Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Boshko
zelim da odpevam i poklonim jednu pesmu... [hvala L.C. sto je nekada napravio ovu pesmu pa je u ovoj situaciji mogu iskoristiti]
Malo mi je krivo sto nece moci da uziva u mom bas bariton glasu koji je sada hrapaviji i dublji od samog Leonardovog, samim tim i isto toliko puta vise sexy... Jebiga, pusim vise od Leonarda Cohena i Laurin Bacall i Bogarta zajedno...

If you want a lover
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
If you want a partner
Take my hand
Or if you want to strike me down in anger
Here I stand
I'm your man

If you want a boxer
I will step into the ring for you
And if you want a doctor
I'll examine every inch of you
If you want a driver
Climb inside
Or if you want to take me for a ride
You know you can
I'm your man

Ah, the moon's too bright
The chain's too tight
The beast won't go to sleep
I'vebeen running through these promises to you
That I made and I could not keep
Ah but a man never got a woman back
Not by begging on his knees
Or I'd crawl to you baby
And I'd fall at your feet
And I'd howl at your beauty
Like a dog in heat
And I'd claw at your heart
And I'd tear at your sheet
I'd say please, please
I'm your man

And if you'vegot to sleep
A moment on the road
I will steer for you
And if you want to work the street alone
I'll disappear for you
If you want a father for your child
Or only want to walk with me a while
Across the sand
I'm your man

I sad, pazi 'vamo!!!

Draga vavilonska ribice Aksa, da li bi da se udas za mene? :cvece:
Da mi budes zena, bracna drugarica, saputnica i sapatnica do kraja zivota? Ili, barem dok oboje zelimo da bude tako? :venchanje:

Slika
Korisnikov avatar
By Aksa
Da, da, da!!!

Ovo je treci put da me prosis :) I jako je lepo! Hocu... Hocu da ti budem sapatnica!!!

:suzeradosnice: :suzeradosnice: :punosuzaradosnica:
Korisnikov avatar
By Aksa
Uh... Sad treba organizovati... Mili moj Boshko, kakve cemo burme, klasicne ili izrezbarene? Hajde polako da se spremimo za taj dan :) (kad god ga ugovorili)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
A ja?! A, ja?!
Akso, Akso!!! :tuc:
?akaj, ?ekaj da ja doletim, pa da kriknem u poslednjem trenutku: Ja imam protiv! :shamar:
A ti Boki! A?! :obesen: - kad te vratim ku?i!

?kala sam, ?ekala i šta sam do?ekala?! :rida:

?ekaj! :vatrica: :sekirica: :giljotina: :pms: :burner: :oklagija: :vudu: ...
E, sad može!
Smirio sam se! Pa dobro, neka vam je sa sre?om. Sta da radim kad se deva volu! :radosnice:
Samo ?u morati da mladi zgazim ven?anicu kada krene ka oltaru! :eevil: :sise:
Korisnikov avatar
By mirth
Mislim... kakvo bedno prepisivanje, pih... :no:

Ja i moj darling smo to ipak mnooogo lepse, spontanije, i nadasve romanticnije odradili...

Slab vam taj pokusaj... :sleep:

Btw, jesmo mi kumovi?

:smeh:
Korisnikov avatar
By Aksa
ivanazuh, a zasto zelis da ugrozis nasu srecu? Treba li da mlada kuka pola vencanja kako je boli noga?

Mirth mislim da je pitanje nepotrebno :) Naravno da DA... I znale smo obe da ces sve to napisati :) )

A gde je moj mladozenja? Ponudio brak pa zbrisao? Eto, tako ti je to...
Korisnikov avatar
By Boshko
Ma tu ti je mladozenja draga! Ne da nije zbrisao nego je vikend iskoristio za sredjivanje nekih stvari, nalazenje burmi recimo... I dobro, bio je malo sebican pa je i sebi trazio odelce za vencanje :)

A jel si ti bila vredna ovih dana? Nemoj da bude nista nisi radila po pitanju burmi, torte, vencanice...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa ja ovaj... Hajde ovako. Ti odaberi vencanicu koja ti se dopada, a ja cu samo da je obucem. Mislim, odaberi ono sto se tebi dopada, ali moj broj :) )

Burme? Pa ovaj... Ja cu da pristanem na sve sto ti zelis, sto se tice organizacije. Eto, uradicu pozivnice. Bice extra. Samo kazi koliko ima forumasa koje cemo pozvati, pa da organizujemo...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Neku rozu na na žute tufne, a u bidermajeru neka bude što više trnja! I onda kad joj ja nagazim ven?anicu, ona padne ispusti bider iz ruku, padne joj na facu, boshoko poleti da je spasi da ne padne pa padne pravo na bider majer, pa se trnje zabode u mladinu facu i onda ona po?ne da vrišti. U tom trenutku dolazim ja i spušatm joj glistu u grudnjak, a mladoženji žabu u ga?e! :vudu:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by ivanazuh
Neku rozu na na žute tufne, a u bidermajeru neka bude što više trnja! I onda kad joj ja nagazim ven?anicu, ona padne ispusti bider iz ruku, padne joj na facu, boshoko poleti da je spasi da ne padne pa padne pravo na bider majer, pa se trnje zabode u mladinu facu i onda ona po?ne da vrišti. U tom trenutku dolazim ja i spušatm joj glistu u grudnjak, a mladoženji žabu u ga?e! :vudu:
Mislim da cemo ti posle ovoga uskratiti mogucnost da prisustvujes priredbi... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Boshko
Duso draga, mislim da sam ti pronasao jednu vencanicu koja ce divno da stoji. Pradina je, nije nesto jeftina al' nema veze, merak se ionako s' pare gasi... Za sebe sam ostavio jedno Ozwald Boateng odelce neke mnogo cudne boje [nesto kao sivo al' nije bas sivo, al' nije ni srebrno a ima malko neceg modrog u boji...]

