Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Za po?etak, razmišljala sam se da li da napišem "tipovima" ili "matorcima" jer su doti?ni obi?no 15-ak godina (minimum) stariji, ali eto, presudio je pojam "tipovi" zato što ne želim da padne neka generalizacija.

Zna?i, ona je mlada, lepa, zgodna, studira ili je tek završila fax, potpuno "normalna" devojka. On je... oženjen, ve? desetak godina, ima decu. Ne želim raspravu o tome da je on gnjida ili ne znam šta ve?, da mu je loš brak, prosto me interesuje šta mislite da navodi devojke da ulaze u ozbiljnu vezu sa tim tipovima.

Ljubav? Pa da, nekako smo rešili da je ljubav u pitanju kada smo rekli da je veza ozbiljna. Ne smatram veze zbog ne?ijeg dubokog džepa ozbiljnim vezama.
Nedostatak samopoštovanja? Nesigurnost u sebe samu? Hm... Mora da je to. Ne vidim drugi razlog. Da, pomenula sam ljubav kao razlog, ali malo razmislite. On ima ženu. Svako ve?e leže sa ženom u krevet, govori joj da je voli, izvodi je svugde, provodi sa njom svoj odmor negde na moru. Šta, radi to SAMO zbog dece? Ma, hajte, molim vas, da li stvarno verujete u te pri?e? "Ja sam sa njom samo zbog dece... više ni ne spavamo u istom krevetu... ne volim je ve? par godina... samo zbog dece... evo, dušo, ?im skupim malo para kupujem stan za nas i ostavi?u je i žive?u sa tobom..." bla bla bla! Da li ste ?uli i jedan slu?aj da je tip ostavio ženu i dete zbog ljubavnice? Ljubavnica je tu samo zbog sexa i ni?eg više, zar ne? Da potpali strast koja se ugasila ra?unima i bolesnom decom!

Kako onda te jadne devojke ne mogu to da shvate? Kako mogu da budu zaljubljene, da vole nekog ko svake ve?eri leže u krevet pored druge (svoje) žene? Ko drugoj govori "volim te" i grli je i ljubi pred svima? Kako ne shvataju da takva veza nema budu?nost? Kako ne misle da nisu ni prve, a ni poslednje? Kako mogu da misle da ne?e isto i njima raditi ako nekim slu?ajem ostave žene i ožene njih? Kako su tako glupe?

Mora da je nedostatak samopoštovanja, povezan sa ljubavlju na taj na?in da je on (verovatno) prvi koji je u?inio da se ona ose?a posebno i iako pati u dubini duše jer on ima još jednu pored nje, ona ne može da ode od njega. On je njen oslonac, a ona je njemu ništa. I to je tužna istina. Tra?e svoje vreme, svoju mladost u nekom tre?erazrednom (m)hotelu, ?ekaju?i na njega godinama, a on... njega boli dupe. On ima i decu i ru?ak na stolu svaki dan i oprane košulje i sve što mu zatreba.

Vaše mišljenje?

Još par pitanja...
Šta uraditi ako je ta devojka vaša drugarica? Kako joj pomo?i? Kako joj o?i otvoriti?
Kako odreagovati ako saznate da je vaša sadašnja devojka (žena) bila u takvoj nekoj vezi?
A tek ako saznate da je vaš (de?ko) muž imao ljubavnicu?

