Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Marspo tome ispada da ja nisam bio ozbiljno zagrejan ni za jednu svoju vezu... naravno, ovo što si napisao verovatno nije opšte pravilo, ali opet me iznenaðuje poreðenje koje si napravio.
Znajuci da su ovde kod nas veze roka trajanja kao u mlecnih proizvoda (eventualno dugotrajno, sterilisano), ja sam se jedne godine cudio: MESEC DANA!!! DVA MESECA!!!! TRI MESECA!!! Posle se navikao, a te mesecnice smo obelezavali, tako... neobavezno i slatko. Trajalo je godinu dana (kao registracija za Nortona).
Posle je nekako bilo da je uvek druga strana mislila i podsecala me na to.
Point: godisnjica mi znaci dok mi je stalo do osobe sa kojom sam. Ako se godisnjica padne u vreme fijuuuuuuu voznje preko brda i pada nase veze, pa... briga me i za godisnjicu...![]()
Originally posted by KupperNope, ne obelazavam ako nije godinu dana, a jednom zamalo da je dostinem, no zamalo.Originally posted by unic0rnA ti?
Obelezavate li ljubavne jubileje? Kako, gde, kada?![]()
Da li vam uopste znache?![]()
Imate li neko lepo secanje ?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!