Ova dva dana sam se bas namuzio da uradim nesto korisno. Tako sam morao da probam puno torti da bih nasao onu koja bi bila prikladna za priredbu. Na kraju cemo morati zajedno da jedemo uzorke posto sam ja za jednu cokoladnu tortu nekog poetskog imena ali su me svi ubedjivali da crna torta od crne cokolade bas i nije za svadbu. A dogovorili smo se da necemo da mecemo na vrh labudove koji bi je malo razveselili... Jebiga, ispade da ce torta da bude najvecu problem...

I jos, kako napredujes sa pozivnicama?
Treba da ti dostavim spisak persona sa foruma kojima cemo proslediti poziv... Al' ajde da to ostavim za sutra posto idem malo napolje pa da ne zakasnim... [koristim zadnje momacko/devojacke dane, sta ces...]

:kiss:
Korisnikov avatar
By Aksa
Sve u redu darling... Ja sam se bacila na dizajn pozivnica... Moraju da budu svetski odradjene...
Kumove sam nasla, pricala sam sa zlatarom, on predlaze neke burme, ali to moramo zajedno ipak otici...
Sto se tice torte, ma svejedno je... Znas da volim slatko, boju ne biram. Sto se mene tice moze biti i zelena kao trava... Dogovoricemo se kad idemo da probamo te torte... Kako god se one zvale. Sto se tice onoga sto smo pricali o opremanju stana, mozda bi mogao da nekog od kumova zamolis za neki namestaj po meri (ono od zida do zida) nije skupo, znas koliko ja volim ogledala, pa neka bude na svakim drugim vratancima po jedno...
Zurim, treba da se nadjem sa dizajnerkom... Malo me smara, kaze da ona zeli i ves da mi odabere...
Korisnikov avatar
By Boshko
Razgovarao sam sa mojim kumovima i pre nego da predjem na stvar i kazem im sta smo pametno osmislili na temu poklona oni su me sami pitali sta zelimo kao poklon. Super se poklopilo!!! Rekao sam im da cemo se malo jos dogovoriti ti i ja ali da racunaju da ce u svakom slucaju biti neki namestaj od zida do zida [pa su se malo smejali tom takvom sklopu i pozdravili svoju buducu duhovitu kumu] :)
Narucio sam jos neke poklone od jos nekih prijatelja. Zapravo, nisam narucio nista konkretno ali sam im samo ponovio moju definiciju dobrog poklona - nesto skupo, lepo i kvalitetno :) Racunam da cemo makar sa raznoraznom tehnikom da se snabdemo u startu...

Za burme ti vidi, kada budem dolazio u NS oticicemo da probamo te sto si videla.

A za dizajnerku... ako joj verujes pusti nek radi zena svoj posao pa makar i ves birala. Bolje je to nego da ti muz Balkanac bira gace koje ces da obuces ispod vencanice :smilegrin: Sreca tvoja te nisam bas klasican Balkan boy :)

Evo i preliminarnog spiska forumaskih osoba kojima treba proslediti pozivnicu [a vi, forumaske persone koje cete se pronaci u spisku obratite paznju na gore navedenu definiciju dobrog poklona]
Apach, Franck, Kupper, Glasitig, Spark, Dr M, Art de Cock, Tea, Dusica, m..., Kiwi, Bree, Nbegi, One of the people, Caps Lock, Hipatija, Seaman... Sve ovo treba racunati X2 posto verujem da ce svako doci sa svojim partnerom/partnerkom. I da, seticu se jos nekog verovatno...
Korisnikov avatar
By Aksa
Ok... tome cu da pridodam i svoj spisak. Sto se tice vesa, ipak, dragi, skroz si u pravu!!!
Dacu joj masti na volju... valjda nece biti providna vencanica da svi vide sta ima ispod... To je ipak samo za tvoje oci :) )

Samo zamoli i sve ostale da nam ne donose miksere, pegle, sokovnike (posto to ne ulazi u definiciju dobrog poklona)...
Korisnikov avatar
By Boshko
Ma kad kazem tehnika mislim na raznorazne gadgets na temu slika i muzika [neki high tech televizor + dvd + zvucnici svuda po sobi + digital joy u vidu nove kamere ili aparata + lepo dizajnirana linija + iPod + daljinski na sve strane]. Naravno da pegle, blenderi i fenovi ne dolaze u obzir!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Boshko
Mislim da cemo ti posle ovoga uskratiti mogucnost da prisustvujes priredbi... :smilegrin:
Duso, ja sam zena nezavisna. Zar mislis da mi treba tvoje odobrenje?! Pa usnjacu se makar kao mis! Zama'nem stapicem i eto me! A mozda se pojavim i kao...:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Aksa
Mili moj Boshko... Organizovala sam pozivnice, ipak ih je vise nego sto sam mislila... konacan spisak cu imati ovih dana...

Ivanazuh, ma pojavi se samo nemoj kao one vestice kad zacaraju dete pri rodjenju da nam das neke sposobnosti koje cemo moci da koristimo kad budemo imali 60 god (ili?!)...

Elem... Spisak je poduzi...

Moracu da budem jako strpljiva sto se tice pokazivanja donjeg vesa za vencanje... Ipak se to ne pokazuje svima... So... Kad je veridba darling?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Moje ?ini ubijaju! :sekirica: :smeh: Ne?ete dosti?i vi te godine! :djavo:
Korisnikov avatar
By Aksa
Boshko mili... Raste stomak... Hocemo li se mi venchavati ili shta?

A ne. To sam se samo dobro naruchkala...
Boorek!

Mili moj... Cekam te kod kolima... Dodzi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!