Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Izvin'te, vi pederi i lezbejke - jeste li vi sa nekim zato sto ste "ugrozena" populacija, pa ne birate ili mislite da vam je

S njim/njom sam, jer mi svi zavide na toj lepoti
5
25%
S njim/njom sam, jer je mnogo inteligentan/inteligentna
9
45%
S njim/njom sam, jer imam nizak moral i slabu mogucnost razumnog rezonovanja
4
20%
S njim/njom sam, jer me jedino on/a hteo/htela
Nema glasova
0%
S njim/njom sam, jer ima pare
2
10%
U stvari, volela bih da mi neko obrazlozi, zasto je bio sa nekim u vezi ili je jos uvek...?
Koliko puta vam se desilo, da ste "uzeli" nekoga, ko je bio "ispod vaseg nivoa" , samo da ne budete sami?
Po kojim kriterijumima birate osobu, s kojom cete da zapocnete vezu?
Dakle, ne zanimaju me "vanbracni" odnosi, niti One-Night-Stands! Samo one veze, koje su trajale ili traju duze od nedelju dana, ako ih ima...? :hekla:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Franck Whitson
Gluposti.
Nisu gluposti dragi moj rodjo ja sam isto primetila da je neko sa nekim a mnogo bolje bi mu bilo sa nekim drugim.I ja sam takva,evo ja bih sada npr bila sa bilo kime jer me ubija samoca.
Korisnikov avatar
By victoria
Izvini i ti a gde je u ponudjenim odgovorima LJUBAV?????!!!!

U stvari, volela bih da mi neko obrazlozi, zasto je bio sa nekim u vezi ili je jos uvek...?
U vezi sam jer volim i jer sam voljena..dobijam sve i dajem sve(ne mislim na materiju vec svu toplinu, neznost, blizinu, paznju, poverenje...ma sve sto sam mogla zamisliti da jedna veza moze da ima! Jednako sam zaljubljena kao i prvi put kad sam je videla, ali je svakim danom volim sve vise!!)
Zaljubila sam se prvi put u zivotu i zadrzala je :D (nikad pre nisam bila sklona vezama)

Koliko puta vam se desilo, da ste "uzeli" nekoga, ko je bio "ispod vaseg nivoa" , samo da ne budete sami?
NIKAD, pre cu biti sama nego sa nekom budalom pored...nemam strah od samoce..samo ljudi koji ga imaju ili ocajnicki trebaju paznju i ljubav(koji na taj nacin i ne dobijiaju vec neku mlaku zamenu) to rade sebi...

Osobu ne biram...hemija se desi ili ne..nije to svesno...imas srece ili ne, tuzno ali istinito! Ne verujem da pamet ima mnogo veze! Ne mogu biti s nekim samo zato sto zadovoljava te neke kriterijume ako nema hemije! Dal si baksuz pa naleces na pogresne ljude ne verujem da ima mnogo sa svesnim biranjem...al ne mogu sad da filozofiram..ko razume shvatice...

Dakle, ne zanimaju me "vanbracni" odnosi, niti One-Night-Stands! Samo one veze, koje su trajale ili traju duze od nedelju dana, ako ih ima...?

Ima ih, a i ja sam u jednoj koja traje skoro dve godine.
Korisnikov avatar
By gaylove
Nisam pronasao medju ponudjenim odgovorima zasto sam bio sa deckom godinu i sedam meseci. Bio sam jer sam se zaljubio u njega. Voleli smo se. Jeste bio inteligentan, ali ipak nekako smo se pronasli bili. Ja ulazim u vezu samo ako se zaljubim. Inace, meni je veza sve sto traje preko dva meseca. Ostalo i nepamtim. Izbrisem iz memorije, jer je dva meseca period upoznavanja. Bar je kod mene takav slucaj. Takodje ne mislim da je neko " ispod mog nivoa". Svaka osoba, ma kako izgledala, ako se misli na fizicki izgled, vredna je paznje. Nisam od onih koji misle o sebi da sam najbolji, najlepsi, iako mi ljudi kazu da sam simpatican i sladak. Vazno mi je prvenstveno, da je neko ok kao osoba i naravno da proradi hemija. Ne ulazim u vezu zato sto sam sam , pa daj sta ima. Naravno da i ja pravim neku vrstu selekcije, ali na polju licnosti, karaktera i td.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by victoria
Izvini i ti a gde je u ponudjenim odgovorima LJUBAV?????!!!!
Pa znas, mislila sam, da vam dam tu opciju, ali onda cisto sumnjam, da bi neko pomenuo taj "fenomen", nego samo glasao i otisao. Ovako si mi dokazala, da ima osoba, koje razmisljaju kao ja...
I hvala za tako opsiran odgovor. A tema je nastala, na osnovu citanja ovog foruma, koji mi je u vecini slucajeva pokazao, da ljubav nije na prvom mestu, nego neke "druge stvari".

