Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Li
Ja se kad zaljubim onda tu osobu jako dugo cuvam u mislima... ali onog trenutka kada se smuvam sa tom osobom prodje me osecaj vrlo brzo pa tako izbegavam da im pridjem i onda se uvek osecam lepo i zaljubljeno... :happy:
Zvuci mi poznato ova prica. Jednoj forumasici je teorija slicna tvojoj.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Zaljubiška sam se 3x u životu. Ne zaljubljujem se lako. Verovatno jer čim primetim nešto, makar sitno, što mi se ne sviđa u tom prvom periodu, nema šanse da se zaljubim.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Myto
Originally posted by Li
Ja kada se zaljubim onda tu osobu jako dugo cuvam u mislima... ali onog trenutka kada se smuvam sa tom osobom prodje me osecaj vrlo brzo pa tako izbegavam da im pridjem i onda se uvek osecam lepo i zaljubljeno... :happy:
?... zar ima jos takvih?:andjelak:
By Kragi
Originally posted by Galateja
Ono što sam nekad percipirala kao zaljubljenost iz ove perspektive kontam kao hormonski hir. Odrasta čovek...
:up:

Uzasno retko, jer mi je zapravo jako tesko privuci paznju u tom smislu i po difoltu uvek u sliku osobe koju imam u glavi o njoj, a ne u osobu zapravo (malo sam sklon idealizaciji)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Li
Originally posted by Li
Ja kada se zaljubim onda tu osobu jako dugo cuvam u mislima... ali onog trenutka kada se smuvam sa tom osobom prodje me osecaj vrlo brzo pa tako izbegavam da im pridjem i onda se uvek osecam lepo i zaljubljeno... :happy:
?... zar ima jos takvih? :andjelak:
Pa vise nema. :nazalost: Forumasica o kojoj Myto pise je napravila glupost zbog koje se jako kaje. Tj. nacinila je korak koji prevazilazi okvire misli.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Delete
Originally posted by Li
Originally posted by Li
?... zar ima jos takvih? :andjelak:
Pa vise nema. :nazalost: Forumasica o kojoj Myto pise je napravila glupost zbog koje se jako kaje. Tj. nacinila je korak koji prevazilazi okvire misli.
Steta sto nisam dovoljno pametna da citam izmedju redova...

Ali koliko kapiram realizovala si nesto i lose je ispalo...
hmm zato se ja drzim svoje maste... :kakodane:
By Bombina
ukaprila sam sve
te osobe nisu jedine,ne stoji na prvom mestu..Prijateljstvo, kao ni ljubav,koje cesce zaljubljuje i kasnije mogu da prave greskama i to nema sanse i drugo nema casti i ne moze se forilati ... Vazno je prihvatiti te osobe koje zaljubljene cak i takve procese, a tek prve strane jedno koje odgovarajuce svidjaju druge te osobe ,vrlo je tesko snositi mere i medjusobno ne mogu svideti,promena cak ponasanje veoma napeto..
imala sam svoju hrabroscu -misljenjima koju ne slazem ,sto se mene tice to ne stavljam test i stav makar silu neke te osobe mogu da gube vreme

izbegla sam sa inata,sve je ide naopako
ja sam emotivna i fizicki toleratna umem da ponasam te osobe nesmeju da budu indirektne
ja sam ponekad zaljubiva,ispalo je ..i to mora ona sebe prihvatit kakvu jesam
Korisnikov avatar
By blabla_guy
reeeeeetko...ali trenutno na dobrom putu da se opet zaljubim :)
By J...
Originally posted by hlaefdige
...uvek mi je zao kada ljudi izgube tu sposobnost...ja to shvatam kao njhovu licnu tragediju, a oni koji to reklamiraju kao jako modernu hladnokrvnost, bukvalno MI SE GADE!!!!!!

Ont: retko ali intenzivno.
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
Originally posted by hlaefdige
...uvek mi je zao kada ljudi izgube tu sposobnost...ja to shvatam kao njhovu licnu tragediju, a oni koji to reklamiraju kao jako modernu hladnokrvnost, bukvalno MI SE GADE!!!!!!

Ont: retko ali intenzivno.
E, da. Sve ovo od reči do reči.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Azdaja
Retko,meni se retko neko i svidi,a kamoli da se cesto zaljubim...
Definitivno je i u mom slucaju tako...
Ali zato kad se zaljubim to me dugo i drzi :yes:
Korisnikov avatar
By Sutekh
nekada cheshcje..

a sad...

nit mi je potrebno, nit trazhim.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Zavidim tim ljudima koji se zaljubljuju cesto...
Lepo je to osecanje,narocito cim se pojavi,tada je prelepo.
A sto se povrsnosti tice,mozda takvi ljudi nisu povrsni,mozda jednostavno nemaju neke posebne kriterijume.
P.S.Najvise sam volela one u koje na pocetku nisam bila zaljubljena. ;)
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by SabotagE
Zavidim tim ljudima koji se zaljubljuju cesto...
i ja.
retko mi se desava i tesko zaboravljam. tacnije desilo mi se samo 4 puta, od toga 2 puta nisam ni pokazala i jednom neuzvraceno. ovaj jedan sto je ostao... e pa to jos uvek traje. :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pre su opsesije nego zaljubljenost,
samo jednom to beše to, iiii.. i dalje traje.
samo džaba :P

a opsesija na svakom koraku :P
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Ne cesto a voleo bih da nije tako.
Zavidim ljudima koji se 'zaljube' na svakih pet minuta pa makar to trajalo dva dana jer ta dva dana su bar ubedjeni da su zaljubljeni i verovatno se tako i osecaju.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Darling
Retko.. Ko zna, da sam se zaljubljivala cesce, verovatno bi naucila neke stvari, ovako se retko zaljubim i neretko zajebem...
Korisnikov avatar
By Madonna
Koliko se cesto za[strike]lju[/strike]bljujete?

baš često.
Korisnikov avatar
By taurus
retko,al kad se zaljubim onda to radim za sve pare
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...
Neko vreme sam mislio da sam osoba koja je "zaljubljive" prirode, međutim vremenom sam postajao svestan da sam osoba koja se jako teško zaljubljuje. Za ovih 21-nu godinu, koliko imam, bio sam zaljubljen dvaput. Oba puta bilo je srećno, s tim što je ovaj drugi put zaljubljenost prešla u ljubav...
:)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Toliko retko da čak nije ni smšeno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!