Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KiwiZnaci, potreban nam je dobrovoljacOriginally posted by avalonMa Gori je super ... mada to za seksualnu energiju neko mora da testira.. ne?u da komentarišemOriginally posted by Kiwi
Frajeru, šta je onda sa onima koji obožavaju da ližu picu i jebu mušku guzu?? Ima nas takvih.. Mislim, dakle postojim. Teorija opovrgnuta.
P.S. Priznao sam ja sebi i gore stvari.
Ma ti si str8 sa viskom seksualne energije...Mislim da ti je Franck to rekao jednom....![]()
Originally posted by bg frajer 111Prvo pravilo, kao i svuda - velika slova znace dranje. Dakle, ne deri se.
LJUDI BI SEX LIKOVI NE POSTOJE ........ SVI SU ONI GAY SAMO NE SMEJU TO DA PRIZNAJU NI SEBI NI DRUGIMA .......
BI SEX OPREDELJENJE JE NAJVECA FOLIRAZA KOJA POSTOJI ...
DRAGO MI JE STO SAM DOVOLJNO HRABAR DA STANEM PRED OGLEDALO I KAZEM SAM SEBI JA SAM GAY ... PA STA !
Originally posted by bambola
Pa svakom od nas se desilo da budemo povredjeni,znaci li to da ako me je povredio visok i crn frajer-takve odmah izbacujem iz svih daljih kombinacija???Povrediti te moze svako,i gay i bi i str8 i trandza i Englez i rom i...
Ili se pretpostavlja da ako je osoba bi-onda ima vise mogucnosti za sharanje-dakle garantovano ce te zajebati?! Koja glupost!Pa i gay covek ce,ako sretne boljeg,lepseg i pametnijeg otici za takvim,pogotovo ako se veza klima,to nema veze sa sex.orijentacijom.
Originally posted by bg frajer 111
LJUDI BI SEX LIKOVI NE POSTOJE ........ SVI SU ONI GAY SAMO NE SMEJU TO DA PRIZNAJU NI SEBI NI DRUGIMA .......
BI SEX OPREDELJENJE JE NAJVECA FOLIRAZA KOJA POSTOJI ...
DRAGO MI JE STO SAM DOVOLJNO HRABAR DA STANEM PRED OGLEDALO I KAZEM SAM SEBI JA SAM GAY ... PA STA !
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxSlazem se sa ovim. Licno, vise bih volela da imam partnerku koja je gay nego bi, iako znam da to ne garantuje nista, ali eto tako
Postoji sansa da ce te svako povrediti. Statisticki gledano sansa da te biseksualna osoba povredi je dvostruko veca. Ali opet to zavisi od samo osobe i njenog karaktera, ne od orijentacije.
Originally posted by Angelina777Apsolutno netacno!Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxSlazem se sa ovim. Licno, vise bih volela da imam partnerku koja je gay nego bi, iako znam da to ne garantuje nista, ali eto tako
Postoji sansa da ce te svako povrediti. Statisticki gledano sansa da te biseksualna osoba povredi je dvostruko veca. Ali opet to zavisi od samo osobe i njenog karaktera, ne od orijentacije.![]()
Posto nema uvodnog posta, ako se tema odnosi na to da decko napusti decka zbog devojke i tako ga povredi, ne vidim koja je razlika da decko napusti decka zbog nekog treceg decka - dodje na isto, right?NIje isto. Vise boli kada te se prevari u str8 kombinaciji... Udara na sujetu.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Posto nema uvodnog posta, ako se tema odnosi na to da decko napusti decka zbog devojke i tako ga povredi, ne vidim koja je razlika da decko napusti decka zbog nekog treceg decka - dodje na isto, right?NIje isto. Vise boli kada te se prevari u str8 kombinaciji... Udara na sujetu.
Statisticki gledano sansa da te biseksualna osoba povredi je dvostruko veca.
Tvoj subjektivni osecaj je tvoja stvar. Podatak je podatak.
Originally posted by ZwezdicaImam neke svoje licne razloge, koji nemaju veze sa bifobijom, a potpuno se slazem sa ovim sto je gneeebo napisao.Originally posted by Angelina777Apsolutno netacno!Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxSlazem se sa ovim. Licno, vise bih volela da imam partnerku koja je gay nego bi, iako znam da to ne garantuje nista, ali eto tako
Postoji sansa da ce te svako povrediti. Statisticki gledano sansa da te biseksualna osoba povredi je dvostruko veca. Ali opet to zavisi od samo osobe i njenog karaktera, ne od orijentacije.![]()
Bi osoba kada je u vezi je samo sa tom osobom u vezi..
Dok su lez osobe u fazonu da varaju, lazu i mazu do bola.
Generalizacija? Mozda i jeste, ali na osnovu prica i iskustva bilo je kako pisem.
postoji veliki broj bifobicnih gay i lezbo konzervi koje umesto da se udruze sa bracom i sestrama biseksualcima, i dalje drze do reakcionarnih pogleda na seksualnost kojih su i sami zrtve.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxGledala sam skoro film o Ted Bandiju (sudjenje), kako je advokat dokazao njegovu krivicu- nacrtao je liniju kredom na tabli. Koliko je muskaraca belaca od 20 do 35 godina u drzavi toj i toj. Pa koliko od njih vozi kola ta i ta. Pa koliko njih drzi u tim kolima lisice, motorcangle i testere. Pa koliko sa tim kolima i motorcanglama drzi i rukavice u prednjem delu automobila. Pa koliko..i tako dalje (sa sve dokazima) dok je sve vreme brisao jedan po jedan deo linije iscrtane kredom i na kraju je linija bila potpuno obrisana..
Whateva...
6 000 000 000 ljudi na planeti: otprilike 3 000 000 000 muskaraca i 3 000 000 000 zena. Homoseksualnoj i heteroseksualnoj osobi bi se teoretski moglo dopasti 3 000 000 000 ljudi, a biseksualnoj 6 000 000 000.
- brojke uzete priblizno
- nisam rekla da hoce, nego da moze
- nije predrasuda, vec matematicka racunica
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!