Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Rekoh vec da postoji tipican sklop licnosti koji se srece kod ljudi, koji su zrtve nasilja i nekoliko tipova koji se srecu kod nasilnika. Niko nije postao nasilnik iz vedra neba u 28. godini bez razloga, sve to vuce koren u odnosu prema sebi i svetu, detinjstvu, ulozi koju je taj neko imao u porodici (odnosi sa bracomi sestrama, sa roditeljima, odnosi roditelja izmedju sebe) i u drustvu (vrtic, osnovna skola).

Cesta je pojava da neko ko je trpeo nasilje bilo koje vrste u detinjstvu (nebitno da li je u pitanju porodica ili okruzenje) kasnije ili bira partnere sklone nasilju, ili sam postaje nasilan (da bi se zastitio) ili (ako ne uradi nista od toga) do kraja zivota ima problema sa samopouzdanjem, depresijom, anksioznoscu, samopovredjivanjem, poremecajima ishrane i sl.
Korisnikov avatar
By Modesty
utoliko ta varijanta i je prerfidnija i opasnija.........ali opet,bilo konstantno ili periodično,osoba koja to trpi nije zdrava...za nasilje nema opravdanja i osobe koja ga trpe makar i periodično su osobe sa vrlo niskim sampouzdanjem ili pak posjeduju popriličnu dozu mazohizma i patološke povezanosti sa nasilnikom.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Black Lady
Jesam, udarila sam, cak se i potukla... necu da razglabam zbog cega i kako, ali da jesam, iako nisam sklona da udaram devojke :)

Znachi, ti si sad Naprcakusa :smeh:
Hoces da te prcnem :smug:
Korisnikov avatar
By Khons
nikada se nisam potukla u zivotu, a kamoli u vezi. iako sam bila vise puta u stanju takvom da mi je doslo da eksplodiram i u smrt ponesem sve pored sebe, nije mi se desilo ruku da dignem na devojku a kamoli njome da je tresnem. a kada bi mene devojka udarila, cenim da bi to bio kraj. ako ne kraj, onda bi debelo morala da se potrudi da to ispravi kako god zna i ume.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Khons
a kada bi mene devojka udarila, cenim da bi to bio kraj. ako ne kraj, onda bi debelo morala da se potrudi da to ispravi kako god zna i ume.

Kako mislis da bi to moglo da se ispravi? :)

PS Hvala svima na odgovirima :predsednik:
Korisnikov avatar
By Khons
pa sad, ne znam tacno. bitno mi je i kako je do svega toga doslo. ako je ona licno nesto ishisterisala, poludela, pravi od mene budalu uvredama/optuzbama itd, pa joj ja odgovorim i popijem samar, nema sta tu da se ispravlja.

ukoliko sam i ja dobrano doprinela svadji, ukoliko sam ja ta koja je provocirala iz besa/cega god, pa dobijem cusku, i vidim da joj je stvarno zao itd itd, naravno da to nece ugroziti vezu ukoliko se takve stvari nikada vise ne ponove.

sve zavisi, i guess.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne znam..preko nekih stvari je stvarno tesko preci,ma koliko mi ta osoba znacila...no way Hoze :)
Korisnikov avatar
By Khons
pa, recimo da dopustam ljudima da se u nekim izuzetnim situacijama izgube. one time thing...preko toga sam voljna da predjem...preko konstantnog izdrkavanja, pokazivanja/dokazivanja psihicke/fizicke moci apsolutno ne.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
Da li vas je draga-voljena osoba ikad udarila(opizdila,opaucila...)? Eto mene jeste u zadnjoj vezi,raskid nije bio bas "najlepsi"...mogla sam vratiti-izlomiti je celu....ali,onda to bi mene jelo.... okrenem se i odem...
Pa...desilo mi se. Ali malo obrnuto, ja sam udarila voljenu osobu. Osecala sam se kao slabic. Ne u fizickom smislu nego u svakom drugom. Prosto, toliko je bila bezizlazna i beskompromisna situacija da je to bio neki ispusni ventil. I...posle mi je bilo mnogo lakse. Da je bilo obrnuto sigurno bih uzvratila, srecom, do sada nije.
Korisnikov avatar
By Blady
Jbg-a ja sam i udarila, a i potukla se...
Sta sam sad, najgora? :goran:
Korisnikov avatar
By Modesty
ne brini,nisi najgora...u tvojim godinama i ja sam bila hodajuća katastrofa:hekla: srećom pa godine učiniše svoje:hail:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@allexa
Jel to znaci da cu ja u tvojim godinama da budem hocajuca katastrofa? (posto do sada nisam bila)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
@allexa
Jel to znaci da cu ja u tvojim godinama da budem hocajuca katastrofa? (posto do sada nisam bila)
A neznam mila,ne vjerujem....malo su mi životne okolnosti u mladosti bile nekonvencijalne pa sam zato bila takva....sad sam ti jagnje Božje:trampolina: ma duša od žene :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, ja sam uvek bila mirna i fina, zelim takva i da ostanem, zato pitam...