:opacupa:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
sa njom sam jer mi sa na njoj oko nje mnogo toga svidja, jer se jako dobro dopunjavamo i jer za mene nema koja bolje pase...i LOVE naravno...
Korisnikov avatar
By Mars
Nikada nisam sa nekim jer mi je dosta samoce.

Pokusavam da budem skroz objektivani razmisljam-ali ne stoji kao mogucnost ni varijanta da su mi mozda kriterijumi pali u nekom trenutku, pa sam bio sa nekim, a ko mi realno ne odgovara, iz nekog razloga.

Prosla su ta vremena, fala bogu... Kada sam mislio da sam jedini na planeti, i kada mi je trebalo samo da pipnem nekog i on mene-pa da svrsim, kako bukvalno tako i od srece... Dakle, ta prva iskustva jesu bila daj sta das, ali jako je kratko trajalo...

:soping::
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ljubav je mir, koji osetim kad sam sa njom. Eto ti razlog.
Inache to shto je pametna me pali...ne volim je samo zbog toga.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by victoria

Osobu ne biram...hemija se desi ili ne..
Tako je i kod mene.
Korisnikov avatar
By tatjanam
Nikada se ne bih zaljubila u osobu samo da NE bih bila sama, iz prostog razloga sto ne mogu da ukljucim dugme pa da se zaljubim...a i nisam se ustvari bas puno puta zaljubljivala u zivotu,nekako tesko to ide kod mene. Nisam osoba koja se zaljubljuje u svakog drugog na ulici.

hmmmm... a ovo sto sada osecam,nije zaljubljenost,nego mnogo vise od toga...
Zavolela sam je zato sto je mnogo pametna,zato sto je sarmantna kao retko ko,zato sto ume da pokaze svoje osecaje,zato sto volim kako izgleda, zbog milion drugih malih i velikih razloga koje ne bih htela da nabrajam,
a najvise zbog toga sto sam je od prvog trena kad sam je upoznala ,osetila duboko u sebi!!!!
VOLIM TE TAL
:mazi:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tatjanam
Nikada se ne bih zaljubila u osobu samo da NE bih bila sama, iz prostog razloga sto ne mogu da ukljucim dugme pa da se zaljubim...a i nisam se ustvari bas puno puta zaljubljivala u zivotu,nekako tesko to ide kod mene. Nisam osoba koja se zaljubljuje u svakog drugog na ulici.

hmmmm... a ovo sto sada osecam,nije zaljubljenost,nego mnogo vise od toga...
Zavolela sam je zato sto je mnogo pametna,zato sto je sarmantna kao retko ko,zato sto ume da pokaze svoje osecaje,zato sto volim kako izgleda, zbog milion drugih malih i velikih razloga koje ne bih htela da nabrajam,
a najvise zbog toga sto sam je od prvog trena kad sam je upoznala ,osetila duboko u sebi!!!!
VOLIM TE TAL
:mazi:
:blush:
By fazza
Nikada, ali NIKADA nisam bio sa nekim samo da ne bih bio sam,
ili samo zbog toga shto ne mogu da nadjem nishta bolje.

Lepshe mi je da budem ovako sam i nichiji, nego da zapochnem
vezu sa nekim samo zbog toga shto mi je ovako dosadno...

Shto se tiche kriterijuma, bitno je da dechko nije budala, olosh,
tetka, da se razumemo, imamo neshto zajednichko - znachi
da se ne razlikujemo previshe...
Korisnikov avatar
By mirth
Meni je ovaj razlog ubedljivo the best:

"S njim/njom sam, jer imam nizak moral i slabu mogucnost razumnog rezonovanja"

:smeh:

Jos samo da nadjem nekog sa kime cu da budem zbog svoje slabe mogucnosti razumnog rezonovanja. Zna li neko kako izgleda osoba sa kojom se biva iz tog razloga?

Kontam da bi to bilo pravo osvezenje.... :meso:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mirth
Meni je ovaj razlog ubedljivo the best:

"S njim/njom sam, jer imam nizak moral i slabu mogucnost razumnog rezonovanja"

:smeh:

Jos samo da nadjem nekog sa kime cu da budem zbog svoje slabe mogucnosti razumnog rezonovanja. Zna li neko kako izgleda osoba sa kojom se biva iz tog razloga?

