Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Obelezavate li ljubavne jubileje? Kako, gde, kada? :)
Da li vam uopste znache? :cvece:
Imate li neko lepo secanje ? :kupanje:
By Бреее!!!
uvek, od zajednicke nedelje, meseca, godine...do decenije i vise ! :) :lol: :love:

znace mi puno, isto koliko i osoba s kojom sam ili sam bio ! :)

secam se samo lepih uspomena, dogadjaja ... onih drugih je jako malo, a i brzo zaboravljam ukoliko sam zaista bio u vezi sa tom osobom ili mi je ostala draga na neki drugi, poseban nacin ! :) :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne zna?e mi ni malo. ne vezujem svoje ljubavi za mesta i datume, prosto je to nemogu?e, s druge strane ne želim time da se ograni?avam... ne volim ni tzv. "datumske poklone", niti bilo šta što je forsirano na takav na?in. volim spontane osobe kojima nije potreban povod da bi u?inili nešto lepo.
Korisnikov avatar
By HappyHours
Obelezavam sama sa sobom i uz drustvo par pesmica koje me podsete na sve prelepo sto se dogodilo sa tom osobom...
Ubrzo je jubilej...

:snesko:
Korisnikov avatar
By Val
NARAVNO! Svaki 4ti slavim, sama, sa njom u srcu...

:love:
Korisnikov avatar
By djo
znam koji je to datum, ali par dana pre uvek zaboravim (a i on). mislim da nikad baš nismo proslavili. ali 'proslavljamo' nevezano za jubileje
Korisnikov avatar
By olgic
Zavisi kako kad ali volim da makar malko obelezim :)
Korisnikov avatar
By EYA
ne znace mi... ne obelezavam... ne priznajem postojanje vremena :nokti:
By Бреее!!!
Originally posted by lukeguy
... volim spontane osobe kojima nije potreban povod da bi u?inili nešto lepo.
jedno drugo ne iskljucuje ! ;) :kiss: :love:

Korisnikov avatar
By mirth
Ja ih uvek, ali UVEK zaboravim... daj bre, jedva i rodjendane popamtim sve..

Ne volim ih. Ne znace mi. Ceo koncept "obelezavanja datuma" u kalendaru mi nikako nije jasan...

Ako te volim, volim te svaki dan, i svaki dan sam i divna i dobra i slatka, bez izuzetka.. :angel:
By fazza
Nisam do sada, a nije bilo ni ne znam koliko prilika, tako da u
sushtini mislim da je to totalno nebitno. Ako se setimo ok, ako ne,
nikom nishta. :)

Nisam jedan od onih koji ce da grickaju nokte i mole Boga da se
taj neko seti da je danas taj dan, a ako se ne seti onda je to
propast sveta. Bez veze!
Korisnikov avatar
By reveal
svaki 11. je nas dan. i da, osecam se posebno taj dan... :friends: :blush:
Korisnikov avatar
By bigirl
Postavio si temu baš na moj (i reveal-in) jubilej :bouncy:

Slavimo ga, uvek, provedemo taj dan zajedno i trudimo se da ostavimo probleme iza nas, uradimo nešto posebno jedna za drugu, prise?amo se kakav nam je bio first date i tako to... :love:
By Бреее!!!
ovih dana proslavio finu godisnjicu ... sada prijateljstva !!! :trampolina: :kiss: :friends:

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn
A ti?
Korisnikov avatar
By Mars
Znajuci da su ovde kod nas veze roka trajanja kao u mlecnih proizvoda (eventualno dugotrajno, sterilisano), ja sam se jedne godine cudio: MESEC DANA!!! DVA MESECA!!!! TRI MESECA!!! Posle se navikao, a te mesecnice smo obelezavali, tako... neobavezno i slatko. Trajalo je godinu dana (kao registracija za Nortona).

Posle je nekako bilo da je uvek druga strana mislila i podsecala me na to.
Point: godisnjica mi znaci dok mi je stalo do osobe sa kojom sam. Ako se godisnjica padne u vreme fijuuuuuuu voznje preko brda i pada nase veze, pa... briga me i za godisnjicu... :nunchake:

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Znajuci da su ovde kod nas veze roka trajanja kao u mlecnih proizvoda (eventualno dugotrajno, sterilisano), ja sam se jedne godine cudio: MESEC DANA!!! DVA MESECA!!!! TRI MESECA!!! Posle se navikao, a te mesecnice smo obelezavali, tako... neobavezno i slatko. Trajalo je godinu dana (kao registracija za Nortona).