Kako da se nosim sa time što sam prinuðena da znam "obe strane pri?e"? Znate verovatno ve?, da sam bila u situaciji deteta u ku?i u kojoj muž vara ženu sa ribom koja je 5 godina starija od mene. Mrzim ga! Mrzim nju još više! MRZIM! Ali eto, u situaciji sam da "znam" kako se ose?a "ljubavnica". I mrzim sebe što sam u toj situaciji. Ne želim da imam razumevanja! Razumete li me? Kako da zaboravim... Kako da podnesem to? Šta da radim? Ponekad mi doðe da odem da joj razbijem glavu. Još uvek nisam prešla preko toga i verujem da nikada ni ne?u. Nisam od onih koji zaboravljaju, kad mi se neko zameri... ne zaboravljam. Dok ne vratim. Kako voleti osobu s kojom se družite ako znate da je ljubavnica nekome, a doživeli ste to što i ja? Kako ostati objektivan? Šta je objektivnost u ovom slu?aju?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imala sam slican slucaj u svojoj blizini... Nije nimalo lako, veruj mi, da joj skrenes paznju na nesto sto ona ne vidi, ili ne registruje, posto je zaljubljena. Tu je bilo i kompleksa, i trazenja figure oca u toj vezi i jos svasta nesto. Pokusala sam na lep nacin, da je pitam sta to ima on, a nemaju mladji, lepsi i zgodniji muskarci oko nas, ona je 'ladno rekla da sa njim ima sigurnost, pa ma sta to podrazumevalo. Naravno, sigurnost nije imala, jer se covek (ne mogu ga nazvati tipom, jer je imao 37) uplasio kada su njeni roditelji saznali za njih. Uplasio se da ce njegova mila zenica to saznati iako je do tada pricao kako se razvodi, kako ona njega gusi i takve stvari. Naravno, moja drugarica mu nije bila ni prva ni poslednja klinka, ali je potvrdila pravilo da takve veze NIKAD nemaju buducnost.
Milsim da se ne vredi agresivno postavljati prema devojci. Moze da proizvede kontra-efekat i da onda bude jos tvrdoglavija i da se ponizava jos vise 'zato sto drugi misle, a ja znam....'
Kao sto rekoh, te veze nemaju buducnost, posebno ako postoje deca. Deca su ipak neraskidiva spona izmedju dvoje ljudi, a to saznaju pre ili kasnije.
Korisnikov avatar
By zboO
STUPIDNOST i nista drugo....stvarno ne znam sta drugo da napishem....po meni takve osobe imaju problem,recimo nisu imale oca kada su bile mlade (male)ili su ga imale, ali on kao i da nije postojao, pa sada traze neku zamenu....nema drugog objashnjenja....osim onog dela gde pucaju na njegovo nasledstvo, sto kod nas i nije sluchaj posto je malo bogatih pa i nema sta da se nasledi!

Moja super drugarica je bila 2 god. u vezi sa tipom od 45god.....mene je tuga vatala svaki put kada bi ih videla....nisam mogla nista da uradim, vise nas je prichalo sa njom, pa cak i njena braca, ali nije vredelo, sedeli smo sa strane i cekali da vidimo sta ce se desiti....na kraju ga je ostavila posto je shvatila da sa njim ne moze da planira neku ozbiljniju buducnost, on nij ehteo decu.....sta ce mu, bilo mu je ovako super....tako da je ona to nekako okonchala.....ali moram priznati da mi ni danas nije jasno kako se otrgla od njega (posto ga josh uvek spominje)!!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a zasto svi pretpostavljaju da je tim devojkama lose? mozda ta veza koju imaju njima bas odgovara?

a sto se tice toga kako ozenjeni muskarci varaju svoje zene... ne znam... ne volim bas neiskrenost (mada je ponekad neizbezna i korisna, i svi smo neiskreni ponekad, mada ne preciziram situacije u kojima smo neiskreni) i ne bih voleo da se nadjem na mestu tih zena, ali sa druge strane niko ne poseduje nikoga.. bolje je iskreno reci nego zavlaciti, ali ponekad je zavlacenje nacin da sacuvas nesto, da dobijes nesto ili da sebe 'zastitis' od necega...

e sad, bigirl, zao mi je sto si prolazila kroz tako nesto.. stvarno ne mogu da zamislim kako je bilo... ali ti njih ne mrzis zato sto je on varao zenu sa njom, vec zato sto je to verovatno izazvalo svadje u porodici, napravilo odvratnu atmosferu, mozda te nateralo da pomislis da on ne voli tebe... siguran sam da ovo poslednje nije tacno... ne znam kako se nositi sa svim tim... verbalizovanje stvari koje te muce i razgovor sa ljudima u koje imas poverenja i koji su ti bliski, meni zvuci kao dobra ideja...

mozda je najbolje na pocetku svake veze napraviti dogovor... reci partneru da ukoliko ima potrebu da potrazi nesto sto mu fali u drugoj osobi da to i uradi ali da ti kaze... uveriti ga da je to ok, i da se neces ljutiti, iako zaista ne mislis tako... ako te partner poslusa, bar ces znati kad je kraj...

