Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Sitnicava, mozda je to zbog novog avatara? :D
By ...Sitnicava...
Razumem te. Tesko je sa nama. Ne znam ni sama da li bih umela sa Devicom. Mada... :love: :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
Sitnicava, mozda je to zbog novog avatara? :D
Hm... Mislim da je zbog toga sto je bilo reci o emocijama drugih ljudi, a ne o meni... :lol:

Uvek ispadnem gruba i hladna... Da li ste toliko skloni greskama ili prosto odlicno procenjujete...? :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Sinonim za djevice je "apoteka" što hoće reći,cjepidlake,preterana pedanterija...grrrr,majka me tlači za svaku sitnicu....sitničava,ništa lično,samo traume iz djetinjstva ;)
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...

Hm... Mislim da je zbog toga sto je bilo reci o emocijama drugih ljudi, a ne o meni... :lol:

Kako mozes poznavati tudje emocije ako ne poznajes sopstvene?
A izbor tj. promena avatara je verovatno posledica necega. :misli:
By ...Sitnicava...
Znam, znam... I ne krijem ja to - vidi se po nicku. Zivele sitnicave cepidlake! :pivce: I svet bez njih! :lol:
By Garbo
Originally posted by Sunce
Postoji jedna knjiga: "Zanesenost Lole V. Stajn" knjizevnice Margerit Diras. Prica o Loli koja na balu posmatra kako se njen verenik zaljubljuje u zenu u crnini, kako plase sa njom do jutra. Lola ne reaguje, pusta i posmatra, a kasnije postaje zanesena. To je fantasticna knjiga.
Odlicna knjiga adekvatna za temu.

Lucidna i pronikljiva.
By ...Sitnicava...
Nisam bezosecajna. Daleko od toga! Samo odajem takav utisak. Poznajem najbolje svoje emocije, a tudje rado analiziram.

U vezi sa avatarom (ah, ni o cemu nisam pisala toliko koliko sam o cuvenom macka-avataru). :D Nije posledica nicega... Sada je tu dirljiv, slatkast, sto ne znaci da sutra na red ne dolazi opet neka nakaznost. Nezavisno od icega. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Khons
kada ste zaljubljeni, kada idealizujete osobu, i kada jedan deo vas shvati da ta osoba ima vise negativnih nego pozitivnih osobina...da li nastavljate dalje sa misljenju da ljubav ne poznaje granice, ili pocnete lagano da se "spustate na zemlju"?
Ja to ili shvatim veoma brzo, pa se ni ne upustim, ili ne shvatim uopste dok ne bude prekasno. Mislim, nekako sto sam starija i iskusnija, vise trazim i prepoznajem neke indikatore katastrofe koja bi mogla da nastupi, i to vise nekako u startu, posle se pustim. Jebiga, al pogresi covek. Tu i tamo. Nisam se nesto zajebala od 2006.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Nocturnal
Ja bre imam problem da uzletim, da se nadjem medj oblacima... Sto rece Dina, nezaljubljive sam prirode ili se mozda plasim prepustanja... Ko zna... A bas bih voleo da odlepim za nekim cisto da vidim kako i to izgleda.
:sesir:
Dina
Koliko se secam ti si jarac, kao i ja? Iz nekog razloga to mi je palo sad na pamet, valjda ne lici na jarceve da izgube glavu. ;) Meni se ipak desavalo, jeste zanimljivo, ali ipak volim vise onu fazu kad "odlepljivanje" prodje ;)
Joj, jesam jarac, dobro se secas, ali nekako ne smatram da je to horoskopsko pitanje, vec stvar toga ko je kakav kao osoba... Mada, opet u tom istom horoskopu, pored vec legendarne jarceve uzdrznaosti, pise da jarcevi ne veruju u horoskop, pa se zapita covek :lol: :lol: :lol: ...
A ja bih i dalje da poletim :( ... Sad ocekujem komentar tipa nista sto kilo ili 2 TNT-a ne bi mogla da rese :lol: :lol: :lol: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Sunce
Poleteces, polako :vestica: . Neverovatno, ali ja se dobro slazem sa jarcevima, a :ribica: sam.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Koliko mi je tesko da se spustim na zemlju ?
Kako kad. Kad bih ispala iz aviona, ne bi mi uopste bilo tesko.
:lol:
Sali se teta Daca.

To valjda ide s godinama. Kako idem starija, sve me manje hvata ljubavni zanos i sve stabilnije hodam sa obe noge na zemlji.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by scout_finch
ja sam uvek na zemlji:)
...Osim kada..poletim! :lol:

Sada ozbiljno... Nisam zaljubljive prirode, vrlo oprezno ulazim u vezu, a kada pustim nekoga u svoje srce, sigurno je vredan toga... Ponekada sam toliko uzdrzana i zasvajsovana za zemlju, da i meni zasmeta, jer pozelim jednostavno da se zaljubim, bez preteranog razmisljanja i analiziranja neke osobe, ali previse mi radi racio, da bi se tako nesto desilo, takva sam...

