Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DušicaDusice dusho slazem se sa tobom!
Nikada se ne bih jebala sa nekim sa kim nisam u vezi i koga ne volim,ali nikada i ljudi koji to rade hmm pa ne znam ne optuzujem ih to znaci da u njihovim vezama nesto ne valja.Ako su slobodni onda OK.
Originally posted by KupperLazni moralisti govore kako nisu upuceni i kako je lose dati naveden pozejlan odgovor...
Cilja se. Ne volim pitanja u kojima je skoro naveden pozeljni odgovor.
+ definisi promiskuishtetnost.
Originally posted by electraAko definises kao to drugo, meni to zvuci kao neiskrena "veza" koja se kod jedne osobe koja je u vezi sustinski ne razlikuje od sexualnih izleta koje ima.
p.s: cini mi se da je vecina ovde pogresno poistovetila 'jebati se na svakom cosku' sa 'jebati se na svakom cosku, a biti u vezi s osobom koja ima osecanja prema vama, i veruje da je to izmedju vas monogamna veza'.
posto me je par ljudi pitalo da definisem promiskuitet, definisacu kao ovo drugo.
Originally posted by Mr DeeIsto kao da sam te ja pitao.
Pa tvoj post me je veoma podsetio na to sto sam napisao. Analogija je sto se i u jednom i u drugom slucaju pretpostavlja jedno osnovno, "normalno" stanje. Mozda tebi nije bila namera da tako zazvucis, ali tako si zazvucala.
Ja jesam pitao sta je promiskuitetnost. Iskreno, to je bar meni jedna od onih reci koju cu upotreblajvati cesto a cije mi je znacenje samo maglovito.
Potreba za sexualnim kontaktom sa velikim brojem osoba kad ni prema jednoj ne osecane ono nesto "vise"? Potreba za sexom sa drugim osobama iako ste u vezi sa osobom koja vam puno znaci? Potreba za flertovanjem? Dugotrajno stanje nenalazenja/netrazenja osobe koja bi vam zaista znacila puno toga da biste sa njom usli u monogamnu vezu uz istovremeno upsutanje u sexualne odnose sa osobama koje su vam pozeljne za to?
Koje od tih? Nesto drugo?
Originally posted by Mr DeePitao sam te i ja, nista lose, ali opet mogu samo da ponovim Mr Dee-a. Neiskrena veza.Originally posted by electraAko definises kao to drugo, meni to zvuci kao neiskrena "veza" koja se kod jedne osobe koja je u vezi sustinski ne razlikuje od sexualnih izleta koje ima.
p.s: cini mi se da je vecina ovde pogresno poistovetila 'jebati se na svakom cosku' sa 'jebati se na svakom cosku, a biti u vezi s osobom koja ima osecanja prema vama, i veruje da je to izmedju vas monogamna veza'.
posto me je par ljudi pitalo da definisem promiskuitet, definisacu kao ovo drugo.
Originally posted by Kupperi ja odgovorila
Originally posted by Mr DeePitao sam te i ja, nista lose, ali opet mogu samo da ponovim Mr Dee-a. Neiskrena veza.Originally posted by electraAko definises kao to drugo, meni to zvuci kao neiskrena "veza" koja se kod jedne osobe koja je u vezi sustinski ne razlikuje od sexualnih izleta koje ima.
Originally posted by Inner-Smile
Zashto shvrljam ? (chitaj povatam se tu i tamo na nekoj zurci i to sve sa jednom te istom osobom, dok ona vredno uchi tamo daleko)
Ne radim to namerno i da MORAM (jer ne mogu bez malo petinga), vec alkohol i moja sjebanost u tom trenutku mi iskljuche mozak. Sad se postavlja pitanje zar prava ljubav ne drzi mozak ukljuchenim non-stop, bez obzira na okolnosti i uticaje? Pa trebalo bi...hm ali nismo svi isti, i zashto moram da poshtujem pravila (ko kaze da moram). Dogovor je opet izmedju nje i mene... Zahvalna sam joj shto vidi u mojim ochima ljubav i ne lomi mozak pitanjima zashto sam povremeno NEMOGUCA ZA PODNETI (jer ni ja ne znam odgovor kao shto vidish).
Originally posted by EYABoze, boze, zeno......zavrte mi se u glavi. Cokoladica=
ja sam za sebe uvek mislila da sam promiskuitetna i to u smislu da naprosto ne mogu da odolim kada me obuzme strast za necijim telom, bez obzira da li sam vec u vezi (a uvek volim osobu sa kojom sam u vezi).
onda sam se tako zaljubila da skoro godinu dana za mene nije postojao niko drugi, nisam jednostavno nikog ni primecivala, a kamoli zelela...
a onda sam opet shvatila da to jednostavno nije bila vrhunska ljubav vec moja iluzija o tome...
...i opet analizirala sebe i svoje stavove o ljubavi i sexu i sada znam da mogu da volim iako cesto pozelim i imam sex sa neki drugim.
vazno je samo ne lagati ni sebe ni druge !
sex je kao hrana, iako sam malopre odlicno rucala, naprosto ne mogu da odolim da se ne zasladim cokoladicom koju ugledam...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!