Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Radi se o devojci, koja je str8, koja ima muza i dete... Kaze, da u zivotu nije razmisljala o "zenskoj ljubavi", da je ta tema nije zanimala niti je ikada htela da bude sa zenom. Sve dok nije usla u neku neobaveznu pricu sa lezbejkom...
Odjednom samu sebe vise ne prepoznaje. Kaze, da joj je lepo sa njom,da non-stop razmislja o njoj, da se raduje kad je vidi i da bi htela da "pokusa" preko neta da joj pridje "blize".
Znaci, str8 devojka, koja priznaje gay-devojci, da se zaljubila u nju...
Kako bi se vi postavili prema toj osobi? :nerd:
Korisnikov avatar
By anche
ma supej bwe - dobijes i dete i muza u paketu - go girl :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche
ccc... :oklagija:

Da, da...kaze, dete ce da uzme sebi, kad napusti muza. :beba:
Korisnikov avatar
By olgic
Pa imala sam slicna iskustva (bez dece i muzeva:) )ali skroz str8 devojke koje nikad nisu pomislile na tako nesto...Pa super... Lepo od nje sto priznaje da se zaljubila (nekima je to tesko da priznaju). Uglavnom se desavalo da budem sa njima ili da budemo jako dobre pa one nadju devojku sa kojom mogu da budu..Ali vredi pokusati
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by olgic
Pa imala sam slicna iskustva (bez dece i muzeva:) )ali skroz str8 devojke koje nikad nisu pomislile na tako nesto...Pa super... Lepo od nje sto priznaje da se zaljubila (nekima je to tesko da priznaju). Uglavnom se desavalo da budem sa njima ili da budemo jako dobre pa one nadju devojku sa kojom mogu da budu..Ali vredi pokusati
:friends: :kiss:
By Paris
Originally posted by anche
tri muve jednim udarcem:lol::smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Mene je jedna takva nasankala ko vola.. jos se oporavljam...mada sve je bilo drugacije...
By Paris
pa da.to sam joj i ja rekla(mislim ne ovde na forumu,vec na chatu).navucice te, pa ce se posle vratiti muzu kukajuci sa pricom da ju je neka lezbaca zavela, a ona sirota nije htela...a ti ces Val verovatno izaci iz svega povredjena. Stay away for your own sake
Korisnikov avatar
By Moa
Ja mislim da se ona zaista zaljubila u tu devojku ali ona vec ima porodicu,ima dete i jako sumnjam da ne znam koliko da te voli uvek ce odabrati porodicu.Verovatno ce i zeleti da bude sa tobom jedno vreme a onda ce joj to postati veliki pritisak,to tada ti ces biti luda za njom i sve ce se srusiti kao jedna velika kula od karata.Nazalost.Mada ako cemo da budemo optimisti mozemo da kazemo i da je ona napokon resila da ne krije vise svoju seksualnost,da je napokon nasla ono sto je trazila godinama u svom muzu i da je to zena ali...Nisam optimista,sorry:(
Postavi se tako sve je lepo dok traje nemoj se previse unositi u tu vezu,da ne bi bila povredjena.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dusica4
Ja mislim da se ona zaista zaljubila u tu devojku ali ona vec ima porodicu,ima dete i jako sumnjam da ne znam koliko da te voli uvek ce odabrati porodicu.Verovatno ce i zeleti da bude sa tobom jedno vreme a onda ce joj to postati veliki pritisak,to tada ti ces biti luda za njom i sve ce se srusiti kao jedna velika kula od karata.Nazalost.Mada ako cemo da budemo optimisti mozemo da kazemo i da je ona napokon resila da ne krije vise svoju seksualnost,da je napokon nasla ono sto je trazila godinama u svom muzu i da je to zena ali...Nisam optimista,sorry:(
Postavi se tako sve je lepo dok traje nemoj se previse unositi u tu vezu,da ne bi bila povredjena.
Slazem se!

A za ono sto je Olgic rekla ja bas ne mislim tako... Mozda te devojke koje se zaljube a nece to da priznaju razmisljaju bas o toj buducnosti... Ako su celog zivota bile heteroseksualne, tesko da ce se to promeniti preko noci (ovde mislim na vec zrele osobe, s obzirom da se u primeru radi o zeni sa detetom). U tom trenutku su zaljubljene (jer pretpostavljam da svaka osoba ima neku dozu biseksualnosti) ali poznaju dovoljno sebe da znaju da kod njih to nece potrajati a da ce samo povrediti drugu osobu. I mozda je onda bolje da to i ne priznaju...
Korisnikov avatar
By Tonny
Val,
reci nam kako je sve proslo ako mozes, zanima me, zivotnih iskustava nikad na odmet! Slazem se sa onim sto je Dusica4 rekla i zato mislim da je najbolje da ta zena saceka da ova ostavi muza i situira se sama pre nego sto se upusti u ovu avanturu.
Zivot je jako kompleksan u stvarnosti i tesko je stvari pojednostaviti tako da se lakse moze izaci na kraj sa poblemima. Ipak mislim da je u ovoj situaciji najbolje za tu str8 zenu, da bi bila fer i prema svome muzu i prema toj zeni sto joj se svidja, da pokusa najbolje sto moze, sama da odlucu da li je njena veza sa muzem nesto sto ona zeli i nesto sto je vredno ulaganja, nezavisno od toga sto joj se neko drugi svidja. Pa onda shodno toj odluci moze da postupi dalje. Ako si ti ta zena koja joj se svidja ja ti zelim puno srece sa svim ovom.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tonny
Val,
reci nam kako je sve proslo ako mozes, zanima me, zivotnih iskustava nikad na odmet! Slazem se sa onim sto je Dusica4 rekla i zato mislim da je najbolje da ta zena saceka da ova ostavi muza i situira se sama pre nego sto se upusti u ovu avanturu.
Zivot je jako kompleksan u stvarnosti i tesko je stvari pojednostaviti tako da se lakse moze izaci na kraj sa poblemima. Ipak mislim da je u ovoj situaciji najbolje za tu str8 zenu, da bi bila fer i prema svome muzu i prema toj zeni sto joj se svidja, da pokusa najbolje sto moze, sama da odlucu da li je njena veza sa muzem nesto sto ona zeli i nesto sto je vredno ulaganja, nezavisno od toga sto joj se neko drugi svidja. Pa onda shodno toj odluci moze da postupi dalje. Ako si ti ta zena koja joj se svidja ja ti zelim puno srece sa svim ovom.
Mislim, da bi mi trebalo pola foruma, da ti opisem, kako je sve pocelo i kako "traje". A sto se tice njenog muza, mislim, da je to zavrsena prica. Verujem joj i dalje, te se nadam, da sve ovo nece ostati samo san...

