Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Snow_Crystal
Brbljak ko navijena jer tako sama sebe smijurem. Inace me trese UZASNA trema....:teletabisi:
Korisnikov avatar
By VANGEL
sve zavisi od situacije i raspolozenja a i partnera!
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Sportasica
kada odem na prvi dejt reci cu vam:saint2:
Text

a sta kazes da ti se uskoro desi taj prvi dejt??? :mazi:
Korisnikov avatar
By Lionac
obicno bezim, zato sto su slagali sve

:die:
Korisnikov avatar
By KiWi

Na prvom sastanku sastančim. Tek negde na trećem počinjem da muvam, a za trogodišnjicu veze predlažem sex ...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Podseti me sta to bese...prvi sastanak:bye::venchanje:
Korisnikov avatar
By Galateja
Interesantno mi je da je dečko koji je postavio topic pitao 'Šta radite na prvom sastanku', a svi odgovaraju isključivo u domenu potencijalnih ljubavnih ili sex sastanaka.

Kad sam sa Freyom bila na prvom sastanku nije bilo ni pomena o vezi. Samo smo duuuuuuugo pričale, posećivale lokale, šetale - opipavale unutrašnji puls. Veza je usledila posle nekoliko susreta.

Uopšte, kad se upoznam sa nekim preko neta (prijateljski, da ne bude zabune ;) ) pokušavam da ostvarim komunikaciju sa osobom, da opipam unutrašnji puls i da vidim u kom smeru i pravcu diše. Ali ja se tako retko upoznajem tako da nisam pravi reprezent za ovu temu. :sweet:
By Snow_Crystal
Pre neki dan mi je curica rekla da sam izgledala totalno slatko i blentavo na prvom sastanku sa njom :blenta:
By Snow_Crystal
Originally posted by Galateja
Uopšte, kad se upoznam sa nekim preko neta (prijateljski, da ne bude zabune ;) ) pokušavam da ostvarim komunikaciju sa osobom, da opipam unutrašnji puls i da vidim u kom smeru i pravcu diše. Ali ja se tako retko upoznajem tako da nisam pravi reprezent za ovu temu. :sweet:
Ne bih bas rekla da je tako.... :no:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ništa posebno, upoznajem se sa nekim, pričam, gotovo nikad nemam tremu jer ništa posebno ne očekujem. Tek kasnije, ukoliko mi se neko dopadne, nastaje ona trema slatkog iščekivanja, sviđam li se ja njemu? Ali to je već 2., 3. ili koji već sastanak, porukice između i tako to, nema veze sa postavljenim pitanjem.
By Paris
To i ja kazem...prvi sastanak je laganica...ne radim nista, niti se trudim da ostavim neku impresiju...ali ako mi se neko zasvidja i ako ima hemije onda zeljno iscekujem drugi sastanak :molise:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Snow_Crystal
Originally posted by Galateja
Ne bih bas rekla da je tako.... :no:
Šta ne bi rekla?
By Snow_Crystal
Pa ne slazem se sa ovim sto si rekla... Mislim da se ne ponasas tako :serlok:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Snow_Crystal
Pa ne slazem se sa ovim sto si rekla... Mislim da se ne ponasas tako :serlok:
Trudim se svakog da ispoštujem na prvom sastanku čak i ako mi je ekstremno neinteresantna osoba. Žao mi je ako dosadne osobe osete da su mi dosadne, ali ne mogu baš tako da sakrijem impresiju ukoliko je jaka. A to da sam se ja upoznala sa jako malo osoba jeste fakat. A ako ove sa deset naloga kontaju sebe kao deset osoba... E, to je već deo jedne druge nauke, ali ne bih da zalazim u to.
Korisnikov avatar
By DeVision
pricam, slusam, smejem se..
A u pozadini se pitam, o cemu li ona razmislja :vatroslava:
Korisnikov avatar
By stefan19
Trudim se da se ponasam opusteno :lol:
Korisnikov avatar
By 88
Takodje'. Pravim se da je sve divno, krasno, mirno i kul; onda u samotji razmatram je li doticna osoba bila vrijedna toga. :osama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pricam i slusam.
i ako osetim hemiju, vrpoljim se i pitam se dal' je i on/a oseca :blush:
Korisnikov avatar
By new_queer
Pa ovako prvi sastanak jos nisam imao a kada ga budem imao ispircacu ti!!!!:andjelak:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Obavezno zakasnim.e onda pricahamo najmanje dva sata.odlazem poljubac shto je duze moguce(nekako posle bude sladji).e kad mi je dosta priche onda dam neki znak i nema mi kraja :mazi:
Korisnikov avatar
By Khons
nemam neki odredjeni shablon za prvi, drugi, itd sastanak.
sve zavisi od trenutne inspiracije, mesta na kome se nalazimo, od same osobe itd.
uglavnom su to razgovori o svemu i svachemu, ali opet, sve zavisi
Korisnikov avatar
By proudgirl
Na prvom sastanku pokusavam da zbunim curicu ocnim kontaktom!!salu na stranu volim da saznam sto vise o njoj kroz pricu!!i veoma mi je vazan prvi utisak
Korisnikov avatar
By BellyButton
Zavisi od toga kako posmatram tu osobu...
Stidljiv sam pa pokushavam to da pokrijem tako shto pricham i pricham i pricham (a inache sam osoba koja vishe voli da slusha...)
Ako mi se neko jako dopada, to ne umem da sakrijem, i inache slabo umem da krijem emocije...
Najvishe volim da prvi sastanak bude u kaficu (kafa i cigare me opushtaju)... Ne volim fizichka intimiziranja na prvom sastanku, ali ako je evidentno da se dopadamo jedno drugom diskretni dodiri rukama i sl. su mi nenormalno uzbudljivi...
A grozan mi je onaj osecaj kad treba da krenemo kucama, i ono shto mi se u glavi javi kao pitanje "shta sad?", bilo da mi se neko dopao ili ne...
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Khons
nemam neki odredjeni shablon za prvi, drugi, itd sastanak.
sve zavisi od trenutne inspiracije, mesta na kome se nalazimo, od same osobe itd.
uglavnom su to razgovori o svemu i svachemu, ali opet, sve zavisi
da, to radis na sastancima, a na nesastancima se ljubakas :jazzva: :ccn:
Korisnikov avatar
By Khons
e kako sam znala da ako me neko bude za to prozivao to ces biti ti :P :P

:kiss:

p.s.

a sta ti raadish na prvim sastancima i nesastancima, mmm?? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By radoznala
o vidovita djevusko, ti ne znas sta radim? :misli:
zovem da mi prave drustvo na 25. maju :D
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by radoznala
o vidovita djevusko, ti ne znas sta radim? :misli:
zovem da mi prave drustvo na 25. maju :D
da da, da sede na mokroj klupici i peku se na suncu :D :P

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!