Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hvata li vas panika kada shvatite da se za nekoga vezujete previse?
Ne mora obavezno da se radi o parneru, nego o nekoj osobi bez koje vas zivot ne bi bio tako zanimljiv, dinamican, ma obojen!
Uh....:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Val
Pa mene ponekad hvata panika u smislu: "Uh kako je ovo lepo. Suvise lepo, da bi bilo istinito i trajalo!"
Inace, ako upoznam nekoga, s kim mi je lepo, bez obzira partner ili drustvo, uzivam u trenutku!

Nije me strah, vezati se za nekoga. Naprotiv! :vezan:
Korisnikov avatar
By bigirl
Hvata, ali... ništa posebno. Mislim, nemam neki trip da "pobegnem" kad shvatim da mi se to dešava, kad shvatim da se vezujem...

Ja, ustvari, volim da budem vezana... :federi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Boj se vuka, boj se lisice - neš nikad u šumu... :cowboy:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by 2kune
Boj se vuka, boj se lisice - neš nikad u šumu... :cowboy:
Kako jedna priprosta recenica a sve je receno sa njom.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja se bwe ziva **erem. PA SHTA! Sve je za ljude. I malo patnje (ako se desi) nije na odmet.
I opet najbitnije je ono staro:

DA SMO MI ZIVI I ZDRAVI :bouncy:
Korisnikov avatar
By Aksa
Panika? Sta je to panika?

:pilence:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Dušica
Kako jedna priprosta recenica a sve je receno sa njom.
:blush: :blush: :blush: :kiss:

:blush: + :cowboy: = :indijanac:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ne. Posle poslednjeg raskida sam postao dovoljno veliki skot da ne postujem vezu do kraja (tj. da svrljam sa strane), pa mi ni vezivanje ne pada toliko tesko.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Val
Pa mene ponekad hvata panika u smislu: "Uh kako je ovo lepo. Suvise lepo, da bi bilo istinito i trajalo!"
Inace, ako upoznam nekoga, s kim mi je lepo, bez obzira partner ili drustvo, uzivam u trenutku!

Nije me strah, vezati se za nekoga. Naprotiv! :vezan:
Na sre?u ili nesre?u :neznam: ja se teško vezujem za nekoga ... ali se slažem sa Val :up: ... kada se vežem za nekoga onda je OK... ali za to kod mene treba vremena :)
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by bigirl

Panika, koja panika, ja obozavam taj osecaj bliskosti sa drugim ljudskim bicem
Korisnikov avatar
By mali_plavi
U sustini se jako brzo vezujem za osobe...I kada vidim da mozda nece biti nicega,nastavljam da se vezujem,mada to je moja velika greska...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, ne vidim razlog za paniku. Bliskost svakog tipa lepa je i potrebna.
Brzo se vezujem, cak se ponekad i previse vezujem, i uglavnom se druge strane brzo vezu za mene, i, uopste, nikada nisam imala problema te vrste.

Niti ocekujem...:peace:
By fazza
Pre sam imao takvih momenata, chak i previshe, vezivao sam se
uvek za pogreshne, a sada stvarno nisam vezan ni za koga jer
sam konachno shvatio da to ne valja, bash zbog te panike koja
ume da bude jako gadna...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
da,uzasno se plasim vezivanja,i ukoliko se to i dogodi izbegavam da pokazem svoje emocije.
Gledam da se ne vezem,i da ostanem free.. :jazzva: :yay: :icequeen:
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda se i prebrzo vezujem za neke nove ljude, pa se u nekim trenucima uspanicim da to ide malo prebrzo, te se vrlo cesto trudim da se od tih ljudi malo distanciram, da bih mogla malo trezvenije razmisliti o svemu...ali obicno bude sve ok, i drago mi je sto je tako :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa ne bih to nazvao panikom...

kad skontam da deseti put u 5 minuta gledam na sat i cekam da stigne, malo se iscimam, jer nisam siguran u to da li i on isto tako juri...

ali se ipak ne plasim, dobro je dok imam za koga da se vezem:)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Unique

kad skontam da deseti put u 5 minuta gledam na sat i cekam da stigne, malo se iscimam, jer nisam siguran u to da li i on isto tako juri...

E kad to vec spomenu, znas da sam se ja onomad, dok smo te Andre i ja cekali, istripovala da ti neces doci...koliko smo te dugo cekali :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Delete
Originally posted by Unique

E kad to vec spomenu, znas da sam se ja onomad, dok smo te Andre i ja cekali, istripovala da ti neces doci...koliko smo te dugo cekali :lol:
pa sta seres, nisam kasnio:D

edit: uh, da, JESAM, ali smo sve vrijeme bili u kontaktu, znala si da stizem svaki sekund...

u svakom slucaju, dobro si prosla, mogao sam te jos i poslati da cekas kod pogresnog spomenika:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne samo panika...nego ogroman strah..uzasni strah i nelagodnost...
Korisnikov avatar
By Dina
Mene hvata panika kad se vezujem previse, kad se ne vezujem uopste, kad se vezujem za pogresne ljude, kad se vezujem za prave... sve u svemu stalno sam u panici :lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Jeste me hvatala kad sam biJo mali i cimao se oko debiliteta.. Sto bih se sad tripovala oko toga? Ako mi je lepo, zasto bih brinula. Poenta veze i jeste da se vezes, ne? :diplomac:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by vivaldi
Originally posted by bigirl

Panika, koja panika, ja obozavam taj osecaj bliskosti sa drugim ljudskim bicem
Uh, i ja. Sto vezaniji, to lepse. Operisan sam od takve vrste panike.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Nije me strah od vezivanja......vec postupka vezivanja:)
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Da

hvata me panika i branim se od toga, celog ga izujedam kad hoce da me veze. Ja volim da me pusti da se vezem sam :kuca:

salim se ..... mislim da svakoga po malo `vata panika, ali lepa panika
Korisnikov avatar
By tramp
hm... nije me panika vezivanja u smislu emotivnog ali me je panika ekonomskog vezivanja odnosno planiranja zivota zajedno, zajednickih ulaganja ... onda sve to odjednom postane jako realno i onda se ja pocnem da pitam sta kad mi dosadi ili zar je to to ... ili zar ja sad treba da budem sa istom osobom do kraja zivota :shok2:
Korisnikov avatar
By Blady
Mene panika hvata kad sam sa nekim dugo, pa raskinemo... e tada me hvata panika... jel sam previse vezana za jednu osobu.. i mnogo me stvari vezuje za nju ...
Korisnikov avatar
By decko
Mene ne hvata ta neka panika zbog 'vezivanja' vec vise neka vrsta straha na pomisao da tu osobu mogu kasnije lako da izgubim, ali trudim se da ne mislim u takvim trenucima o tome, pa taj osecaj, ako se i moze nazvati panika, posle nestaje...
By Snow_Crystal
Nema panike samo se ponekad pitam dal ja ovo sanjam ili je stvarnost. Onda me ona :kiss: i shvatim da je ipak stvarnost...
By жњ
mene vec polako hvata panika sto ne vezujem za nikoga :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!