ovo poslednje zvuci kao sf za sada...
Korisnikov avatar
By HappyHours
ili prihvati ili odustani od prijateljstva...
ne vredi osudjivati ako znas da ti je prijateljica zaljubljena i da ne moze da ostavi tipa (NEvazno koja zaljubljenost je u pitanju)...
imam prijateljicu koja je svoju mladost poklonila nekom-tamo...
i verujte mi da i sada, posle 2 godine od zavrsetka, oni moraju da pricaju telefonom o njegovoj zeni, njegovoj deci, da se posvadjaju oko racuna, da lupaju jedan drugom slusalicu, da se izvinjavaju kasnije... i sve tako ce biti ko zna dokle...
a ona nema momka, ne planira da se vezuje, ima kres-seme, i prosto upropastila je sebe jer ne ume da preraste...

:snesko:

[Izmenjeno 7-2-2005 HappyHours]
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Lova lova i samo lova... Bar je tako bilo u mestu u kojem sam ziveo pre negosto sam se preselio u bg!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by BloNd^BOY
Lova lova i samo lova... Bar je tako bilo u mestu u kojem sam ziveo pre negosto sam se preselio u bg!
Potpuno si u pravu,90% slu?aja je to.
Korisnikov avatar
By jukie
Znam ja vamo po ne?emu zašto, što rekao David Štrbac.
Dakle, oženjeni muškarci zadovoljni svojim životom su neodoljivo privla?ni UKOLIKO se nalaziš u odreðenom tripu, tj ukoliko si pod odreðenim koli?inama i vrstama stresa i ako su ti odreðeni hormoni aktivni u odreðenom meðusobnom odnosu, što se mladi?ima i devojkama stalno dešava. Muškarcima je vrlo teško da se skroz opuste, naro?ito ako su mladi i ako i njihovi hormoni poigravaju. Starijim muškarcima se hormoni malo smire i oni se onda isto smire, tako da u odnosu na mladi?e, koji stalno menjaju mišljenje i iznenada impulsivno reaguju, deluju smireno, pouzdano itd.
Deceniju i po me je ubijala zaljubljenost (puppy love) prema takvim osobama i grdan mi je kamen pao sa srca sada kada su mi se hormoni stabilizovali i kada mogu da razmišljam kako treba (samo se plašim klimakterijuma.... ali to ne?e još 25-tak godinica...)
Korisnikov avatar
By bigirl
Strašno mi je ljigavo sve to :bic:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Zamisli sebe pored nekog matorog, debelog i ljigavog tipa.... Bljak!! Jos i da si sa njim samo zbog love ? Uzas!!!
Ne razumem takve devojke!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa uglavnom bogatije chike vode rachuna o svom izgledu, barem u svetu. Mada kod nas je sve kako ne treba da bude. Ali to nije tema.

Ja mislim da sam jedanput-dvaput bio sa ozhenjenim likovima (nikad nisam bio sa nekim zbog love), ali mi se ta varijanta nikako ne dopada, jer ne volim da budem zadnja rupa na svirali. Dodushe, to su bile one night stands varijante.