Posle je nekako bilo da je uvek druga strana mislila i podsecala me na to.
Point: godisnjica mi znaci dok mi je stalo do osobe sa kojom sam. Ako se godisnjica padne u vreme fijuuuuuuu voznje preko brda i pada nase veze, pa... briga me i za godisnjicu... :nunchake:
po tome ispada da ja nisam bio ozbiljno zagrejan ni za jednu svoju vezu... naravno, ovo što si napisao verovatno nije opšte pravilo, ali opet me iznenaðuje poreðenje koje si napravio.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde kod nas jeste opste pravilo, trudio sam se i trudim da ne bude i moje licno.

Procentualno broju ljudi koji su u opticaju, ima jako malo veza.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By reveal
danas je 11.

mojoj bivsoj i meni bi sad bilo..... 23 meseca, tj. godinu dana i 11 meseci.

mislim na tebe ljubavi.... znam da mislis na mene.... volim te.... (00:00)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kupper
Originally posted by unic0rn
A ti?
Nope, ne obelazavam ako nije godinu dana, a jednom zamalo da je dostinem, no zamalo.

Mada jesmo sad planirali nesto za mesec dana, cisto iz zezanja, no finansije nas sjebashe :nazalost:

Bice prilike :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Obelezavam. Pamtim. Podseca me na to da eto i dalje bivamo...:)
Korisnikov avatar
By V25
Solo sam već 2 godine, 2 meseca i 26 dana. Imao sam kao tri vezička, jedan dve nedelje, drugi malo ispod mesec dana, trećiisto dve nedelje. A da, bio je i ove godine jedan od dve nedelje. Ali to je u suštini sadržano u tom single periodu, ne da se klasifikovati kao veza. Eto jubileja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Obeležavam.
Kad se i koga setim. A najviše se sećam Borisa, valjda jer je bio najlepši i što me je upoznao sa svojim roditeljima.
Zbog ovog poslednjeg, čini mi se, najviše.
U junu 2003. sam upoznao tog Borisa.
Sa njim sam najduže izdržao, iako smo bili totalno različiti, jer je on studirao muziku i voleo klasiku, dok sam ja forsirao Vesnu Zmijanac, tezgario po tv stanicama i studirao pravo.
Ja sam bio iskreno zaljubljen u njega, a kasnije sam čuo da je on bio sa mnom najviše zbog toga što sam se u to vreme slikao na televiziji. Tuga. :nazalost:
Nisam znao do tada da je televizija toliko magična. Za mene je to bila samo tezga, od koje sam dobijao novac za svoje izdržavanje.
Na kraju sam morao da ga pokopam u svom sećanju, iako i dan danas često vaskrsne i muči me.
Umri, Borise Markoviću iz Velike Plane, ako ne znaš kako, sad će Ana Bekuta to da ti u pesmi objasni.
Zbog tebe svakog juna meseca nisam svoj i plačem jako često.

''
Korisnikov avatar
By luciferin91
haha da puuna 3 dana! :mazi: ali zato moja 5 godina mladja sestra ima vezu od 6 meseci. :grebanje:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pamtim. Obelezavam. Naravno, ne preterujem. Dakle, rodjendani i godisnjice. Ponekad zapamtim nesto posebno i lepo za sebe, pa se setim onda da je to bilo pre tacno 2 meseca, godinu dana, i sl. i ceo dan mi bude eto, poseban. :)
Korisnikov avatar
By badu
Uglavnom zaboravim.
Nevaljao sam, znam.
Ali kada se setim, kao nešto malo obeležim/o. Isto što i inače, samo ubacim u konverzaciju sve ono što je bilo. Trip down the memory lane.
And sometimes the yellow brick road.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sledece godine, 29. jula pravim jubilej - 10 godina od kada sam upoznao prvu fatalnu ljubav, decka iz NS. Ima da otvorim temu. :hiphip:

Inace, posle njega sam zajebao jubileje, ne pamtim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!