Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Govorim kad osetim potrebu...
Trudim se da pokazujem uvek, na razlicite nacine.
By dafodil
prvo...situacija mora biti ozbiljna....recimo ja i moj decko to govorimo bar jedno 30-40 puta dnevno, ali situacija nije ozbiljna pa to i ne prihvatam tako...
ja to radim ovako:
uhvatim ga za glavu i fixiram da me gleda u oci, priblizim mu se toliko da nam se usne dodiruju, i kazem "pa dobro, znas li ti koliko te ja volim?"...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Caps Lock
Samo kazem "Volim te" i ne pravim od toga nikakvo filozofiranje niti proseravanje...
Takodje.
Korisnikov avatar
By marvuk
Ne mogu ja to samo re?ima. To se oseti "in the air". Vidi ona to vrlo dobro
Korisnikov avatar
By Tweety
volim te skoro uvek kazem kao odgovor na njegovo volim te! ne znam ni sam zasto mi je toliko tesko da to kazem prvi, verovatno zato sto mi se desavalo da cujem volim te i posle nekog vremena shvatim da je bilo cisto reda radi:nazalost::oskar:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by shmizllica
Sto bi nekom rekla da je volim kad ne umeju to da cene????Ma jebes ti to!
Some People Can...

ali su jako retki... :nesiguran:
By SUNNY B
paaa, iako je oskudica, ja se razbacujem........opusteno, kad god mi dodje....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
tako, jednostavno ti doðe... savršen trenutak se jednotavno oseti, a pogled u o?i je presudan...

zanimljivo, nikada nisam bio prvi koji je to rekao... :neznam:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by lukeguy
tako, jednostavno ti doðe... savršen trenutak se jednotavno oseti, a pogled u o?i je presudan...

zanimljivo, nikada nisam bio prvi koji je to rekao... :neznam:
:leviathan:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Breee!!!
vise volim da to oseti, nego da mu kazem ! :) :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Slazem se
Korisnikov avatar
By gaylove
poljubac, pa "pile moje lepo"
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Za mene rec volim te ima jako veliku vaznost. Ne mogu tek tako da je kazem posle recimo par izlazaka. Tek kada sam zaista sigurna u svoja osecanja i kad zaista osetim da ta veza ide ka necemu lepom, nadjem pravi trenutak da kazem...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne postoji odredjena situacija, jednostavno kazem to spontano bez ikakvih planiranja i sl.Nije me sramota da izgovorim te dvije rijeci VOLIM TE!!
I volim da cujem te dvije rijeci, ne volim filozofiju tipa "osjetice to on sam i sl"
Korisnikov avatar
By wIdGeT
Hm... sve same razlike, razlicito... ako, samo napred... :) Iskreno, mislim da pojedini previse tupe (subjektivno gledano)... I da ... ja jesam jako emotivan, ponekada previse... umem da kazem VT i po nekoliko puta na dan, not a big deal... once said, it is there... and even when we think it aint here... Nikada iskreno nisam razmisljao o tome ko kome prvi kaze, ni kad je trebalo da bude pravi momenat za to, to se desi, pre ili kasnije, i ponekada se malo smorim ako ne cujem Vlm i J Tbe.... ili bar smesak ako vidim, ili neki znak... mada, nema veze, cujem i sam to dovoljno puta, a mnogo vise vidim, a znam da i on mnogo vidi i dovoljno puta cuje... i on je emotivac kako i ja... szo... it aint a big deaaaaaaal... Mislim da sam ovim postom dokazao upravo suprotno, koristeci se matematickom suprotnom postavkom... Upravo jeste dovoljno velika stvar... i vrlo individualna. Smaram sve, a i sebe... odo da spavam. :sleep: :sleep:
By spf 3000
jao meni se to uvek dogodi spontano. lepo ne mogu da se obuzdam. i uopste ne postujem pravila (kao da ikakva pa postoje) tipa 'ne trebe previse rano' i slicno. kada nekoga volim ja mu/joj to sasipam 24/7. da, malo ume da gusi. a jos je i lepse kad se gusimo uzajamno :tumble:
By spf 3000
p.s: i naravno za 'volim te' svaki trenutak je pravi.
Korisnikov avatar
By mirth
Uh...

Kada cujem to famozno "volim te", redovno dobijem taj prokleti napad panike i zelju za bezanjem. :drama:

A kad kazem... pa, kada osetim da moram. Da zelim da i na taj nacin stavim to toj drugoj osobi do znanja. Do tada obicno mnogo vode Dunavom protece, a i mi se iste nagledamo zajedno... :smilegrin:

I da, kao i kod ostalih, once it's there, vise mi ne predstavlja problem.... :cheer:
Korisnikov avatar
By Draco
Ubedljivo mi je najbolji osecaj to sto kad mi je ONA govorila da me voli, ja sam SVAKI put osecala ono cudo u stomaku. Svaki put.

..a posle tog osecaja, svako moje 'volim te' deluje mi je nekako suvise sitno.
Korisnikov avatar
By Mafija
Izaðemo uhvatim ga za ruku i kažem volim te...
By argentum_inf
ne izgovaram vise te dve reci,i nikad ih necu izgovoriti..
Korisnikov avatar
By zboO
nisam se nasla u situaciji da izgovorim tako nesto....neki nisu zasluzili (tj. nisam ih volela), a neki mi nisu dozvolili da im kazem....tako da za mene te rechi vise ne postoje....
Korisnikov avatar
By HARP
Toliko puta ba?ene te dve re?i...
Ne želim da ih bacam više,ako neko potraži da?u...
Korisnikov avatar
By Val
Ponekad je dovoljan samo jedan pogled...bez reci... :mazi:

A nekima mozes i da :slika: , pa opet ne kontaju.

Ja licno vise volim, da mi dela pokazu, koliko joj znacim, mada je lepo i cuti ... A govorim to samo, kad osecaji pocnu da me "guse"...kad te dve reci moram da "pljunem", kako bih mogla da disem dalje.

Znaci, samo kad osetim potrebu...
By Bombina
Originally posted by Frizerka
Pridjem,zagrlim osobu koju volim i kazem joj"Ljubavi volim te najvise na svetu" a posle toga :kiss: :kiss: mmmmmmmmmmm
kako mi je romanticno
meni svidja tvoj stil inace i ja bih trazim nezniju i pazljivu ta osobu
samo pazitvna i samostalna
Korisnikov avatar
By IriS
paaaa, kažem tako nekako, zavisi od inspiracije, raspoloženja...
mis*im, nije da ne kažem, kad ose?am, ja kažem, kad ne ose?am ja ne kažem, nekako jednostavno, ali tom nekom možda komplikovano... no, stoli me bojko za druge, bitno je to moje jednostavno :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by dafodil

uhvatim ga za glavu i fixiram da me gleda u oci, priblizim mu se toliko da nam se usne dodiruju, i kazem "pa dobro, znas li ti koliko te ja volim?"...
I ja radim tako.:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa uglavnom se derem!

i govorim to stvarno jer tako mislim, pa mi i nije frka da ponavljam milion puta dnevno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!