Pisi na u2u, sta te konkretno zanima :trach: :namig2:
Korisnikov avatar
By Rei
Izbegavam bisexualce upravo zbog ovakvih situacija, mislim nemam ja nishta protiv bisexualnosti, ali jednostavno evo svi se slazhu da te veza izmedju tebe Val i te zhene nece uspeti... Chak ajde budimo optimisti pa i neka i uspe, ali onda je razdvajash od muzha i ono mnogo bitnije razdvajash je od deteta, shto je vrlo vrlo sebichno... A da ne pricham u efektu na psihu...

[Edited on 2-1-05 by rei]
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by rei
Izbegavam bisexualce upravo zbog ovakvih situacija, mislim nemam ja nishta protiv bisexualnosti, ali jednostavno evo svi se slazhu da te veza izmedju tebe Val i te zhene nece uspeti... Chak ajde budimo optimisti pa i neka i uspe, ali onda je razdvajash od muzha i ono mnogo bitnije razdvajash je od deteta, shto je vrlo vrlo sebichno... A da ne pricham u efektu na psihu...

[Edited on 2-1-05 by rei]
Malo si otisao u OUT. Od muza se emocionalno vec davno odvojila, a dete ne ide nigde od nje! Jedino razmisljanje je, gde ziveti sa bebicom. U Nemackoj ili u Makedoniji...???

:potapsava:
Korisnikov avatar
By Val
...jos traje...bez sminkanja, sankanja i kojekakvih zezalica. Volim je... :obraz:
Korisnikov avatar
By Val
Moze li neko da zakljuci ovu temu? Vise nemam razmisljanja ni strahova. Znam sta zelim i vise se ne plasim. Zato, slobodno brisite sve ovo. :hvala:

:putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik: :putnik:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:cigareta: moja majka kaže da je i ona lezba i da ne postoji ?oek na ovom svjetu koji nije razmišljao tako o svojoj prijateljici, prijatelju :peace:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dušica
:kesa:

Da, jos uvek je volim...
Korisnikov avatar
By Val
Hvala.

Znas, ja sam jedan od nepopravljivih optimista, koji idu glavom kroz zid i nikada se ne predaju. Cak ni kad ih odbace...
Volim svoju zenu i cekacu je, ako bude trebalo, do kraja svog zivota. Sve dok i ona mene bude volela...
A kad je prodje ljubav, nadam se, da ce biti iskrena i reci mi to. Pa cu je i dalje cekati. Sudbina nas je spojila i verujem, da ce sudbina da nas venca. Kad-tad!
Znam da je tesko donositi neke odluke u zivotu, ostaviti "stari" zivot, ma koliko los on bio. Ali se uvek nadam, da strah nikada nece pobediti nasu ljubav.

Inace :obesen:

Ljubavi, volim te! Slika
By Paris
Originally posted by ParisH.
pa da.to sam joj i ja rekla(mislim ne ovde na forumu,vec na chatu).navucice te, pa ce se posle vratiti muzu kukajuci sa pricom da ju je neka lezbaca zavela, a ona sirota nije htela...a ti ces Val verovatno izaci iz svega povredjena. Stay away for your own sake
Pa cekaj Val..sta je bilo? :( vratila se muzu ?:ququ::(
Korisnikov avatar
By Val
Ma kakav muz bre? :lol:

Nego ova daljina ubija...A ja postala nestrpljiva i povredila je. Eto sta je bilo.

:koza:
By Paris
Dobro ako je to:vruce:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ParisH.
Dobro ako je to:vruce:

Ma gde bre dobro? Sje*ala sam stvar prilicno. Mada znam, da ce mi oprostiti, ako me voli. ;)
Korisnikov avatar
By Atlona
Val, draga, ti si divna osoba i tesko da si napravila nepopravljivu gresku... glavu gore, mnogo iskrenosti i eto srece ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Atlona
Val, draga, ti si divna osoba i tesko da si napravila nepopravljivu gresku... glavu gore, mnogo iskrenosti i eto srece ;)
Hvala. Ali me upravo moja iskrenost sje*ala. :(

Znam ja da se to da popraviti. Ali, sta ako ona ne zeli, da ja nesto popravim?
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
Hvala. Ali me upravo moja iskrenost sje*ala. :(

Znam ja da se to da popraviti. Ali, sta ako ona ne zeli, da ja nesto popravim?
ondaK glavu gore, i pichi dalje.....ako nece, nece....nemoj na silu!!
Korisnikov avatar
By mirth
Ajme. U ovom cosku neki zesci sevdah vlada.

Ovde bi moglo da se popije koje pivo, a?
Onako, leka radi... :wink:

:pivo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!