Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by J...Hm... Mislim da je zbog toga sto je bilo reci o emocijama drugih ljudi, a ne o meni...
Sitnicava, mozda je to zbog novog avatara?![]()
Originally posted by SunceOdlicna knjiga adekvatna za temu.
Postoji jedna knjiga: "Zanesenost Lole V. Stajn" knjizevnice Margerit Diras. Prica o Loli koja na balu posmatra kako se njen verenik zaljubljuje u zenu u crnini, kako plase sa njom do jutra. Lola ne reaguje, pusta i posmatra, a kasnije postaje zanesena. To je fantasticna knjiga.
Originally posted by KhonsJa to ili shvatim veoma brzo, pa se ni ne upustim, ili ne shvatim uopste dok ne bude prekasno. Mislim, nekako sto sam starija i iskusnija, vise trazim i prepoznajem neke indikatore katastrofe koja bi mogla da nastupi, i to vise nekako u startu, posle se pustim. Jebiga, al pogresi covek. Tu i tamo. Nisam se nesto zajebala od 2006.
kada ste zaljubljeni, kada idealizujete osobu, i kada jedan deo vas shvati da ta osoba ima vise negativnih nego pozitivnih osobina...da li nastavljate dalje sa misljenju da ljubav ne poznaje granice, ili pocnete lagano da se "spustate na zemlju"?
NocturnalJoj, jesam jarac, dobro se secas, ali nekako ne smatram da je to horoskopsko pitanje, vec stvar toga ko je kakav kao osoba... Mada, opet u tom istom horoskopu, pored vec legendarne jarceve uzdrznaosti, pise da jarcevi ne veruju u horoskop, pa se zapita covek
Ja bre imam problem da uzletim, da se nadjem medj oblacima... Sto rece Dina, nezaljubljive sam prirode ili se mozda plasim prepustanja... Ko zna... A bas bih voleo da odlepim za nekim cisto da vidim kako i to izgleda.
Dina
Koliko se secam ti si jarac, kao i ja? Iz nekog razloga to mi je palo sad na pamet, valjda ne lici na jarceve da izgube glavu.Meni se ipak desavalo, jeste zanimljivo, ali ipak volim vise onu fazu kad "odlepljivanje" prodje
![]()
Originally posted by scout_finch...Osim kada..poletim!
ja sam uvek na zemlji:)
Originally posted by DarlingSta bih dao da budem bar upola ovakav. You are my idolOriginally posted by scout_finch...Osim kada..poletim!
ja sam uvek na zemlji:)![]()
Sada ozbiljno... Nisam zaljubljive prirode, vrlo oprezno ulazim u vezu, a kada pustim nekoga u svoje srce, sigurno je vredan toga... Ponekada sam toliko uzdrzana i zasvajsovana za zemlju, da i meni zasmeta, jer pozelim jednostavno da se zaljubim, bez preteranog razmisljanja i analiziranja neke osobe, ali previse mi radi racio, da bi se tako nesto desilo, takva sam...
Ako se desi da se razocaram u voljenu osobu, znaci da je mnogo zabrljala i spustam se na zemlju velikom brzinom.. Kada presecem nesto, preseceno je...
Originally posted by Khonskazu: "ako zavolite nekoga bez razloga
kada ste zaljubljeni, kada idealizujete osobu, i kada jedan deo vas shvati da ta osoba ima vise negativnih nego pozitivnih osobina...da li nastavljate dalje sa misljenju da ljubav ne poznaje granice, ili pocnete lagano da se "spustate na zemlju"?
Originally posted by PlutonKako dobro receno...
Najpre dozvolim sebi da me malo ponesu emocije,prosto volim taj osećaj zaljubljenosti.I uopšte ne razmišljam o ispravnosti ili pogrešnosti toga. Lepo mi je i sve ostalo je manje bitno. Ali kako nisam ptica i ne umem da letim,svako euforično (leteće) stanje,završi lepim,laganim spustom ili ateriranjem,što zavisi od razvoja situacije.
Iako sam racionalan i kritičan po prirodi,radi balansa isključim racio povremeno. Jer koliko može boleti previše letenja,toliko može boleti onaj propušteni minut poletanja.
Originally posted by hlaefdigeSem ovog drugog, mislila sam do pre par godina da nisam zaljubljiva (ej stvarnoooo nisam bila, ma bre tesko bilo da mi se neko ich svidi) a nesto mi sada krenulo to zaljubljivanje poslednjih par dina...
pokapiram ja te mane relativno brzo....ali to uopste ne znaci da sam se spustila na zemlju....samo znam da su tu...i toliko....
....kada uspem da se zaljubim, drzim se toga ocajnicki!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!