Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Što je dušo? Postali smo str8? :cigareta: Ajde, lezi na kau? i pri?aj...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Obzirom da sam bisex, takva situacija ne moze da mi se desi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Bi sam, tako da...
Ali desavalo mi se da mi se svidi str8 riba.
Sta radim onda? Nista. Patim.
By Бреее!!!
Originally posted by Franck Whitson
Ja se ozenio.
srecno ! ;) :zastava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmmm, mislim da je de?ko rekao "da nije POLA koji te privla?i", a ne seksualne orjentacije... jako me zanima kako ti se desilo da tako dobro upoznaš nekoga, a da ne skapiraš kog je pola... neki/a crossdresser/ka u pitanju? :merlinka:
Korisnikov avatar
By HARP
Pa meni se to skoro desilo.Ali posto odlu?ili da nije lepo da igramo žmurke svako na svoju stranu,mada sam voleo da bar ostanemo drugovi.:(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by sanjalica
Hej, pa zasto frustracija... Ako je i ona odlepila na tebe, sta ti fali da probas?
recimo mu fali gen za dizanje na cure... kao i meni, na primer, pa eto razloga da ne probam.
Korisnikov avatar
By SouthSide
A pored gena, ako je i ona odlepila...hm, mozda ne bi bilo u redu onda i prema njoj da "proba".
Mozda i ona bude povredjena ili nesto istripuje ili...ne znam, nisam pametan da odgovorim sta bi u ovom slucaju bilo najpametnije.
Think, think, think:misli:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slažem se sa tobom :right:

mada, jedna digresija: nije uvek neophodno dati savet, ?ak ni kada osoba to otvoreno traži. nego pomo?i ?oveku da istraži svoje nedoumice i strahove i pomo?i mu da stvari sagleda iz drugog ugla. i onda lepo on sam sebi da savet.
Korisnikov avatar
By mirth
Uh, nezgodno...

Ne znam. Ako bi mi se desilo, mislim da bih patila. Jako.

Mada sumnjam da bi mi se desilo. Jednostavno, ne bih sebi dozvolila tako nesto. Ogradila bih se na vreme, dakle, ili se prebacila u "prijateljstvo" mod, ili, ako je prethodna opcija nemoguca, prekinula kontakt za svagda.

Da mucim sebe tako - ne bih mogla. :povez:
Da se jos jednom u zivotu upustim u nesto gde cu morati da se "mirim" sa "sitnicom" kao sto je pogresan pol, takodje mislim da ne bih mogla. Dosta je bilo. :spank:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by mirth
Uh, nezgodno...

Ne znam. Ako bi mi se desilo, mislim da bih patila. Jako.

Mada sumnjam da bi mi se desilo. Jednostavno, ne bih sebi dozvolila tako nesto. Ogradila bih se na vreme, dakle, ili se prebacila u "prijateljstvo" mod, ili, ako je prethodna opcija nemoguca, prekinula kontakt za svagda.

Da mucim sebe tako - ne bih mogla. :povez:
Da se jos jednom u zivotu upustim u nesto gde cu morati da se "mirim" sa "sitnicom" kao sto je pogresan pol, takodje mislim da ne bih mogla. Dosta je bilo. :spank:
Upravo tako.

Imao sam jedan sluchaj u srednjoj, dechko je imao 2 god devojku, sta cu ja sam samo mogao da parim ochi.
Inache ima jedan prijatelj i tu je teren chak opipan i moglo bi biti neshto ali mislim da dugogodishnje prijateljstvo ne treba kvariti... no ima vremena dok se ne razochara u devojke pa cemo da vidimo :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Sreca pa nemam takvih problema.
Kao sto je neko gore rekao, desilo se da se zaljubim u str8 tipa.I naravno to je bila najveca glupost. :)
:bouncy:
By spf 3000
ja nemam tih problema. boy or a girl, it's all the same to me.
doduse jeste mi se desavalo da se zaljubim u dete. jao ovo zvuci inkriminisuce. ne mislim bas na dete u kolicima.
ali recimo nekoga prilicno mladjeg od mene. i tad sebi kazem 'istripovala si se, nije moguce da si zaljubljena u dete. ne, ne, produzi dalje'. it worked so far. nisu me hapsili zbog zavodjenja maloletnih :D
By spf 3000
Originally posted by sanjalica
A sta znaci "odlepis"? Sve sem "dizanja" za koje treba gen?
jako zanimljivo pitanje. pretpostavljam da razlicitim ljudim ima i razlicito znacenje ('pretpostavaljam' - e dakle biser). npr. nekome je gest telefonskog poziva dokaz odlepa :zacepi: .
da, da, znam takve, verovali ili ne.
'odlep' eh slatki 'odlep'.
pa sad, ja sam izuzetno opsesivna individua. meni je 'odlep' kada mislim na tu osobu svakog sekunda, svake minute, svakog sata, svakog dana.. you get the message.
kada u glavi imam svaki bljutavi ljubavni film sa nama u glavnim ulogama. kada svaka pesma lici na nju/njega. kada svako godisnje doba mirise na nju/njega. kada mi se cini da zivot pre te osobe nije postojao i da su svi ostali 'odlepi' bili izmisljeni, mali i nistavni. 'odlep' mi je kad u njenom/njegovom prisustvu zaboravim kako se prica. znas ono 'jao a sta sad da kazem :uplasen: da ne zvucim kao prestravljeni zaljubljeni maloumni idiot'. ili kada ti se u stomak useli roj insekata. ili kad se treses od besa sto tvoja ljubav razgovara s nekim drugim. i vec sve u tom opsesivnom nenormalnom stilu :lood:
ah, da, i kad ti se 'dize' samo od price. sad se postideh :blush:
By Ammon
Evo ja bih se smuvao s' NJOM, i onda bi pokusavao da izadjem iz te situacije ali bez mnogo uspeha...... C C C, mislim stvarno kako ostaviti devojku a ne povrediti je???
By Ammon
dakle u mom slucaju definitivno FRUSTRACIJA
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zed
Znas ono, odlepis na osobu koja zadovoljava sve(skoro) cemu tezis a ispostavi se da nije pola koji te privlaci
Frustracija ili resenje?
Prijateljstvo je klise, tako da ne prolazi!! :serlok:
A ti pol razaznas tek nakon sto si ispostavio, da ti u svemu ostalom odgovara? Neverovatno!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Torry
nama svestranima je to ko dobar dan :)
By dukkehjem
nezamislivo... jedino da je ta zena ima bradu od dan-dva, da je krupna, da ima muski glas, da je muzevna (iako ne volim da upotrebljavam ovaj izraz)... na kraju, i da ima bulge...:kokice:
By J...
Ne mogu da zamislim tako nesto a nije mi jasno ni zasto bi to bio problem. U takvom slucaju uvek mozete da setate i berete cvece. :zen:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Desilo mi se, da mi se opet desi ponovo bih isto uradila. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Uzivao bih u zaljubljenosti bez obzira na seks.
Korisnikov avatar
By Blady
hm. ono sto tada vidim kao najbolje resenje.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne postoji nacin da se ikada vise zaljubim u devojku pretpostavljene heteroseksualne orijentacije.
Kada ta informacija dodje u prvi plan, sve ostalo gotovo da ide po automatizmu.

Zajebano je kad... ma, zajebano je. Strejterke. :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!