Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
WOW, KAKO SU SADA SVI FINI!!! SVI GLEDAJU, A NIKO NE SME DA OSTAVI POST DA NE BI BIO POSLE NA LOSEM GLASU...... NO COMMENT! AKO JE NEKO PROMISKUITETAN TREBA DA STOJI IZA TOGA, KAO STO I JA STOJIM IZA SVOG NEPROMISKUITETA!!! O BOZE, BAS SAM NEKA CVECKA :zen:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ovo me podseca na ono: "Da li ste sigurni da ste gay. Mozda niste upozanli pravu devojku? da lis te to odmah prihvatili tako kako jeste a da niste pokusavali da promenite..."

Ne znam kako da odgovorim na sve ovo za sada.

Mene interesuje jedno za pocetak: sta je uopste promiskuitet? Na sta se cilja?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Cilja se na lazno moralisanje i konzervativizam.
Sledece pitanje je, Zasto se jebete? Pa to je greh !!!
Korisnikov avatar
By Moa
Nikada se ne bih jebala sa nekim sa kim nisam u vezi i koga ne volim,ali nikada i ljudi koji to rade hmm pa ne znam ne optuzujem ih to znaci da u njihovim vezama nesto ne valja.Ako su slobodni onda OK.
Korisnikov avatar
By Kupper
Cilja se. Ne volim pitanja u kojima je skoro naveden pozeljni odgovor.
+ definisi promiskuishtetnost.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koju informaciju o electri ne znam(o)? :puzzle: dajte neki info za nas sa jeftinijim ulaznicama... btw, znam da su sve žene zle, ali mi se ovo u?inilo kao iskreno pitanje.

pa, da odgovaram ili ne? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene uopste ne zanimaju odgovori na ta pitanja.

Meni je bitno da umem da prepoznam neke osobe, i da ih se klonim. U emotivnom, ne u socijalnom smislu.

Bolim me q. zasto su takve.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By spark
e svasta... sad mi se nista ne kuca ovde...
Korisnikov avatar
By Mars
Hmmm... Tesko pitanje, kompetentnih mnogo - a tako malo reakcija. :misli:

Ne znam vi, ali ja jedva cekam prolece...

:snesko: :ledeni:
By Storm
Rekao bih da postoje razne vrste promiskuiteta.
Neki ljudi su izabrali baš promiskuitet kao nešto super, kao da je baš to prava stvar kojoj treba težiti.
Drugi su privremeno promiskuitetni - u "pauzi" su izmeðu dve veze, i dok se ne pojavi nova veza - snalaze se.
Ako se ne varam, tema se odnosi na prvi tip.
Što se ti?e mog stava, nemam ništa protiv ni jednih ni drugih (ni tre?ih itd), ali se trudim da da se sklonim kada neko krene da mi propagira promiskuitet.
:neto: :hand: :bye:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Dušica
Nikada se ne bih jebala sa nekim sa kim nisam u vezi i koga ne volim,ali nikada i ljudi koji to rade hmm pa ne znam ne optuzujem ih to znaci da u njihovim vezama nesto ne valja.Ako su slobodni onda OK.
Dusice dusho slazem se sa tobom!
Korisnikov avatar
By * NajS *
bla bla bla....

Jednostavno, kad se nalozim i kad mi treba sex, nemam moralisanja krecem u lov....
E sad, kad imam decka trudim se da ne budem promiskuitetan...
:plavuso:
Korisnikov avatar
By Ctatyc
Originally posted by Kupper
Cilja se. Ne volim pitanja u kojima je skoro naveden pozeljni odgovor.
+ definisi promiskuishtetnost.
Lazni moralisti govore kako nisu upuceni i kako je lose dati naveden pozejlan odgovor...

jel treba okarakterisati kao nespodobnost, mogucnost da se odgovori drugacije od onoga sto je ponudjeno...

