Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By hitman
Sta uraditi ako se u vasem zivotu desi sledece ili ako se to desava osobi sa kojom zelite da budete ???
Znaci u nekoj ste vezi (ili ta druga osoba), manje ili vise ok (znaci nista savrseno, mozda cak i navika), i pojavi se neko treci/treca i posle nekog vremena, druzenja, pricanja i izlazaka shvatite da taj/ta ima sve one kvalitete koje ste ikada zeleli da vas partner ima. Znaci jednostavno sve ono sto ste ikada sanjali. Ponasanje, maniri, razmisljanje, postupci i paznja prema vama.....i jos drugih hiljadu stvari....
Da li cete rizikovati i jednostavno biti hazarder i upustiti se u novu vezu ili cete jednostavno sve to zanemariti i drzati ono sto imate jer se mozda plasite da cete izgubiti to nesto, a da na drugoj strani moze i nista da se ne desi, tj. da ne bude onako bas kako je sve to izgledalo ?
Ako je odgovor ne, sta je ono sto vas koci u takvom koraku ?
I ako ostanete u vezi u kojoj jeste...da li cete se ikada kajati sto niste nista pokusali ?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:maska:

jooooj baš teško pitanje :neznam:

Mislim da sve zavisi od veze u kojoj si, ako je postala dosadna, nekako, ako ne vidiš budu?nost u toj vezi mislim da zaslužuješ probati vezu u kojoj misliš da ?eš imati budu?nost i biti sretniji ... mislim da odgovor lezi u sadasnjoj vezi
Korisnikov avatar
By HARP
Ispitati paralelno obe strane,pa odlu?iti na kraju.
Da li te sadašnji de?ko voli,da li tu postoji neka neraskidiva veza ili je vaša veza postala stvar rutine.Protiv ose?anja ne možeš da se boriš,ako je taj drugi pravi onda je to to,pa zar ne tražimo svi mistera pravog sa kim ?emo biti sre?ni.Mada moraš da znaš da li te taj drugi voli,to ?e ti biti garancija dali se sme krenuti u tako nešto.
Opet imaj u vidu da ljudi nisu igra?ke,a mi nismo mali da ih bacamo kad nam dosade i kada naidje nova.
Da ne bude posle bolje vrabac u ruci nego golub na grani.Znam da je malo zajebana ta poslovica jer svi sanjamo goluba,a vrabaca koliko ho?eš,nekada se rizikuje pa se ostane praznih šaka.Mada ima puno goluba ihi,a vrabaca vala još više.
Odlu?i kako ti srce kaže,a sa sadašnjim porazgovaraj otvoreno na najbezbolniji na?in.Ionako kažes da vam je veza ništa savršeno,?ak stvar navike.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ti to ozbiljno pitaš?! :puzzle: vrlo lako bih se odlu?io za tu drugu osobu. razlog koji si dao (da ne bude onako bas kako je sve to izgledalo) ne stoji. s jedne strane, u tom slu?aju opet bih postupio isto. s druge strane, ne upoznajem ljude radi svojih o?ekivanja, ve? radi njih kakvi jesu. ?ak i ona pri?a: pa, da smo jako dugo zajedno, možda ne bih - ne prolazi, jer ne bismo bili jako dugo zajedno ako on nije baš ono što tražim.
Korisnikov avatar
By gaylove
E pa evo da ti ispricam, jer me situacija jako podseca na moju.Naime, moj ex decko je ugledao nekog treceg, bas kao sto si i ti. I njemu je ta osoba bila jako privlacna i mislio je da je to ono sto je trazio celog zivota. Rizikovao je nasu vezu, odnosno slobodno mogu da kazem brak, jer smo ziveli zajedno na neki nacin, imali smo zajednicki iznajmljen stan. Elem, on se idlucio na raskid. Medjutim napravio je nekoliko gresaka. Ono sto nije uradio, a to je da nije pricao s.amnom o tome, vec je samo rekao da on i ja vise ne mozemo da budemo zajedno. Zato ako smatras da je taj decko vredan raskida jedne veze koja je kako kazes klimava i nisi siguran da li je navika, mogu da ti kazem amo da prvo dobro razmislis pre nego sto napravis bilo kakav potez, a drugo da ako zelis da raskines, porazgovaras sa svojim sadasnjim deckom. Kad budes pricao sa deckom ili devojkom, izvini ja sve u muskom rodu, moras da ispricas sve, ali bukvalno sve. Nista nemoj da krijes. Moras da uzmes u obzir i sta tvoj/a decko/devojka oseca prema tebi ali i da ispitas sebe sta ti osecas.
