Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Zar uopste postoji definicija prave ljubavi?Neko je jednom rekao da TREBA VOLETI I DAVATI I NIKAD SE NE ZAPITATI STA DOBIJAS ZAUZVRAT.A ako vec neko zeli da se zrtvuje zarad druge osobe,to je njegova slobodna volja i njegov izbor.A da li ce druga strana i koliko to umeti da ceni,e,to je vec izbor te druge strane.Da se ne lazemo,svakom prija cinjenica da bi neko za nas ucinio sve,a sta nam to sve znaci ako nam ta osoba ne znaci,to je pitanje jel?A kada nas neko ne voli koliko mi volimo njega,i tom nekom ko nas ne voli,prija nasa paznja i nasa zrtva...Ili se taj neko samo pretvara da mu prija,sta onda?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by bila jednom jedna...
Originally posted by unic0rn
a kako znash da je prava? :D

znam.... znaces i ti , kad ti svi budu licili na njega a nijedan nije on ,
Joj meni se ovo desilo, ali ni to ne bi bilo strasno da u osmehu dragane mirkovic nisam video njegov lik :hypno:
znaces onda kad posle njega ne budes mogao da budes ni sa kim...
a ja mislim da je ovo individualna stvar!
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
e pa kod mene se desava sledeca stvar...moja cura je dobila ponudu da ide za Beograd da radi...to je njena najveca zelja ali ona nece da ide bez mene a meni ne dozvoljava da ja idem sa njom zbog fakulteta..tako da jos uvjek ne znam sta ce biti a ja bih sigurno otisla sa njom..previse je volim da bih je pustila
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Sunce je rekao da se prava ljubav gradi :) ulozish strpljenje prvo pa onda sve ostalo. Kako znash da je prava ljubav...hmm, jednostavno znash jer ostajesh uz tu osobu ma koliko sve oko vas dvoje bilo komplikovano.
Ja sam ostavila "sve" i otishla, da bih se budila kraj nje :) i zivimo u "kolibici" pored mora :) zivot nam je lep i pored problema, koji natche tu i tamo kako im i dolikuje u normalnom zivotu :) , samo zato jer kroz sve to prolazimo zajedno :)
Korisnikov avatar
By LittleRed
da. ako mi dozvoli da igram igrice na njenom novom laptopicu a pritom mi NE GUNDJA kako cu isti ostetiti nemarnim postupanjem :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Ulix
Originally posted by Mr Dee
koliko ste dugo zajedno?
dve i po godine... sto? :zastava:
pa onako... to je prilicno velika odluka, pa pretpostavih da iza nje stoji neko duze vreme provedeno zajedno. bio sam u pravu. :)
By Çâðê_DUP
bez problema da...
postoje neke stvari u zhivotu koje se zovu podrshka,ljubav,razumevanje,snalazhljivost...
bez obzira na to shto ljubav mozhe kratkog daha,kapiram da me taj neko u sluchaju raskida ili chega god ne bi izbacio sa gajbe tek tako i da bi u bilo kom sluchaju jednostavno pobedio kompromis...
neam pojma...:jbg:
Korisnikov avatar
By Kittrie
dZIzs..

kaD biH verovala u te LJUBAVI, verovatno

ali realnost je nesto potpuno drugo.
da napustim SVE?? sebe?? porodicu, prijatelje, posao????????

noU vej HoZe, sve to doUdZe i prouDZe.. baR sad dok prolaZi.
'veza' u kojoj sam nekoliko meseCi od 5. sept funkcionishe na daljinu (srb-fr), i sad, mozemo i na sredini se nacJi ili tamo ili ovde... ali.. niSAm ja sad (ili nikad) za brak :lol:

p.s. umaLo nisam odradila takvu sHemu u dosta manjem obliku zimus )ma i sad, ali sa drugom devojkom), i kao patiLa sam, al sad bih apsoluTno isti izbor napravila. niSam krenula ZA .. jer nisaM zelela, i to je TO , nema opravdanja ako nesTO STVARNO ZELIS !!
Korisnikov avatar
By leobg
Da, ako je u pitanju prava i iskrena ljubav i ako je obostrana. Postoji samo jedna osoba na ovom svetu zbog koje bih ja ucinio i vise od ovog sto je tema, ali mi svi govore da to ta osoba ne zasluzuje. Ta osoba moze od mene da trazi sta god hoce, dobice sve, ali mora da mi pokaze da me jos uvek voli i da mu je stalo do mene, a iskreno, do sada mi to nije pokazao, tako da pocinjem da verujem u ono sto mi ljudi pricaju, mada sa rezervom.
Korisnikov avatar
By *deni*
da li bi se odrekli svega i otisli s osobom koju volite?
Cega da se odreknem ?
Nista ja toliko vredno ovde nemam, pa da se nesto toga odricem.
U svakom slucaju, bez problema bih ostavio sve sto ovde imam i otisao na bolje mesto, ali za taj korak svakako motiv ne bi mogao da mi bude jedna tako nestabilna stvar kao sto je " voljenje neke osobe ".
Ljubav, zaljubljenost - suvise su to nesigurne karte u deljenju zivota, a da bih zbog njih i samo zbog njih napravio tako radikalan zivotni preokret i krenuo za osobom koja je inicirala taj put iz razloga samo njoj poznatih. To je negde i stvar principa i ponosa. Ako smo , pak, zajedno skovali taj plan, to je vec druga prica.
a da ne napominjem da vam je to jedini nacin da budete zajedno.... jer taj neko odlazi, da li bi krenuli s njim?
Nije samo pitanje da li bih ja krenuo za njim, tu je i pitanje da li bi on zeleo da krenemo zajedno.
U principu, ako bismo to zeleli i ako je taj odlazak ( sa sve odricanjem od svega ) nekakva realna varijanta, onda bih. Sto da ne ?
Uvek mogu da se vratim i da prigrabim ponovo ono od cega sam se navodno odrekao, uz objasnjenje : " Jeste, rek`o sam, pa sam porek`o ! "