Sto se seksa tice, svestan sam da se oko mene dize jako velika prasina i da se stalno govori o meni na mnogim mestima....

mnogi me cesto okarakterisu kao kurvetinu koja se je jebe sa kim i gde stigne, pa do mene stizu informacije koje i mene samog cesto zbunjuju i nekada zaprepaste...ja vidjen ovde ili onde, a ja tog dana bio u Kragujevcu....

ne znam zasto je posao gejeva direktno upucen u to da se bave tudjim zivotima, ali sta mi preostaje, da se pomirim i da shvatim da je mnogo lakse menjati sebe nego druge....

alapacama nikada ne mozes da zatvoris usta, ali zato mozes sebi da postavis neke ciljeve, norme i pravila ponasanja....

pa ko se pridrzava nek ostane, a ko ne, neka ga nema...

:stopdrogi:

Na promisuitetne osobe gledam na najnormalniji moguci nacin, kao i na kurve, radniek u fabrici, vozace, pekare...svako ima pravo na svoj izbor i to postujem a onog trenutka kada se sledece tetka u pauzi izmedju feniranja i turpijanja noktiju bude bavila mojim likom i delom, tog trenutka cu joj slomiti glavu i ona ce umesto u svom krevetu, zavrsiti na Urgentnom centru sa kopcama na glavi.....

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by NiceGuy
bla bla bla....

Jednostavno, kad se nalozim i kad mi treba sex, nemam moralisanja krecem u lov....
E sad, kad imam decka trudim se da ne budem promiskuitetan...
:plavuso:
Kod mene barem nema veze to sa moralom nego sa emocijama
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Imao sam kratak period promiskuitetnosti. Fizicko zadovoljstvo je bilo evidentno, ali nisam imao emotivnu satisfakciju. Probao sam to, video da me ne ispunjava i vratio se monogamnom zivotu. Tu se mnogo bolje osecam.

I nemojte napadati devojku bez veze. Lepo vas je pitala. Nije sramota biti promiskuitetan, niti to nekog cini losim covekom. Sramota je kriti se iza toga i opravdavati ovim ili onim. Prosto, takav si se rodio ili si se tome naucio.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa tvoj post me je veoma podsetio na to sto sam napisao. Analogija je sto se i u jednom i u drugom slucaju pretpostavlja jedno osnovno, "normalno" stanje. Mozda tebi nije bila namera da tako zazvucis, ali tako si zazvucala.

Ja jesam pitao sta je promiskuitetnost. Iskreno, to je bar meni jedna od onih reci koju cu upotreblajvati cesto a cije mi je znacenje samo maglovito.

Potreba za sexualnim kontaktom sa velikim brojem osoba kad ni prema jednoj ne osecane ono nesto "vise"? Potreba za sexom sa drugim osobama iako ste u vezi sa osobom koja vam puno znaci? Potreba za flertovanjem? Dugotrajno stanje nenalazenja/netrazenja osobe koja bi vam zaista znacila puno toga da biste sa njom usli u monogamnu vezu uz istovremeno upsutanje u sexualne odnose sa osobama koje su vam pozeljne za to?

Koje od tih? Nesto drugo?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by electra
p.s: cini mi se da je vecina ovde pogresno poistovetila 'jebati se na svakom cosku' sa 'jebati se na svakom cosku, a biti u vezi s osobom koja ima osecanja prema vama, i veruje da je to izmedju vas monogamna veza'.

posto me je par ljudi pitalo da definisem promiskuitet, definisacu kao ovo drugo.
Ako definises kao to drugo, meni to zvuci kao neiskrena "veza" koja se kod jedne osobe koja je u vezi sustinski ne razlikuje od sexualnih izleta koje ima.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Promiskuitet je cesto menjanje sexualnog partnera, ili sto bi rekla moja prof. istorije iz srednje - ne zna se ko s kim.