Kontam da bi to bilo pravo osvezenje.... :meso:
E pa tu se obrati jednoj meni veoma dragoj forumasici, a ujedno i tvojoj "komsinici", pa ugovorite date!

:njanjanja:

I da, istina...ona je pravo osvezenje. :maca:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ovo pitanje mozes da postavis bilo kom coveku na planeti. Strejteri su imuni na samocu? Ili biraju partnere po drugim kriterijuma? Ne, gay&lez nisu sa druge planete :uplasen:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nista od navedenog, nikada....
Obe moje prethodne veze ni izbliza se nisu zasnivale na nekim gore navedenim "razlozima".....
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ali...sto se toga tice znam par koji su(bili) sa nekim ili jos jesu samo zato da nebi bili sami!!!
i to ce se zavrsiti u katastrofi!!!!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
ali...sto se toga tice znam par koji su(bili) sa nekim ili jos jesu samo zato da nebi bili sami!!!
i to ce se zavrsiti u katastrofi!!!!
Pa to je to! Samo, tesko da to neko prizna... :kafa:
Korisnikov avatar
By bigirl
Stvarno.
Naslušala sam se u poslednjih par dana pri?a i pri?ica. Znate ono: osoba A voli osobu B, ali raskinu iz nekih razloga i onda se osoba B smuva sa osobom C da bi osobi A udarila ?ežnju. Onda se osobe A i B pomire (naravno, osoba B šutne osobu C) i budu zajedno još par dana. Raskinu. I onda se osoba A smuva sa osobom C, a pati za osobom B i povremeno se sexa s njom (kao i sa nekim drugima sa strane, ali to je ve? previše za ovu kratku pri?u). Jebe lud zbunjenog.

Zar više niko nije sa nekim iz ljubavi prema toj osobi? Zar se sve svodi na sex sa svima, a neku ljubav prema nekom levom?

Gadi mi se više sve to. Stvarno mi se gadi. I te pri?e. I neki ljudi.

Zbog svega toga... prestajem da verujem u ljubav. Od danas. Zvani?no. Ja, Ana, roðena 13.12.1982., u Beogradu, prestajem da verujem u ljubav. Gotovo je.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Val
Dakle, ne zanimaju me "vanbracni" odnosi, niti One-Night-Stands! Samo one veze, koje su trajale ili traju duze od nedelju dana, ako ih ima...? :hekla:

ma neeeeemoj "mi" smo pederi i lezbejke a ti si kao neka cvecka :odrasti:
Korisnikov avatar
By Zibro
ok negde sam i ukapirao da nisi mislila nista lose ali mogla bi malo da pripazis na formulacije
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Stvarno.
Naslušala sam se u poslednjih par dana pri?a i pri?ica. Znate ono: osoba A voli osobu B, ali raskinu iz nekih razloga i onda se osoba B smuva sa osobom C da bi osobi A udarila ?ežnju. Onda se osobe A i B pomire (naravno, osoba B šutne osobu C) i budu zajedno još par dana. Raskinu. I onda se osoba A smuva sa osobom C, a pati za osobom B i povremeno se sexa s njom (kao i sa nekim drugima sa strane, ali to je ve? previše za ovu kratku pri?u). Jebe lud zbunjenog.

Zar više niko nije sa nekim iz ljubavi prema toj osobi? Zar se sve svodi na sex sa svima, a neku ljubav prema nekom levom?

Gadi mi se više sve to. Stvarno mi se gadi. I te pri?e. I neki ljudi.

Zbog svega toga... prestajem da verujem u ljubav. Od danas. Zvani?no. Ja, Ana, roðena 13.12.1982., u Beogradu, prestajem da verujem u ljubav. Gotovo je.
Ana, nemoj da ocajavas! Budi :misici: i imaj strpljenja.

Postovanje za napisani post. Odlicno si spoznala situaciju, ali treba da shvatis, da nisu SVE devojke takve! Naletela sa ni jednu takvu, ali je greska sve devojke uporedjivati sa tom "jednom".
I ja licno se ne ogradjujem i ne tvrdim, da i ja nisam gresila, bila sa devojkama samo zato sto sam mislila, da cu nesto propustiti u zivotu. Ali, vremenom skontas, da ti to u stvari ne treba, "smiris" se i smejs se drugima, koji cine iste greske.
Za razliku od mnogih devojaka, koje sam upoznala, bila sam uvek krajnje iskrena. Nisam nikada nikoga zavlacila i lagala.
Meni, kao osobi koja je mnogo toga prosla u zivotu, ipak nikada nije bilo jasno, kako osoba A, B ili C moze da se smuva na nekoj zurci sa nekom osobom P,koju pre toga u zivotu nije videla, da je ljubi, sledeci dan vec planira ceo zivot sa tom osobom, da bi je na kraju nazivao budalom. Kao sto si rekla, cisto iz nekog hira. Mislim, mogu da se muvam, zezam ili sta god. Ali, za ljubljenje ili sex je potrebno mnogo vise!

