Originally posted by bg frajer 111
uopste nije caka u onome sto tebi treba i u onome sto zelis da uzmes od drugih caka je u onome sto drugima treba i u onome sto dajes
POKUSAJ ! IZNENADICE TE EFEKAT BUMERANGA
Nije caka ni to što ja dajem,jer znam da dajem više nego što uzimam,nego to što dajem neko treba da prepozna.
Eto drmnulo me je danas,sutra ve? mogu ponovo biti hladan,sada sam pun ljubavi,treba mi ventil da je podelim sa nekim.
Hteo sam to da podelim sa nekim pa otvorio temu.Ina?e oni koji znaju kako volim plaše se od tolike koli?ine ljubavi jer zna da bude ekstremna,jbg. kad volim onda je to iskreno.
Ina?e uvek kažem šta mi leži na duši,nemam strah od toga,ali ga imaju oni kojima se govori.Zato kada sutra ujutru budem ponovo hladan idemo ponovo u pohod istraživanja dok ponovo ne osetim povratnu reakciju,tj. energiju nekoga ko je spreman da bez straha prihvati sve ono moje ponudjeno u koli?ini koju može da podnese.
Boli sve to,ma koliko da se svi vi pravite pametni,znate i vi kako je.A i znate da je teško nai?i na gore pomenute osobe koje daju povratnu reakciju naših signala koje šaljemo.
Ja volim,ne kažem virtuelno zamišljeno rasipam ljubav okolo jer nemam kome,ali to je trenutno stanje,usmeri?u ja to u pravom smeru,pa ako neko preživi i izdrži toliku dozu,taj je pravi.
Ja jesam možda od onih koji ne?e prihvatoiti ne?iju ljubav,ako ja ne osetim istu talasnu dužinu na kojoj emitujemo naše potrebe,ali imam senzor,pa ?e se ve? nešto detektovati.
Izvinjavam se na suviše tehni?kom objašnjenju teme o medjusobnom odnosu ljubavne reakcije...