Nikad mi nije prijalo kad je neko pokushavao da me "kupi" parama, jer sebi ne mogu da odredim cenu. Skromnosti moja...
Dakle, oženjeni muškarci zadovoljni svojim životom su neodoljivo privla?ni UKOLIKO se nalaziš u odreðenom tripu, tj ukoliko si pod odreðenim koli?inama i vrstama stresa i ako su ti odreðeni hormoni aktivni u odreðenom meðusobnom odnosu, što se mladi?ima i devojkama stalno dešava.
Samo zameni "ozhenjeni" sa "stariji" ili "zreli" and there ya go. Ja u ovoj zemlji nalazim sve manje i manje tipova mushkaraca koji meni odgovaraju (zashto je toliko teshto nacji zrelo i negovano mushko sa bejbi fejsom?!?!). Ne znam gde su se svi atraktivni stariji mushkarci sakrili.. :P
By Paris
Pa nisu svi 40-godisnjaci ljigavi i debeli, medju njima ima i dobrih frajera, zategnutih, zgodnih , koji vode racuna o sebi. Sa njima dobijate pare, sigurnost i dobar sex(uglavnom)..((bez starca nema...)). Ako je on jos uspesan muskarac mozete iskoristiti njegov polozaj za gradjenje svoje licne karijere. ((Zar se karijera ne gradi najbrze preko kreveta??))
Ono sto on dobija od mlade devojke je vise nego obvious...tako da radi se o prostoj uzajamnoj koristi.
By SUNNY B
glupost i neobavestenost :kostunica:......a bogami i matrijalna sigurnost, sto naravno ne mora da znaci uvek. ako se potrudim da iskocim iz balkanskih shvatanja, pa recimo da moze da se nadje neko ko zaista voli starije.sto po meni nije za osudu. recimo ja uglavnom jurcam za pribliznim godistem par godina gore par dole nije bitno. a jednom mi se desiilo da me veoma zainteresuje jedna teta koja je recimo citavu deceniju starija od mene. imam utisak da mi ni dve decenije ne bi predstavljale problem u slucaju da teta ima sve zube, redovno se kupa, ume interesantno da prica, ima fond veci od 200 -300 reci , voli da kuva i tako to......pare me ne zanimaju ni u kom slucaju.
Korisnikov avatar
By Sutekh
imam utisak da mi ni dve decenije ne bi predstavljale problem u slucaju da teta ima sve zube, redovno se kupa, ume interesantno da prica, ima fond veci od 200 -300 reci , voli da kuva i tako to......pare me ne zanimaju ni u kom slucaju
:hail: ! Mene uglavnom i zainteresuju chike koji su oko 2 decenije stariji od mene :D Mada, desi se i da mi zainteresuje neka devojka koja je moje godishte ili par godina starija od mene (novo iskustvo :D )

Po meni, mushko koje u tim godinama i te kako vodi rachuna o sebi i ulazhe u sebe, mozhe da ima neverovatan shmek :D A svake priche o nesigurnosti u sebe, u mom sluchaju automatski padaju u vodu, jer sam i te kako siguran u sebe (to shto sam izgubljen u vremenu i prostoru, nema veze sa tim, right?)
pare me ne zanimaju ni u kom slucaju.
:hail:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:offtopic:

P.S: Vizuelno mi je aktraktivan onaj Suzanin (Manchicj) Grk! Ima oko 40ak godina i prava je Mica! :D :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
znam da ovo iscackavam od pre sto godina ali trazila sam neku drugu temu pa naletela na ovu :)
...da sam bila u situaciji deteta u ku?i u kojoj muž vara ženu sa ribom koja je 5 godina starija od mene. Mrzim ga! Mrzim nju još više!
vidis ja opet njega vise osudjujem jer je on taj koji je imao obaveze i koji je dao odredjena obecanja

a isto znam pricu sa raznih strana i jedino sto znam je da cesto te zene drzi ta uzaludna nada da ce joj on ipak doci da ce ostaviti zenu a ima i onih koje ne zele da se "vezu" pa im situacija odgovara

ipak ne razumem kako neko moze nekog da voli a da se neprekidno i od skoro svih skriva i to neki to rade godinama
Korisnikov avatar
By Val
Znash koje ja ne podnosim? One koji mutljaju na dve strane, a zeni kuci pricaju kako je vole, ne varaju i skroz su fini. A onoj drugoj fufi s kojom su, obecavaju kule i gradove, pricaju joj mesecima, kako ce se rastanu i zene nju, dok je se ne zasite, pa opet odu zeni...i sve to opet, dok ne nadju neku novu fufu i prica se ponavlja u beskraj. A ko im je na grobu? Naravno vencana zena i deca, koja placu za tako dobrim taticom. Uzas.
Ako vec neko ima potrebu da se "deli" na vishe strana, zar ne moze da bude krajnje iskren i ne sedi na 6 stolica?
Korisnikov avatar
By EYA
a ko kaze da svi ozenjeni/udate koji se zabavljaju sa strane nisu iskreni i da zaista nisu kuci rekli zeni/muzu da je/ga ne vole ?
postoje hiljade raznoraznih problema, situacija, resenja...

