- 27 Feb 2007, 22:21
Brbljak ko navijena jer tako sama sebe smijurem. Inace me trese UZASNA trema....

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by GalatejaNe bih bas rekla da je tako....
Uopšte, kad se upoznam sa nekim preko neta (prijateljski, da ne bude zabune) pokušavam da ostvarim komunikaciju sa osobom, da opipam unutrašnji puls i da vidim u kom smeru i pravcu diše. Ali ja se tako retko upoznajem tako da nisam pravi reprezent za ovu temu.
![]()
Originally posted by Snow_CrystalŠta ne bi rekla?Originally posted by GalatejaNe bih bas rekla da je tako....
Uopšte, kad se upoznam sa nekim preko neta (prijateljski, da ne bude zabune) pokušavam da ostvarim komunikaciju sa osobom, da opipam unutrašnji puls i da vidim u kom smeru i pravcu diše. Ali ja se tako retko upoznajem tako da nisam pravi reprezent za ovu temu.
![]()
![]()
Originally posted by Snow_CrystalTrudim se svakog da ispoštujem na prvom sastanku čak i ako mi je ekstremno neinteresantna osoba. Žao mi je ako dosadne osobe osete da su mi dosadne, ali ne mogu baš tako da sakrijem impresiju ukoliko je jaka. A to da sam se ja upoznala sa jako malo osoba jeste fakat. A ako ove sa deset naloga kontaju sebe kao deset osoba... E, to je već deo jedne druge nauke, ali ne bih da zalazim u to.
Pa ne slazem se sa ovim sto si rekla... Mislim da se ne ponasas tako![]()
Originally posted by Khonsda, to radis na sastancima, a na nesastancima se ljubakas
nemam neki odredjeni shablon za prvi, drugi, itd sastanak.
sve zavisi od trenutne inspiracije, mesta na kome se nalazimo, od same osobe itd.
uglavnom su to razgovori o svemu i svachemu, ali opet, sve zavisi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!