Ako se desi da se razocaram u voljenu osobu, znaci da je mnogo zabrljala i spustam se na zemlju velikom brzinom.. Kada presecem nesto, preseceno je...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Darling
Originally posted by scout_finch
ja sam uvek na zemlji:)
...Osim kada..poletim! :lol:

Sada ozbiljno... Nisam zaljubljive prirode, vrlo oprezno ulazim u vezu, a kada pustim nekoga u svoje srce, sigurno je vredan toga... Ponekada sam toliko uzdrzana i zasvajsovana za zemlju, da i meni zasmeta, jer pozelim jednostavno da se zaljubim, bez preteranog razmisljanja i analiziranja neke osobe, ali previse mi radi racio, da bi se tako nesto desilo, takva sam...

Ako se desi da se razocaram u voljenu osobu, znaci da je mnogo zabrljala i spustam se na zemlju velikom brzinom.. Kada presecem nesto, preseceno je...
Sta bih dao da budem bar upola ovakav. You are my idol :sigh:
Korisnikov avatar
By weapon of choice
Originally posted by Khons
kada ste zaljubljeni, kada idealizujete osobu, i kada jedan deo vas shvati da ta osoba ima vise negativnih nego pozitivnih osobina...da li nastavljate dalje sa misljenju da ljubav ne poznaje granice, ili pocnete lagano da se "spustate na zemlju"?
kazu: "ako zavolite nekoga bez razloga :povez: :pinknaocari: vremenom ce vam razlozi sve vise i vise nedostajati."

tako da kad izvagam boldovano nemam problem sa sletanjem :jazzva:

:hekla:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Odavno sam prestala da idealizujem ljude i radim to samo kad mi je ekstremno dosadno, a savršenstva, kao i uvek, nigde na vidiku. :sveca:
Korisnikov avatar
By Pluton
Najpre dozvolim sebi da me malo ponesu emocije,prosto volim taj osećaj zaljubljenosti.I uopšte ne razmišljam o ispravnosti ili pogrešnosti toga. Lepo mi je i sve ostalo je manje bitno. Ali kako nisam ptica i ne umem da letim,svako euforično (leteće) stanje,završi lepim,laganim spustom ili ateriranjem,što zavisi od razvoja situacije.
Iako sam racionalan i kritičan po prirodi,radi balansa isključim racio povremeno. Jer koliko može boleti previše letenja,toliko može boleti onaj propušteni minut poletanja.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by ns.happy
danas se mnogo lakse spustim na zemlju nego na pocetku :) hm, gravitacija s godinama definitivno radi svoje ;)
takodje, mozda i prebrzo ponekad :shrug:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Pluton
Najpre dozvolim sebi da me malo ponesu emocije,prosto volim taj osećaj zaljubljenosti.I uopšte ne razmišljam o ispravnosti ili pogrešnosti toga. Lepo mi je i sve ostalo je manje bitno. Ali kako nisam ptica i ne umem da letim,svako euforično (leteće) stanje,završi lepim,laganim spustom ili ateriranjem,što zavisi od razvoja situacije.
Iako sam racionalan i kritičan po prirodi,radi balansa isključim racio povremeno. Jer koliko može boleti previše letenja,toliko može boleti onaj propušteni minut poletanja.
Kako dobro receno...
Svaka cast. Mislim isto ovo.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Madonna
sta znam.. ali nije mi uopste tesko da druge spustam na zemlju :love: :balon:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
tesko je spustiti se, spor je to proces. veoma spor. uglavnom ucinim sledece, na izgled se brzo prizemljim, a interno se lagano slezu utisci.

:iluzionista: :novine:
Korisnikov avatar
By sofia
Ne uzlecem iz razloga idealizovanja,tako da sam vecito "in the air" :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pokapiram ja te mane relativno brzo....ali to uopste ne znaci da sam se spustila na zemlju....samo znam da su tu...i toliko....

....kada uspem da se zaljubim, drzim se toga ocajnicki!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nisam zaljubljive prirodne. Kad se zaljubim, ja prvo dobro izanaliziram nastalu situaciju i osobu, kako, sta, zasto bi trebale da budemo zajedno, zasto ne bi ... I dok ja napravim tu svoju analizu, stavim sve na papir i podvucem crtu il se odljubilm il shvatim da ta osoba nije za mene iz nekog razloga, ne bitno kojeg, al uglavnom ih bude podosta.
Umem da idealizujem ali ne dozvoljavam da me emocije vode vec razum. Kad se zaljubim u nekog i kad nekog zavolim nece to biti zato sto ima kestenaste oci i taman ten vec zbog njegovih postupaka, karaktera...

Nekad mi se cini da je to mrtva trka... :sigh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by hlaefdige
pokapiram ja te mane relativno brzo....ali to uopste ne znaci da sam se spustila na zemlju....samo znam da su tu...i toliko....
e bas to
Korisnikov avatar
By Blady
spustanje, definitivno... meni u tim situacijama proradi ona realna strana koja kaze.. tako je, kako je....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige

....kada uspem da se zaljubim, drzim se toga ocajnicki!
Sem ovog drugog, mislila sam do pre par godina da nisam zaljubljiva (ej stvarnoooo nisam bila, ma bre tesko bilo da mi se neko ich svidi) a nesto mi sada krenulo to zaljubljivanje poslednjih par dina...

Mozda ja i dalje nisam zaljubljive prirode, ali nalecem na te retke u koje mogu da se zaljubim :D

Ali se tesko odljubljujem.

Bas.

:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!