Zato, nastavi da verujes u ljubav i doci ce sama po sebi, kad se najmanje budes nadala. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bg frajer 111
ok negde sam i ukapirao da nisi mislila nista lose ali mogla bi malo da pripazis na formulacije
Kao prvo, ja jesam lezbejka, a ne cvecka. Kao drugo, mislim, da osobe koje nisu takve, kako sam ih ja u topicu "opisala", shvataju smisao. (kao i ti sto si shvatio). :)
Formulacija je sasvim odgovarajuca, s obzirom, sta se sve desava u ovom "nasem" svetu.
Kao sto bigirl rece: "jebe lud zbunjenog". :nazalost:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
Ana, nemoj da ocajavas! Budi :misici: i imaj strpljenja.

Postovanje za napisani post. Odlicno si spoznala situaciju, ali treba da shvatis, da nisu SVE devojke takve! Naletela sa ni jednu takvu, ali je greska sve devojke uporedjivati sa tom "jednom".
Nisam ja naletela na neku takvu (bogu hvala na tome), samo sam eto tako... slušala neke pri?e, videla neke stvari sopstvenim o?ima. Užasno je to. Užasno je jer posle ti isti ljudi pri?aju o ljubavi. Kakva je to ljubav?! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl

Nisam ja naletela na neku takvu (bogu hvala na tome), samo sam eto tako... slušala neke pri?e, videla neke stvari sopstvenim o?ima. Užasno je to. Užasno je jer posle ti isti ljudi pri?aju o ljubavi. Kakva je to ljubav?! :pljuje:
Nikakva!
Imas odlicne primere...te cini sve, da ostane na tome, da ne naletis na takvu, ako vec nisi.
A to poslednje mi zvucalo nekako pateticno...Dakle, ipak verujes u ljubav? :)
Korisnikov avatar
By Marble
CccCcCCccc......

Sve same uzdanice do uzdanice... Draga Val, zar ti nije bilo jasno da ce se ova tema ovako zavrsiti? Jednostavno, teze je priznati sebi nego sto je slagati druge. Humans are litle worms. Zato su svi odjednom cedni, svi reaguju samo na pravu hemiju, niko se ne spusta toliko nisko da bude sa nekim samo zato sto mu treba paznja i niko, ali niko sebi ne dozvoljava sulude izlete savatavanja u toaletu. Pazi kad ti kazem. A vreme i postovi ce vec pokazati svoje...

Ah, da, da ne ispadne kako sam opanjkavao a nista o sebi rekao... U vezu ulazim onda kad prepoznam zelju i one druge osobe, onda kad shvatim da mi nedostaje tokom dana, i kad pocnem da se ne kupam jer se njegov miris oseca tamo gde me je zagrlio, kapiras? O drugim stvarima o kojima bih eventualno imao sto-sta da ti napisem - rekla si da te ne zanima. Postujem.
I da, naravno: Love is in the air.... hahahaha! - :dude:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Marble
niko se ne spusta toliko nisko da bude sa nekim samo zato sto mu treba paznja i niko, ali niko sebi ne dozvoljava sulude izlete savatanja u toaletu.
Da, da, da - niko, ali bas niko nije toliko nisko pao, da se savata u toaletu??? :lol: A posebno ne ispred ispred pomenutog...pazi, kad im je dovoljna izvesna doza alkohola, da zaborave sve oko sebe i da se povataju i zaljube. A sledeci dan, kad su dosle sebi, zgadio im se zivot. Znam da se pojedinci upravo ovde prepoznaju ;)
Ali, kao sto ti rece, nema niko hrabrosti, da se oglasi na ovu temu, jer su svi cedni i fini...posteni - sve dok ne padne mrak.
Mada, nije toliko bitno, da neko nesto napise ovde, koliko je bitno, da svako za sebe malo razmisli o ovome, kad procita topic, koji je dovoljno provokativan, da natera sve ove "postene duse" na razmisljanje.

:zastava:

Marble :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!