Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Kazu, da su ljubav i mrznja veoma blizu...?!
Evo vam sad mogucnost, da "ispljujete" sve one koje mrzite...bio to partner, ex-partner ili neko treci!
Recite im, sta osecate, kad s vama lose postupaju.
A mozete da psujete i one koji vas smaraju na ovom forumu.

Ili ako vam je bas toliko dosadno, svadjajte se! :prst:

Bas me zanima, koliko je ta teorija tacna, da su ljubav i mrznja jedna te ista stvar...

:bundeva:
Korisnikov avatar
By m..
Vec sam rekla na drugoj temi, i skinula kamen sa srca. Ljubav i mrznjanisu jedno te isto, cak nisu ni dve strane maca. U mom slucaju ide mrznja i sazaljenje, tj vise neko mrzim sebe zato sto umem da je sazaljevam, a ona se izivljava.. boless. Treba to sve otposlati gde mu je mesto.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako cemo da se pljujemo tema nije za Ljubav i sexualnost a mislim lichno da je i previshe tema na kojima se forumashi pljuju....

Ne mrzim nikoga.
Postoje ljudi koji su mi zalosno smesni, patetichni i koje smatram nizim oblicima zivota al ih ne mrzim.

Ljubav i mrznja nisu ista stvar ali postoji tanka linija izmedju, ista energija koja se ispoljava na dva razlicita nachina, a ume vrlo brzo i lako da promeni oblik iz prvog u drugi i obrnuto.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Ako cemo da se pljujemo tema nije za Ljubav i sexualnost a mislim lichno da je i previshe tema na kojima se forumashi pljuju....

Ne mrzim nikoga.
Postoje ljudi koji su mi zalosno smesni, patetichni i koje smatram nizim oblicima zivota al ih ne mrzim.

Ljubav i mrznja nisu ista stvar ali postoji tanka linija izmedju, ista energija koja se ispoljava na dva razlicita nachina, a ume vrlo brzo i lako da promeni oblik iz prvog u drugi i obrnuto.
Ma srce si ti. A kao sto vidis, nije ograniceno na pljuvanje. Ipak su ovo diskusije, zar ne?

:sekirica:
Korisnikov avatar
By bigirl
Tanka je linija izmeðu ljubavi i mržnje.

Po meni... kada nekog volimo, za tog nekog su rezervisana naša najja?a ose?anja, sve je "najviše", najviše ga želimo, najviše nedostaje, najviše volimo (na svetu...)... E, ali isto tako, dovoljan je samo jedan pogrešan korak, pa da ta ose?anja veoma jake ljubavi postanu veoma jaka mržnja. Opet su rezervisana jaka ose?anja, najja?a.
Ne znam sad kako sam objasnila ovo, nadam se da se može razumeti.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Tanka je linija izmeðu ljubavi i mržnje.

Po meni... kada nekog volimo, za tog nekog su rezervisana naša najja?a ose?anja, sve je "najviše", najviše ga želimo, najviše nedostaje, najviše volimo (na svetu...)... E, ali isto tako, dovoljan je samo jedan pogrešan korak, pa da ta ose?anja veoma jake ljubavi postanu veoma jaka mržnja. Opet su rezervisana jaka ose?anja, najja?a.
Ne znam sad kako sam objasnila ovo, nadam se da se može razumeti.
Odlicno objasnjenje. To mi i moja zena rece, ali nikako da skontam, kako da zamrzim nekoga koga volim. :lood:

U stvari, ova tema je proizvod necije ljubomore, ko je pokusao da mi kaze, da ako nekoga mrzim, nije daleko i da ga volim ili tako nesto! ?

:alikako:

Jer, ne znam, kako mogu zavoleti nekog drugog, ako vec volim...?! Ajd' da ne lupetam vise. Razume onaj ko treba. :sesir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko je meni poznato mržnja ustvari predstavlja nemo? prema nekoj osobi, nekoj obavezi i sli?no. pa, draga deco, mislite o tome...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2Q2Bstr8
koliko je meni poznato mržnja ustvari predstavlja nemo? prema nekoj osobi, nekoj obavezi i sli?no. pa, draga deco, mislite o tome...
Nemoc u smislu? :kopanos:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2Q2Bstr8
Sve i da je tako-i?