jedino sto ne podnosim na ovom svetu su generalizacije i ljude koji takvim ogranicenim razmisljanjima upropascavaju svoj zivot i mozak :heytklanje:

ja znam nekoliko primera kada je ozenjen muskarac ostavio svoju zenu radi neke mladje i evo jos uvek su sretni i zaljubljeni.
naravno znam i mnogo suprotnih slucajeva...

svako bira sam svoj put ili mu je, mozda , tako sudjeno !
Korisnikov avatar
By tramp
@eya - a ko kaze da neko ko ima nekog sa strane ne voli obe osobe? cemu generalizacije? :D

ja tesko da mogu da budem objektivna na ovu temu - kako je moj otac imao obicaj da nadje nalude ljubavnice od kojih nas je jedna zvala i provocirala neko vreme (dok ja nisam smislila nacin da joj zapusim usta - he he :machevi: ) i kako nisam videla slucajeve gde je ta/j koji laze zeni ostavio istu zbog ljubavnice sa kojom j posle u sretnoj vezi i kojoj nije napravio isti cirkus moja vizija takvih veza je poprilicno mracna ... naravno da sam svesna da postoje i nekakvi sretniji slucajevi ali se iz svoje mracne perspektive pitam sretniji za koga?
Korisnikov avatar
By Rei
Devojka voli starije.
Stariji voli da se shevi.
Stariji takodje voli mladje.
Starijem zhena nije mlada.
Devojci puca pichka za njegovu zhenu i decu.
Stariji misli da mozhe da sakrije sve to.
Prividno mu uspeva.
Svi srecni i zadovoljni.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tramp
ja tesko da mogu da budem objektivna na ovu temu - kako je moj otac imao obicaj da nadje nalude ljubavnice od kojih nas je jedna zvala i provocirala neko vreme (dok ja nisam smislila nacin da joj zapusim usta - he he :machevi: ) i kako nisam videla slucajeve gde je ta/j koji laze zeni ostavio istu zbog ljubavnice sa kojom j posle u sretnoj vezi i kojoj nije napravio isti cirkus moja vizija takvih veza je poprilicno mracna ... naravno da sam svesna da postoje i nekakvi sretniji slucajevi ali se iz svoje mracne perspektive pitam sretniji za koga?
Veoma slicno je i kod mene... Da li zbog mracne perspektive ali ja uglavnom kod tih bracnih i njihovih ljubavnica vidim licemere... Ako je ljubav u pitanju, neslaganje, postoji jedna rec od sest slova - razvod. U onom prethodnom topicu gde je bilo reci o muskarcima koji varaju sa muskarcima, pa i da razumem, drustvo ih sprecava da budu sa njima... Ali sta li ovde sprecava sirotog ozenjenog da ako se zaljubio u drugu zenu, ili ne voli prvu, lepo razvede i zapocne novi zivot? Bolje i zdravije i za njih i za decu...

Inace, imam nekoliko prijateljica koje su u neko vreme isle sa ozenjenima i prica se isto zavrsila (tj. vracanjem ozenjenog voljenoj zenici od koje verovatno nije ni mislio da odlazi). Najtragikomicniji mi je bio jedan sa kojim je moja prijateljica imala vezu od godinu dana... Prica klasicna, nesrecan je u braku, zapostavila ga zena zbog dece... Moja prijateljica zaljubljena i veruje u tu pricu, vidja se sa njim kad god on hoce, tj. kad njemu odgovara i podrazumeva se tajno. Ja pokusavala da uticem na nju ali nije vredelo... Posle godinu dana ispostavi se da je nju varao sa jos jednom ljubavnicom (njoj je verovatno pricao da ga zapostavljaju i zena i ljubavnica :lol: ). I vec je to dovoljno pogodilo ali onda on dolazi da joj javi srecnu vest - ocekuje jos jedno dete sa zvanicnom zenom!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by ParisH.
Pa nisu svi 40-godisnjaci ljigavi i debeli, medju njima ima i dobrih frajera, zategnutih, zgodnih , koji vode racuna o sebi. Sa njima dobijate pare, sigurnost i dobar sex(uglavnom)..((bez starca nema...)). Ako je on jos uspesan muskarac mozete iskoristiti njegov polozaj za gradjenje svoje licne karijere. ((Zar se karijera ne gradi najbrze preko kreveta??))
Ono sto on dobija od mlade devojke je vise nego obvious...tako da radi se o prostoj uzajamnoj koristi.
da,da....ALI samo jedan je Brad Pit!! ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Kako da zaboravim... Kako da podnesem to? Šta da radim? Ponekad mi doðe da odem da joj razbijem glavu. Još uvek nisam prešla preko toga i verujem da nikada ni ne?u.
Da... Nisam. Još uvek... Mada, ne razmišljam o svemu tome toliko ?esto kao pre, ali... ne verujem da bih bila priijatna, tj ne verujem da ne bih bila jaaako neprijatna, kada bih nekim slu?ajem naletela na nju (i njega) negde...

