Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dali_
Bejahu nekad crne, pa crvene, pa smedje plus zenece. Sada sve vise andro cice koje to znaju lepo da iznesu. Ako je moguce da su plave i mnogo celave. :pms: :pms: :pms:
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam...mora da ima to nesto sto bi mene privuklo, a sta je "to" tacno , ne umem da objasnim

e tad mi nije bitan izgled uopste....

kada pricamo o svidjanju na prvi pogled :tuc:
Korisnikov avatar
By samodavidim
Originally posted by Dali_

Bejahu nekad crne, pa crvene, pa smedje plus zenece. Sada sve vise andro cice koje to znaju lepo da iznesu. Ako je moguce da su plave i mnogo celave. :pms: :pms: :pms:
A polu-celave? :kuckuc:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
taj mi odgovor redovno izmiče... stignem do grudi i dalje ne umem da objasnim... možda je i do neke priče, moguće. ali grudi ( one poveće meni nedostajuće, dakako ) su definitivno ono što povezuje moje neveliko iskustvo u ženskom naručju.
Kako to da ja nisam odgovorila na ovu temu?! :D

Najviše volim ruke ispružene ka meni, oči koje se prepliću sa mojima i usta što me miluju. :hypno:

Gotovo svaka devojka svog konja za trku ima, tako da mi se kod jedne dopada nos, kod druge osmeh, kod treće glas... Nemam nešto određeno što me privlači, već je to uslovljeno od žene do žene.

Kad su mi plodni dani češće uočavam noge, guzu i grudi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Uvek su sake imale toplo mesto u mom srcu...:drama:
Khm.. Ja najvise volim kada devojka izgleda malo grublje, butch/andro, distancirana na prvi pogled. Volim nacin na koji takva devojka drzi cigaretu i polozaj nogu na koje naslanja ruke dok prica onako sva kezual, malo muskastiji hod...
Volim lepe zenske ruke sa kratkim noktima bez laka, lepu - cistu kozu, kratku kosu...

Oh, balavim vec...
Sta mi se najwise swidja na njoj?... cudno, ali do prije nekoliko nisam mogla da utwrdim sta je to sto mi se swidja na njoj fizicki... A onda sam saznala, to je nacin na koji me uzme za ruku, to je onaj topli osjecaj ljepote dok je njena ruka u mojoj, ili moja u njenoj, to je njen pogled, njene usnice koje wolim da mazim swojima, to je njena blizina, njena prisutnost u mome ziwotu, njen osmjeh koji kada widim ne treba mi nista drugo da bih bila srecna...

p.s. za pocetak neki odg i od mene =)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!