A i sta ti tacno znaci to * Odreci se svega *, da i to priupitam na kraju.
By Kragi
Originally posted by SabotagE
Neko je jednom rekao da TREBA VOLETI I DAVATI I NIKAD SE NE ZAPITATI STA DOBIJAS ZAUZVRAT.A ako vec neko zeli da se zrtvuje zarad druge osobe,to je njegova slobodna volja i njegov izbor.
:up:

Kad volim, bas volim i nesebicno dajem sebe.
Dakle:
da li bi se odrekli svega i otisli s osobom koju volite?
DA :D
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Zaljubljena
Ja bih isla svuda, samo ne u Saudijsku Arabiju ... zvuci mi strasno :uplasen:
:lol:
By Hans
Verovatno uskoro i hocemo. Nemam ja sto mladosti i zhivota.
By ~ Le Saint X ~
ne znam da li sam postovao vec ovde i kakav mi je bio odgovor

sada je

NE
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
...
ne verujem u 'zivecemo srecno od ljubavi u kolibici kraj mora'.
Ma u kolibici kraj mora bi pocela da me probada kicma, da se tresem od hladnoce, da mi smetaju bube i eventualne ostale zivuljke, da mi nedostaje udobnost... kakva crna sreca ;)

Ne bih.
Meni se retko dopadaju moji raniji odgovori ali ovaj je jedan bas simpatican :) Nista ne menjam....
By ...Sitnicava...
Bih, pošla bih sa njom.
Isto tako se i vratila ako ne budem srećna.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Mislim da se spremam trenutno na tako neshto, i nadam se da nece biti u skladu sa mojim prethodnim odgovorom na ovoj temi :uplasen:
By alexandermagic
Šta bi značilo odreći se svega?
Preseliti se u drugi grad ili državu da bi neko bio sa određenom osobom?

To sam već jednom uradio, jer me specifičan rizik uzbuđuje :D i nije mi žao, mada više nisam sa tom osobom.
Da toga nije bilo ne bih nikad upoznao sadašnjeg partnera.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Toliko sam zaljubljena sada, tako da kada bi Ona zelela tako nesto ne bih se dvoumila ni sekund :blenta: ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bih zbog kolorada....i verovatno jos jedne osobe koju sada imam u zivotu....

nije klasican oblik ljubavi...ali kada mislim o voljenoj osobi, kolorado najblize odgovara tom opisu....
Korisnikov avatar
By Billy boy
verovatno ne bih. ne bih mogao da podnesem cinjenicu da povredim familiju koju volim, samo radi svoje srece. to je onda vrlo sebicno, a to nije u mojoj prirodi. na kraju krajeva ja cu nekako i propatiti i preziveti.....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Billy boy
verovatno ne bih. ne bih mogao da podnesem cinjenicu da povredim familiju koju volim, samo radi svoje srece. to je onda vrlo sebicno, a to nije u mojoj prirodi. na kraju krajeva ja cu nekako i propatiti i preziveti.....
a familija nece?
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by Hys.
Originally posted by Billy boy
a familija nece?
pa da ali ako ja uradim nshto takvog kalibra onda pati vishe osoba. a i ja mogu te osobe da ubijem ako uradim neshto toliko loshe, sav taj stres i sve to. zivot je jedan, ionako cu ga ja proziveti, s tim da sto manje drugi propate zarad mene.:testerica:
By Kragi
Lepo je sto mislis na druge ali sebe najvise treba da volis :)
By iWanna
Originally posted by KgCS3
ko te to slagao
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by KgCS3
a onda sam sebican, a to nije u mojoj prirodi. nema veze mogu ja da pretrpim mnogo toga, meni je mars u biku ....:ninja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!