Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Nanny OggDa se razumemo, poshtujem ja svakog ali sam u tom postu propustio da navedem bitnu stavku...Naime, ja zaista nemam ochi za druge kad sam u vezi i to mi je malo chudno, medjutim ne bezhim od toga da je kod drugih to mozhda drugachije... Primer: u vezi sam sa nekimm i desi se da taj neko zavoli nekog drugog, ali "smetne s uma" da me obavesti o tome... To ne odobravam... Ako sam pre tog nekog novog bio u vezi s tobom, valjda sam za toliko zasluzhio da budem obaveshten o tome da se pojavila konkurencija.
I da, posto je supervixen pomenuo da "takve osobe" moraju biti mnogo zaljubljive : ja se vrlo retko zaljubljujem, mozda jednom u 5 'dina.
Dalje, koliko puta ste pozeleli da budete sa nekim dok ste bili u vezi? Koliko puta vas je osoba koja je tvrdila da je monogamna, prevarila? To je vec druga tema...Bilo bi lepo da ljudi otvoreno kazu /ili shvate? / sta zele.
Originally posted by SupervixenMislim da je to bilo jasno od pocetka, cinimi se da je Hton to pomenuo? Pretpostavila sam da je pocetna premisa da su sve osobe "obavestene" od pocetka o svemu.Originally posted by Nanny OggDa se razumemo, poshtujem ja svakog ali sam u tom postu propustio da navedem bitnu stavku...Naime, ja zaista nemam ochi za druge kad sam u vezi i to mi je malo chudno, medjutim ne bezhim od toga da je kod drugih to mozhda drugachije... Primer: u vezi sam sa nekimm i desi se da taj neko zavoli nekog drugog, ali "smetne s uma" da me obavesti o tome... To ne odobravam... Ako sam pre tog nekog novog bio u vezi s tobom, valjda sam za toliko zasluzhio da budem obaveshten o tome da se pojavila konkurencija.
I da, posto je supervixen pomenuo da "takve osobe" moraju biti mnogo zaljubljive : ja se vrlo retko zaljubljujem, mozda jednom u 5 'dina.
Dalje, koliko puta ste pozeleli da budete sa nekim dok ste bili u vezi? Koliko puta vas je osoba koja je tvrdila da je monogamna, prevarila? To je vec druga tema...Bilo bi lepo da ljudi otvoreno kazu /ili shvate? / sta zele.
Znachi propustio sam da kazhem da me po tom pitanju (kao i po svim ostalim) boli i pogadja neiskrenost... Ako mi se lepo objasni situacija, molim lepo, odreagovacu kako nadjem za shodno, ali necu da me neko pravi magarcem...
nadam se da se sad razumemo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!