A ti electra kada imas nesto na umu da pitas to tako i formulishi a ne da posle gomilu ljudi nazivash umobolnicima jer ti nismo prochitali misli preko foruma i shvatili sta si ti pitala.

Pitala si za promiskuitet sam po sebi ali ne i za promiskuitet u vezi ... To su sasvim dve odvojene teme...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Zashto shvrljam ? (chitaj povatam se tu i tamo na nekoj zurci i to sve sa jednom te istom osobom, dok ona vredno uchi tamo daleko)
Ne radim to namerno i da MORAM (jer ne mogu bez malo petinga), vec alkohol i moja sjebanost u tom trenutku mi iskljuche mozak. Sad se postavlja pitanje zar prava ljubav ne drzi mozak ukljuchenim non-stop, bez obzira na okolnosti i uticaje? Pa trebalo bi...hm ali nismo svi isti, i zashto moram da poshtujem pravila (ko kaze da moram). Dogovor je opet izmedju nje i mene... Zahvalna sam joj shto vidi u mojim ochima ljubav i ne lomi mozak pitanjima zashto sam povremeno NEMOGUCA ZA PODNETI (jer ni ja ne znam odgovor kao shto vidish).
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mr Dee
Pa tvoj post me je veoma podsetio na to sto sam napisao. Analogija je sto se i u jednom i u drugom slucaju pretpostavlja jedno osnovno, "normalno" stanje. Mozda tebi nije bila namera da tako zazvucis, ali tako si zazvucala.

Ja jesam pitao sta je promiskuitetnost. Iskreno, to je bar meni jedna od onih reci koju cu upotreblajvati cesto a cije mi je znacenje samo maglovito.

Potreba za sexualnim kontaktom sa velikim brojem osoba kad ni prema jednoj ne osecane ono nesto "vise"? Potreba za sexom sa drugim osobama iako ste u vezi sa osobom koja vam puno znaci? Potreba za flertovanjem? Dugotrajno stanje nenalazenja/netrazenja osobe koja bi vam zaista znacila puno toga da biste sa njom usli u monogamnu vezu uz istovremeno upsutanje u sexualne odnose sa osobama koje su vam pozeljne za to?

Koje od tih? Nesto drugo?
Isto kao da sam te ja pitao.
p.s: cini mi se da je vecina ovde pogresno poistovetila 'jebati se na svakom cosku' sa 'jebati se na svakom cosku, a biti u vezi s osobom koja ima osecanja prema vama, i veruje da je to izmedju vas monogamna veza'.

posto me je par ljudi pitalo da definisem promiskuitet, definisacu kao ovo drugo.
Ako definises kao to drugo, meni to zvuci kao neiskrena "veza" koja se kod jedne osobe koja je u vezi sustinski ne razlikuje od sexualnih izleta koje ima.
Pitao sam te i ja, nista lose, ali opet mogu samo da ponovim Mr Dee-a. Neiskrena veza.
By spf 3000

Pitao sam te i ja, nista lose, ali opet mogu samo da ponovim Mr Dee-a. Neiskrena veza.
i ja odgovorila :)
By spf 3000
Originally posted by Inner-Smile
Zashto shvrljam ? (chitaj povatam se tu i tamo na nekoj zurci i to sve sa jednom te istom osobom, dok ona vredno uchi tamo daleko)
Ne radim to namerno i da MORAM (jer ne mogu bez malo petinga), vec alkohol i moja sjebanost u tom trenutku mi iskljuche mozak. Sad se postavlja pitanje zar prava ljubav ne drzi mozak ukljuchenim non-stop, bez obzira na okolnosti i uticaje? Pa trebalo bi...hm ali nismo svi isti, i zashto moram da poshtujem pravila (ko kaze da moram). Dogovor je opet izmedju nje i mene... Zahvalna sam joj shto vidi u mojim ochima ljubav i ne lomi mozak pitanjima zashto sam povremeno NEMOGUCA ZA PODNETI (jer ni ja ne znam odgovor kao shto vidish).