off: aj dodji na MSN ako ne radis nista pametno, smorila sam se...
Korisnikov avatar
By Modesty
tamo sam samo prikrivena zbog smarača-ica
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by allexa37
ne brini,nisi najgora...u tvojim godinama i ja sam bila hodajuća katastrofa:hekla:
Jes´ vala!

sad sam ti jagnje Božje:trampolina: ma duša od žene :tamoamo:

Lazhe kuchka, lazhe! :balon: Nishta bolja no pre 30 godina! :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Strašno Val....pa zar i ti sine brute...cccccc
Korisnikov avatar
By Val
Istinu zborim, ne? Mislim, sem shto si sada femme, nishta se nije promenilo. Dobro de...narasle ti grudi...:paki:
Korisnikov avatar
By Val
Sad tebe "tuku"...:pegla:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Khons
pa, recimo da dopustam ljudima da se u nekim izuzetnim situacijama izgube. one time thing...preko toga sam voljna da predjem...preko konstantnog izdrkavanja, pokazivanja/dokazivanja psihicke/fizicke moci apsolutno ne.
Da, recimo da imam SADA takav stav. Ranije sam tvrdila nikako ni one time thing. Ne znam zasto se moj stav izmenio, posto mi se nista nije dogodilo-i dalje me niko nije udario, niti sam se ikada tukla sa osobama u kojima sam u vezi (naglasak na ovome u vezi, jesam se tukla u osnovnoj :smeh: ). Valjda jer sada znam da ako bi se desilo posle toliko godina da me partner udari, da je zaista je imao pomrach mozga ili ko zna sta.

Ne mogu ni da zamislim situaciju u kojoj se tucem sa nekim skim sam u vezi, ne znam, zaista mi je to sasvim strano.
Korisnikov avatar
By Val
Takodje. A kontam i da me odalami, ja bih se samo okrenula i otishla... :neznam:
Korisnikov avatar
By anche
ali opet,bilo konstantno ili periodično,osoba koja to trpi nije zdrava...za nasilje nema opravdanja i osobe koja ga trpe makar i periodično su osobe sa vrlo niskim sampouzdanjem ili pak posjeduju popriličnu dozu mazohizma i patološke ovezanosti sa nasilnikom.
:wow: 25% zena u srbiji nisu, po tebi, zdrave? ili mozda treba stvari malo sire da se posmatraju? :hmm:

link
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
Istinu zborim, ne? Mislim, sem shto si sada femme, nishta se nije promenilo. Dobro de...narasle ti grudi... :paki:
Zar su mogle da budu i manje nego sada? :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Originally posted by Val
Istinu zborim, ne? Mislim, sem shto si sada femme, nishta se nije promenilo. Dobro de...narasle ti grudi... :paki:
Zar su mogle da budu i manje nego sada? :lol:
Pa zar i pored naochara deteeee? U shta li si ti gledala? :lood:
Korisnikov avatar
By m..
Mene je devojka mahinalno klepila kad sam joj se (obe smo bile prepijane) prodrala u uvo kresteci i dozivajuci neku ortakinju. Jbg isprepadala sam je, a i inace nije agresivna osoba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!