Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By kopikakroketa
moze, bitna razlika je u jacini....prema tome valjda i usmeravamo svoju naklonost,interesovanje....
Korisnikov avatar
By sleepingsun
grupnjak:prst2:
jao zamisli sa 2 dobre ribe...ah!!! :dance:
hocu hocu
volecu ih sigurno!!:dance:
Korisnikov avatar
By Tomek
Moze i vise od dve...
npr mamu, tatu, sestru i brata...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne ne ja ocu grupnjak s 2 cice koje cu da wolem tad u isto wreme!!Eto dilema resena:kissing:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Nanny Ogg

I da, posto je supervixen pomenuo da "takve osobe" moraju biti mnogo zaljubljive : ja se vrlo retko zaljubljujem, mozda jednom u 5 'dina.
Dalje, koliko puta ste pozeleli da budete sa nekim dok ste bili u vezi? Koliko puta vas je osoba koja je tvrdila da je monogamna, prevarila? To je vec druga tema...Bilo bi lepo da ljudi otvoreno kazu /ili shvate? / sta zele.
Da se razumemo, poshtujem ja svakog ali sam u tom postu propustio da navedem bitnu stavku...Naime, ja zaista nemam ochi za druge kad sam u vezi i to mi je malo chudno, medjutim ne bezhim od toga da je kod drugih to mozhda drugachije... Primer: u vezi sam sa nekimm i desi se da taj neko zavoli nekog drugog, ali "smetne s uma" da me obavesti o tome... To ne odobravam... Ako sam pre tog nekog novog bio u vezi s tobom, valjda sam za toliko zasluzhio da budem obaveshten o tome da se pojavila konkurencija.

Znachi propustio sam da kazhem da me po tom pitanju (kao i po svim ostalim) boli i pogadja neiskrenost... Ako mi se lepo objasni situacija, molim lepo, odreagovacu kako nadjem za shodno, ali necu da me neko pravi magarcem...

nadam se da se sad razumemo...
Korisnikov avatar
By gneeebo
hm, da, kao neko ko moze voleti samo jednu osobu u jedno vreme, ne bih mogao da budem s nekim drugacijim od toga. moramo u startu biti kompatibilni sto se tice politike odnosa.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Supervixen
Originally posted by Nanny Ogg

I da, posto je supervixen pomenuo da "takve osobe" moraju biti mnogo zaljubljive : ja se vrlo retko zaljubljujem, mozda jednom u 5 'dina.
Dalje, koliko puta ste pozeleli da budete sa nekim dok ste bili u vezi? Koliko puta vas je osoba koja je tvrdila da je monogamna, prevarila? To je vec druga tema...Bilo bi lepo da ljudi otvoreno kazu /ili shvate? / sta zele.
Da se razumemo, poshtujem ja svakog ali sam u tom postu propustio da navedem bitnu stavku...Naime, ja zaista nemam ochi za druge kad sam u vezi i to mi je malo chudno, medjutim ne bezhim od toga da je kod drugih to mozhda drugachije... Primer: u vezi sam sa nekimm i desi se da taj neko zavoli nekog drugog, ali "smetne s uma" da me obavesti o tome... To ne odobravam... Ako sam pre tog nekog novog bio u vezi s tobom, valjda sam za toliko zasluzhio da budem obaveshten o tome da se pojavila konkurencija.

Znachi propustio sam da kazhem da me po tom pitanju (kao i po svim ostalim) boli i pogadja neiskrenost... Ako mi se lepo objasni situacija, molim lepo, odreagovacu kako nadjem za shodno, ali necu da me neko pravi magarcem...

nadam se da se sad razumemo...
Mislim da je to bilo jasno od pocetka, cinimi se da je Hton to pomenuo? Pretpostavila sam da je pocetna premisa da su sve osobe "obavestene" od pocetka o svemu.

Zaista, kada bi se meni tako nesto desilo, ne bih nikako bila srecna. To je pitanje poverenja, iskrenosti i postovanja partnera.
By Bombina
ups moja komnkurenicija ima li sanse pomirenja dve te osobe kao nekad su rastavljene i ponovo vracati ono sto su pogresile ma sigurna sam snazno ne protive se...misli da su je kada poslusas sebe, male su sanse da pogresnim putem
Korisnikov avatar
By Shmi
Bicu mozda malo vulgarna ali oprosticete mi. :shmi:

Elem,jednu mogu samo da volim a ostale da jebem. :smeh:

Ne kazem da mogu da ih jebem bez ikakvih emocija,taman posla. Ipak sam ja fini... nego ono kako bih to rekla... Da postignem taj psihicki nivo da nekom toliko verujem,toliko volim,da se toliko poklopim sa nekim na razlicitim nivoima... treba mi mnogoooo vremena... ko je razumeo super ko nije jbg mrzi me da objasnjavam... :trep:
Korisnikov avatar
By Dzi
..shvatih vremenom da se mogu voleti dve osobe u isto vreme :hvala: :shmi:
Korisnikov avatar
By mirth
Sigurna sam da je moguce.

Samo meni se to jos nije desilo, a i rekla bih da su male sanse za to, iz ove perspektive barem.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
DESILO MI SE. SIGURAN SAM DA MOZE. NAPRAVILO MI JE PAKAO OD ZIVOTA. NA RAZLICITE NACINE.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by ivanazuh
DESILO MI SE. SIGURAN SAM DA MOZE. NAPRAVILO MI JE PAKAO OD ZIVOTA. NA RAZLICITE NACINE.
:mazi:
Korisnikov avatar
By Dzi
hiljadu godina dok nadjem temu [znaci 300!)
Korisnikov avatar
By Marvin
A samo si htela da je nađeš? Ne i da napišeš nešto? :lol:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Voleo sam dve osobe u isto vreme ali one nisu volele mene tako da je taj deo sa teskim odlukama izostao....Zivote:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!