U svakom slucaju, ja nebih prekidao vezu, ako jos volim svog sadasnjeg decka zarad tamo neke osobe koja je mozda privlacna i koji je neko novo iskustvo. Ja bih pokusao da popravim odnose u vezi, ako je to moguce i da pokrenem i pronadjem ono sto me je privlacilo kada sam upoznao sadasnjeg decka.
Ja glasam za decka sa kojim si u vezi ili devojku.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by hitman
Sta uraditi ako se u vasem zivotu desi sledece ili ako se to desava osobi sa kojom zelite da budete ???
Znaci u nekoj ste vezi (ili ta druga osoba), manje ili vise ok (znaci nista savrseno, mozda cak i navika), i pojavi se neko treci/treca i posle nekog vremena, druzenja, pricanja i izlazaka shvatite da taj/ta ima sve one kvalitete koje ste ikada zeleli da vas partner ima. Znaci jednostavno sve ono sto ste ikada sanjali. Ponasanje, maniri, razmisljanje, postupci i paznja prema vama.....i jos drugih hiljadu stvari....
Da li cete rizikovati i jednostavno biti hazarder i upustiti se u novu vezu ili cete jednostavno sve to zanemariti i drzati ono sto imate jer se mozda plasite da cete izgubiti to nesto, a da na drugoj strani moze i nista da se ne desi, tj. da ne bude onako bas kako je sve to izgledalo ?
Ako je odgovor ne, sta je ono sto vas koci u takvom koraku ?
I ako ostanete u vezi u kojoj jeste...da li cete se ikada kajati sto niste nista pokusali ?
Ne, ne ostajem u "staroj" vezi, ako me ta ne ispunjava i ako je bila toliko slaba, da mi je dopustila, da se zaljubim u sledecu. I ne plasim se izgubiti "naviku", jer ta nije vredna odricanja. Uvek krenem u nesto novo, pa ako se i to izjalovi, ne zalim ni za starim, a ni za novim. Zivot ide dalje. Sve valjda ima neki smisao, pa cak i te stare i nove veze...
Kajala bih se do kraja zivota, da nisam usla u ovu "novu" vezu, da! :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa ovako...
Ukolio su moja osecanja krenula prema tom nekom novom liku, a to nije puka racionalizacija mogucnosti da mi on moze pruziti vise, krenuo bih sa njim. to mi se doduse deil samo dva puta za jedanest godina, koliko sam prisutan u svom pederskom zivotu. Jednom je to bilo sasvim ok i sa tim bivsim deckom sam ostao prijatelj (mislimd a smo bili svesi da imamo kompromisnu vezu bez previse strasti), drugog puta je to bilo kobno. E, sad, u oba slucaja ti novi likovi nisu mogli da mi pruze vise i to sam zanao u trnutku kada sam ih video, ali moja osecanja su krenula maksimalnom brzinom. Energija...
Ukoliko bih ostao u vezi, mozda bih se jednog dana kajao, a mozda bih i zaboravio. Iskreno vise me je bolelo kada sam odlazio od ove dvojice, ali ne zbog mene, nego zbog njih. Nije to bilo sazaljenje, vec jednostavno savest koja je grizla. Iskreno, mislim da me i danas grize ali se trudim da prihvatim cinjenicu da se takve stvari neizostavno, ipak desavaju...
By hitman
Hvala vam puno na odgovorima...pomogli ste mi da shvatim neke stvari.
Samo moram da kazem jos jednu stvar. Ja sam u ovoj prici free...a ona zauzeta...
Ovu sam temu postavio da bih cuo razlicita misljenja i iskustva...a i iz razloga da pokusam da shvatim kako se ona oseca...i koji je razlog zbog kojeg je ona u tolikim dvoumljenjima i toliko neodlucna po pitanju "nas".
Ja sam totalni hazarder, ali nikada necu napustiti vezu koja me ispunjava...ali ako je ta veza manje-vishe ok...a ja sam ipak neko ko trazi nesto savrsenije od "ok"....bez razmisljanja cu da odem ka tom necemu novom....:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa ako nema sanse na drugoj strani, ostajem na sigurnome...:tamoamo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!