahtevna?
TI??? Ma neeeeee...Odakle ti to, da si prezahtevna? ccc

:lol:

Budi srecna, ako uskoro naletis na neku, koja ispunjava bar jedan od uslova. Nije to lako, nijeeee... :)
Korisnikov avatar
By anche

Mozda sam prezahtevna?
same here.. nije rec o tome da smo prezahtevne nego realna svest o sopstvenoj vrednosti :alexis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Mozda sam prezahtevna?
Znaci, nisam jedina...
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa bilo bi i cudno da samo jedan taj faktor moze da utice na to da ti se neko dopada ili ne. Moji kriterijumi su puno toga... Ali ovo je bas nesto sto sve mogu svrstati pod gomilu necega s kim necu da imam posla... sem onog nepovoljna materijalna situacija. To mi ama bas ni malo ne znaci u zivotu.
Korisnikov avatar
By Aksa
@ Val: :maca:
@ Anche: pa sto smo starije... to zahtevnije valjda? grmble... ipak je do mene!
Korisnikov avatar
By Aksa
Btw, ja jos razmisljam sta sve MORA da ispunjava da bi mogla ista da radim s njom...

I btw. Nisam glasala. :happysmoke: :seronjo:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:misli: .. jakoooo teško, ne znam šta da zaokružim :(

..ajd re?i ?u "nedostatak inteligencije" iako mi opcija "uzivanje u drogama" deluje da bi je zaokružio :andjelak: ...Ne bi bio sa nisakim tko koji koristi teže droge.
Korisnikov avatar
By Aksa
Tebi smeta sto neko ima deficit inteligencije? Pocinjem da se brinem za tebe Gorane :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
sve sem loseg materijalnog stanja, tracheva i mnoshtva bivshih...i josh mnogo toga, maniri, humor...
Korisnikov avatar
By Mars
Za moje standarde, spisak je kratak, a od pomenutih zaokruzio bih skoro sve.

Sa narkomanima nikad veze nisam imao, ali mi nije tesko da zamislim kakav to rezultat moze da bude da u bilo kojoj varijanti ukrstim zivotni put (pa makar i samo neki deo tela) sa nekim od njih.

Sa neinteligentnim ljudima moze da mi se digne samo par puta, ali zato proradi sprinterski duh, te pobegnem sto brze i sto dalje i od takvih.

Sta je jos bilo... E, da...pare. Ito se vremenom javi kao problem, na ovaj ili onaj nacin. Zalosno, ali je tako.

Ako neko slusa Cecu, Jecu, Zekija i slicne, pa jos nalazi u tome neku sirinu, dubinu, visinu i dalje dimenzije .... Zum! (Kao Kobajachi, ako se zvao onaj fantom is the Usual Suspects, sto ga Kevin Spacey izmislio da isfolira Chaz Palmintieria) ZUM! Vanish!

I ima jos toga, kao sto rekoh...
Korisnikov avatar
By anche
@ Anche: pa sto smo starije... to zahtevnije valjda?
ko bwe stara? ovo cu da pripisem :plavuso:

ja sam samo zahtevna :hekla:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by unic0rn
sve sem loseg materijalnog stanja, tracheva i mnoshtva bivshih...i josh mnogo toga, maniri, humor...
bas tako.....
Korisnikov avatar
By Galateja
Joj,i ja imam puno zahteva.Sta cu kad sam takva,ali stvarno ne mogu preko nekih stvari da predjem.
:whatever:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja sam zahtevna :D Ali bih sigurno odabrala - uzivanje u drogama - i od tvojih i od svih razloga. Sve drugo moze da se menja - ako je fizicki izgled u pitanju moze da se popravi a i ako ne, mozda me fascinira njegova inteligencija, pa mi izgled nije toliko vazan. Neuredan zivot je bio cini mi se - zavisi na koji nacin, to moze cak da mi bude i privlacno. Materijalna situacija isto moze da se poboljsa itd itd. Ali partner koji se drogira mi uopste ne treba u zivotu. To se tesko menja, a i suvise volim sebe da bih zbog ljubavi prema nekome upropastila svoj zivot.
Korisnikov avatar
By bigirl
2 i 7. Glasala za 2.

Btw, nekoga ko spada pod 1, ne bih ni primetila kao potencijalnu osobu za vezu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
kroz sve ove nabrojane stavke mogu da progledam kroz prste, ali ako je tip skot onda je skot i treba ga ubiti
Korisnikov avatar
By HARP
Ja bih sabrao sve ovo i uzeo od svega po malo,jer bitno je sve,nije da nije,ali glasao pod 2,mislim da sa takvim osobama nema dalje bez obzira i da zadovoljavaju sve uslove...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Morgan Le Faye
kroz sve ove nabrojane stavke mogu da progledam kroz prste, ali ako je tip skot onda je skot i treba ga ubiti
:klap:
pa tako nekako
izgled ... bila sam sa nekima koje mi se po izgledu nisu dopale ali su ispale jako dobre u krevetu :bale:
zloupotreba supstanci ... pa zavisi koliko, sta ... :stopdrogi:
pare... a ko ih pa ima dovoljno :shocked:
pamet ... opet zavisi koliko :whatever:
mnogo bivshih ... pa ne smetaju mi ako nisu non stop tu :redaljka:
neuredan zivot ... e a moj je pa mnogo uredan :mete:
i jos je nesto bilo ... hm