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam za sebe uvek mislila da sam promiskuitetna i to u smislu da naprosto ne mogu da odolim kada me obuzme strast za necijim telom, bez obzira da li sam vec u vezi (a uvek volim osobu sa kojom sam u vezi).

onda sam se tako zaljubila da skoro godinu dana za mene nije postojao niko drugi, nisam jednostavno nikog ni primecivala, a kamoli zelela...

a onda sam opet shvatila da to jednostavno nije bila vrhunska ljubav vec moja iluzija o tome...

...i opet analizirala sebe i svoje stavove o ljubavi i sexu i sada znam da mogu da volim iako cesto pozelim i imam sex sa neki drugim.

vazno je samo ne lagati ni sebe ni druge !

sex je kao hrana, iako sam malopre odlicno rucala, naprosto ne mogu da odolim da se ne zasladim cokoladicom koju ugledam...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by EYA
ja sam za sebe uvek mislila da sam promiskuitetna i to u smislu da naprosto ne mogu da odolim kada me obuzme strast za necijim telom, bez obzira da li sam vec u vezi (a uvek volim osobu sa kojom sam u vezi).

onda sam se tako zaljubila da skoro godinu dana za mene nije postojao niko drugi, nisam jednostavno nikog ni primecivala, a kamoli zelela...

a onda sam opet shvatila da to jednostavno nije bila vrhunska ljubav vec moja iluzija o tome...

...i opet analizirala sebe i svoje stavove o ljubavi i sexu i sada znam da mogu da volim iako cesto pozelim i imam sex sa neki drugim.

vazno je samo ne lagati ni sebe ni druge !

sex je kao hrana, iako sam malopre odlicno rucala, naprosto ne mogu da odolim da se ne zasladim cokoladicom koju ugledam...
Boze, boze, zeno......zavrte mi se u glavi. Cokoladica= :fuckbed: Cccccc.....

:molise: za tebe ja:rool:

Sad ozbiljno na temu - ja nikad u zivotu nisam prevario (ako se to tako zove) osobu s kojom sam bio u braku, vezi....ali ne zato sto sam se cuvao, ne znam, prevare ili ne znam cega vec. Prosto mi nikad nije padalo na pamet. Zaista nemam pojma sta je promiskuitet. Zvanicna definicija? Hmmm, ne znam. Ne volim generalizacije bilo koje vrste.

EYA-in post bas govori koliko smo svi razliciti i kako ko dozivljava ljubav. A o tome ovde valjda govorimo. I tu niko nije bolji ili losiji.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja bih bio promiskuitetan, al' mi de?ko brani ... šta ?u kad su me u?ili da slušam starije :blush: :right: :cul:
Korisnikov avatar
By EYA
meni sve sto zabrane ja to jos vise pozelim :poklon:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by EYA
Znam resenje:sijalica:. Trebalo bi ti ukinuti sve zabrane:P
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by EYA
Znam resenje:sijalica:. Trebalo bi ti ukinuti sve zabrane:P
kaze se eureka :eureka:

:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moje glediste na stvari:
Promiskuitet nije isto sto i prevara. Osobe koje su promiskuitetne imaju puno partnera, a ne znaci da imaju i jednog stalnog, kog varaju. A prevara je upravo to, varas stalnog partnera, odnosno onog sa kim si u vezi.
U slucaju da sam ja ta koja je prevarena dobijam :sekirica: porive i :flaming: raspolozenje i nema sanse da mi se neko opravda svojim 'promiskuitetom'.
Ne volim, ne volim, ne volim neka glupa stanovista kako se poljubac, 'vatanje ili sex sa zenama "ne racuna"u prevaru, racuna se i te kako.
Ne kazem da je veza obavezna da bi dvoje, troje, cetvoro, n-ljudi spavali zajedno, ali neka bar ne bude zeznute strane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!