Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
bilo je lepo dok je trajalo :) ... :P ..za bivse momke..secam se lepih trenutaka..neki su stvarno super momci..jedan nie al ae a za devojke...za jednu mogu reci da je stvarno super devojka i krivo mi sto se sve bzv zavrsilo..al jbg..idemo dalje :) ..ona koja je izabere nece pogresiti :)
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
bio je inteligentan i pun paznje. Imao je smisao za humor na koji sam lako padao.
Vecito dete. Voleo je sve sto je novo, pa tako i nove ''igracke'' :D
eh... ne ponovilo se :volinevoli:
Korisnikov avatar
By taurus
Postujem ih.Poshtovanjem svojih izbora poshtujem samog sebe.Ne druzim se sa njima jer sam svoje prave prijatelju upoznao josh u pesku.Kad se jave razmenimo par bezlichnih recenica reda radi(ne znam sta je poenta tih poziva ali ok) i to je to. U svakom slucaju im hvala na stecenom iskustvu i pomoci da nadjem sadashnjeg pravog. :shake:
By Kala
Hmmm... Razmisljam.. mmm... jace razmisljam.. hmmmm.. :misli:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da je lepo,ne bi bili bivsi..
By Hans
Setio sam se pre neki dan svog decka iz 2007. i toga koliko je to sve bilo simpaticno i smotano dok smo bili zajedno... :) a ja sam mislio da sa 20 godina mogu sve...:surfer:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Naučila me da volim Djoleta, naučila me da volim Beograd. Naučila me da volim.
By ~ Le Saint X ~
SVI SVI BIVSI....
su bili inspiracija

tako da

HVALA BIVSIMA

jer ne bih pisao da nije njih....
Korisnikov avatar
By Blady
a sta da kazem, mozda postoji nesto lepo.. za neke, za neke nikako..
Korisnikov avatar
By m..
raskinule smo u februaru, cujemo se svakodnevno, vidjamo skoro svakodnevno, u divnim smo odnosima. valjda to sve govori.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O bivsima sve najbolje...svi do jednoga (svih petorica) :lol: su bili super momci i zelim im sve najbolje :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da je jako važno da šta god da se desi i kako god da se desi da se za bivšu ne kaže ružna reč, pogotovo ako je veza trajala dugo, jer svako omalovažavanje te osobe bi više govorilo o nama nego o njoj.
By faxsimil
Nisam osoba koja voli da priča "svašta" o svojim bivšim momcima. Bilo je lijepo dok je trajalo. Sve pohvale upućujem njima. Nekad razmišljam o njima, i samo je jedno interesuje "gde su i šta rade?.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Galateja

Mislim da je jako važno da šta god da se desi i kako god da se desi da se za bivšu ne kaže ružna reč, pogotovo ako je veza trajala dugo, jer svako omalovažavanje te osobe bi više govorilo o nama nego o njoj.
:up:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
lako je pametovati kad prodje bes, povredjenost, sta god. treba se iskontrolisati dok sve to traje. malo je ljudi koji su ovladali takvom vestinom a u narodu su poznati i kao emotivno felericne osobe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!