ono sto mi najvise smeta to je neprekidna kuknjava, mislim da preko toga ne mogu da predjem ... ono ljudi kojim stalno nesto fali u zivotu i stalno su nezadovoljni i sve im je fuj ...
Korisnikov avatar
By tramp
a tracece sam zaboravila... tracevi su mi super... simpaticni su mi ljudi o kojima se prica
Korisnikov avatar
By Draco
Od ponudjenog bi mi jedino smetao, pod 'red alert' sijalicom, nedostatak inteligencije. Naravno da je izbor partnera polifaktoran. Jednostavno, sve treba da se slozi... Ili se ne slozi... As simple as that.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
od nabrojanog glasao sam za neuredan život, jer me prelako ponese taj trip i za?as i ja postanem užasan sam sebi. ova opcija je za dlaku prešišala fizi?ki izgled i nedostatak inteligencije. recimo da me odbijaju "mlake" osobe i oni koji se stalno nešto skrivaju po ?oškovima. konzumiranje droga, tra?evi, mnoštvo bivših - to je sve OK, ?ak me možda i privla?i. a finansije - tako tako, sve zavisi koliko je ta situacija "nepovoljna". jer mi nije oK da uskra?ujem sebi letovanje, jer on to ne može da priušti. naravno, postoje i objektivni izuzeci.
Korisnikov avatar
By zboO
pod 1, 2, 3, 6 i 7....nisam glasala!! :lol: Neuredne ne volim nikako....koliko god da su lepi/e. Ko mi se ne svidja ne prilazim, tako da i to odpada. "Narkomane" (uzivaoce droge) ne podnosim!! :hand: Mnoshtvo bivshih...pa i to moze (a i ne mora!!) biti znak kakva je to osoba u pitanju.... Hmmm... Nedostatak inteligencije, pa moram priznati da retko naletim na takvu osobu....evo ako pogledam forumashe....stvarno mislim da su svi ok, i inteligentni (bar oni koje ja znam)...i velika vecina studira (ili su vec diplomirali, i rade)....sto je znak da imaju mnogo toga u glavi (pozitivnog, naravno)......sto se tiche tracheva....pa to je malo zajebano, nikada se ne zna.......to je mach sa dve oshtrice!!! A materijalna situacija je NAJMANJE bitna...svi smo mi odprilike na istom, tako da mi to nikada ne bi bila prepreka!!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ne mogu da podnesem neodgovornu osobu-prema svom mozgu telu i drugima (2,3,5).
Korisnikov avatar
By Sedma
nezadovoljavajuci fizicki izgled.... hmmm pa ne obracam paznju na fizicki izgled ... bitna je kombinacija onoga sto vidim i onoga sto cujem... uklapanje.... ne foliranje sa je ono sto nije...
uzivanje u drogama... ne dolazi u obzir nikakav kontakt
neuredan zivot... pa sad...ako mu ne smeta da i ja budem neuredna i ako se dovoljno cesto kupa...ok ...ali ako mu mama u 25 i dalje rasprema sobu...pegla i pere ves... hmmm sto rece neko ZUUUMMM
nepovoljna materijalna situacija... opet se slazem...ko to ima dovoljno para?
nedostatak inteligencije.... ako mu ne smeta da ja imam vise pameti od njega...sto bi meni to smetalo?
tracevi o njoj/njemu...uhhhh to je strava! I o meni kruze tracevi stalno...
mnostvo "bivsih"...... to mi stvarno smeta... nesto nije u redu ...
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja sam glasao za 5-icu. Definitivno, ali definitivno ono što me ubija jeste deficit inteligencije koji bi se ispoljio u ponašanju i glupim pitanjima. To je nešto što me nervira kod mnogih ljudi, naro?ito kada to ispoljavaju u poslu.
Ina?e bih još glasao za 2 i 3 što mi je takodje jako nepodnošljivo ali na 2. i 3. mestu. Ona 5-ica je bila presudna za 1. mesto.
Ne podnosim ljude koji se drogiraju zato što su po mom mišljenju slabi a o neurednosti ne bih ni da komentarišem. Obi?no ove dve stvari idu zajedno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm jebem li ga.....glasah za opciju 1. Prosto mora da mi se dopada fizicki i da ima bar malo mozga....Ma sta ja znam, serem mnogo! Jednostavno bitno mi je da se kapiramo. A inace bio sam sa likom koji je imao sve od navedenih opcija, jedino sto moram da mu odam priznanje je inteligencija. Decko je uzasno inteligentan. I opet voleo sam smrdu....
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne mogu da se opredijelim za jednu opciju.Bitan mi je fizicki izgled, ne volim osobe koje uzivaju u drogama, vode neuredan zivot i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!