Btw... dobili su dete... Da sam na njegovom mestu, ja bih tu bebu pravo na dnk analizu. Ipak je u tom periodu "nastajanja" ona bila i sa mužem i sa njim...
Korisnikov avatar
By spark
au... kakva rasprava...

po mom misljenju, "mlade devojke navodi da udju u vezu sa ozenjenim tipovima" desetine razloga, koji bi ih inace naveli da budu u vezi sa nekom osobom... samo razlog sto je muskarac ozenjen nije od vaznosti da ostvare sa njim vezu. ili je upravo taj razlog od posebne vaznosti. u tome je razlika. a zasto i kako je upravo to pitanje postalo bitno odnosno nebitno, to je sasvim peto pitanje... :sise:
Korisnikov avatar
By tramp
@Zibro - zavisi od ljubavnice - ludacu koja je mene i moju majku zvala u sred noci i zezala ne mrzim jer ne mrzim nikoga ali da bih bas sela da sa njom popijem kafu i da je razumem i ne bih
By feno
edip - mozda ti to zvuci suvise smiplifikovano, ali je to najcesci razlog zasto neko mlad stupa u ozbiljan odnos sa starijom osobom. Ako je u pitanju ozenjen muskarac dodaj sado - mazo trip. Ozenjen muskarac/zena je idealan model za izivljavanje takvih najcesce nesvesnih zelja, jer mi ga/je za pocetak uvek sa nekim delimo, sto stvara idealnu pozciju za mucenje. Ziveci u represivnom okruzenju, koje je prozeto mazohistickim motivima, postajemo vrlo podlozni da usvojimo mazohisticke matrice kao potpuno normale.(pogledaj samo reci najslusanijih narodnjackih pesama).

Sto se tice tvoje drugarice, ako si joj pravi prijatelj mozes samo da joj pruzis podrsku, jer je ona napravila taj izbor, svidjalo se to tebi ili ne. Uostalom svi mi sami pravimo izbore, shodno nasim fantazijama (svesni nasih motiva ili ne, potpuno je nebitno). Prijatelji su tu uvek da podrze a ne da osudjuju. Uz tvoju podrsku sigurno ce sama shvatiti u sta se uplela. Sigurno ti nije lako da joj pruzis podrsku, jer jako dobro znas kroz sta prolazi porodica ozenjenog.
Situacija u kojoj si se nasla, pruza ti mogucnost da zaista prebolis to sto se dogodilo u proslosti. Da uradis ono sto nam je svima najteze- prihvatis svoje roditelje kakvi zaista jesu, bez idealizacije. To da su oni ljudi skloni greskama.

Mislim da je daleko manji procenat riba kojima je lova primarni motiv da udju u ozbiljnu vezu sa ozenjenjim tipom.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
sta ih navodi?

navod :kafa:
it's so true :klap:
Originally posted by tramp
@eya - a ko kaze da neko ko ima nekog sa strane ne voli obe osobe?
tacno. potpuno sam zaboravila na tu opciju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by feno
edip - mozda ti to zvuci suvise smiplifikovano, ali je to najcesci razlog zasto neko mlad stupa u ozbiljan odnos sa starijom osobom.
Da... U pravu si. To definitivno stoji.

A ovo je predivno re?eno...
Originally posted by Zibro
On je egocentricna somina
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!