Ima dosta ljudi koji su stava ja nikoga nemrzim/ja ne mogu da mrzim/mrznja je nemoc

Kako god-mislim da je mrznja logicna posledica nekih prozivljenih situacija, i cak poseljna faza. Naravno da mislim da ne valja da potraje duze vreme, paralise ti zivot, navede na neke sulude akcije, ali u mom slucaju, mrznja prema nekim ljudima je u tom trenutku bila jedino moguce i pravo osecanje.

Da bi mogla da dodje prava stvar-ravnodusnost.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Val
Cisto da slikovito prikazem misljenje bigirl:

Slika

Dobro de, malo preterujem. Nije rekla, da ako nekoga mrzi, ta osoba mora da joj se gadi :D
Korisnikov avatar
By djesi
gde je ljubav, tu je mrznja
Korisnikov avatar
By decko
"....i love him so much it turns to hate..."

(Doll Parts by Hole )
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ako ste u stnju da zamrzite "voljenu" osobu, onda ju nikada niste zaista voleli
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by colonia_boy
Uh, i ja to mislim...mada nikad ne reci nikad. Ja npr nikad nikog koga sam voleo nisam posle niti mislim da cu mrzeti...ali cuo sam sta su neki ljudi bili u stanju drugim ljudima da urade, i verujem da bih da sam na njihovom mestu ja bio, bas kao sto su i oni, zamrzeo ih.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Stvari kao sto su uspomene nikad ne nestaju. Ako je ljubav bila prava, pa makar i jednostrana, samo izuzetno maliciozne stvari mogu da ubiju secanje na ono sto je nekad bilo i izazovu mrznju.
Korisnikov avatar
By decko
To i ja kazem. Sta god da se desi, uspomene su ono sto uvek ostaje i zato je bolje nikad ne mrzeti nekog koga si voleo!
By Sixto
:up:

Kako uopste moze da se mrzi onaj koga volis! Mozes samo da mrzis dan i okolnost i mesto gde ste se sreli i upoznali i da svaki dan ustajes s njegovim imenom u glavi!
By D_girlX
volish nekog (slepa si od ljubavi) i tako prolaze dani... dok ne otvorish oci i vidish ustvari kakva je ona osoba i za sta joj ustvari sluzis.. eee onda nastupa mrznja... :pms:
Korisnikov avatar
By djesi
Jedan dio mene. Još uvijek te voli. Ali ne mogu se vratiti. Jer više ne postoji. Ono mjesto. Naše nešto. U srcu. sa je mrznja
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko
To i ja kazem. Sta god da se desi, uspomene su ono sto uvek ostaje i zato je bolje nikad ne mrzeti nekog koga si voleo!
Ajoj... Ljubavi moja... Pa ti bar znas kako je gomila mojih uspomena postala laz (vise puta)... Onda ljubav lako predje u mrznju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zaljubljena
@bigirl....nedostajao mi je tvoj avatar :klap:
a meni i dalje nedostaje onaj tvoj kad je moja mama vrisnula (a kao ne gleda u ekran) "je l' to Sandra Bulok?" :uplasen: :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ovo je za mene tacno. Meni ljubav i mrznja nisu bliska osecanja. Jesu ustvari u onom smislu da bih npr mogla da mrzim nekog ko bi ubio nekog koga volim ili ga grozno povredio (daleko bilo...). Ali ljude koje sam nekada volela nikako ne mogu da mrzim. Mogu da se osetim povredjenom, besnom u nekom trenutku ali to prodje, a i svakako nije ni priblizno mrznji.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Ajoj... Ljubavi moja... Pa ti bar znas kako je gomila mojih uspomena postala laz (vise puta)... Onda ljubav lako predje u mrznju.
Znam :nazalost: Ali dobro, zato sam ti tu ja da te tesim i da oteramo lose uspomene i probamo da zaobidjemo hejt hejt hetj :mazi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ali dobro, zato sam ti tu ja da te tesim i da oteramo lose uspomene i probamo da zaobidjemo hejt hejt hetj :mazi:
Hejt iz guuuuuud... It givz ju paur tu muv on... mmm...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!