Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Osh objektivno?

Aaa, pa ovako. Nisam neka zavodnica nit pokusavam nesto da budem, dobijem bar 2-3 seksualne (ili sta god ide iza toga) ponude mesecno, al ni to nisu neke xtra ribe, uglavnom, da ne greshim dusu o one koje to jesu. Ako izlazim vise i toga vise bude, sad zongliram izmedju neke 4 zene al nista od toga... Umorna sam blago. I muvaju me tipovi i gledaju me zene, i gledaju me na ulici, mada zavisi kako kad, ima onih dana kad sam uzasna samoj sebi (pms), tad me ni drugi ne gledaju. Cist dokaz da nije sve u fizickom izgledu, harizma tu igra i jos kojeshta. Sto sam bolje raspolozena to mi vise ljudi prilazi, to cesce imam sex, ili obratno, lol.

A ovako subjektivno, pa ja konstantno gledam u ogledalo i pitam se kako to da sam tako lepa. Osim u pms-u tad mis e desava da ne zelim da izadjem iz kuce jer tripujem da sam se izoblicila ko barbika pored shporeta.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Mislim da o tome treba da komentarišu ljudi oko mene...ja ne znam da kažem da li sam privlačna ili ne...:grebanje:
Korisnikov avatar
By Instruare
What'S Wrong With Being Self Possessed?
Nobody'S Satisfied With Being Second Best
I'Ve Got The Gift And I Know That I'M Blessed
And I'Ve Got To Get It Off My Chest
By fencysmurf
goodness gratious, ne. ja sam samo mio. to je sve. u najbolju ruku. kad castim sebe :D
By SUNNY B
Originally posted by Myself
Da li sebe smatrate privlacnom/nim?

Da odgovorim odma'. Ja mislim da ni intelektualno (zeza me poreklo), a ni fizicki nisam neka ribudza (ovaj izraz se mnogo dopada nekim mojim prijateljima). Eto.
heh, paaaaa intelektualno nije da nisi....a fizicki.... e pa sad bas....hmmm, paaa, opet, mozes da prodjes.... :mazi: :kiss: :bye:
By SUNNY B
pa jbt, dok sam bila misicava i bez trunke masnog tkiva na sebi niko ziv me nije primecivao pa taman da mi je bilo za lek, a od momenta kad sam pocela da gajim tapacinrunge i slaufe oko struka i po stomaku, ljudi, a pogotovo zene su pocele da se lepe ko crkva na nezdrav razum. sto ja deblja to moja zena ima veci problem da ih rastera oko mene. direktna proporcija brate. a sebi- pa tesko da sam privlacna,mada, priznajem da male debele sa kratkim kosama i jakim ramenima jesu apsolutno moj tip. a ti sad pametnice gradonacelnicka tumaci sta sam zborila...
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by SUNNY GIRL
Da li sebe smatrate privlacnom/nim?

Da odgovorim odma'. Ja mislim da ni intelektualno (zeza me poreklo), a ni fizicki nisam neka ribudza (ovaj izraz se mnogo dopada nekim mojim prijateljima). Eto.
heh, paaaaa intelektualno nije da nisi....a fizicki.... e pa sad bas....hmmm, paaa, opet, mozes da prodjes.... :mazi: :kiss: :bye:
:smeh:

Uvlakacice.... :kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
pa jbt, dok sam bila misicava i bez trunke masnog tkiva na sebi niko ziv me nije primecivao pa taman da mi je bilo za lek, a od momenta kad sam pocela da gajim tapacinrunge i slaufe oko struka i po stomaku, ljudi, a pogotovo zene su pocele da se lepe ko crkva na nezdrav razum. sto ja deblja to moja zena ima veci problem da ih rastera oko mene. direktna proporcija brate. a sebi- pa tesko da sam privlacna,mada, priznajem da male debele sa kratkim kosama i jakim ramenima jesu apsolutno moj tip. a ti sad pametnice gradonacelnicka tumaci sta sam zborila...
Sta reci...
Upoznah ti zenu na zurKi i po tebi vidim da si srecna. Znaci, paz' sad ovo - nikad privlacnija bila nisi :wow: Da li je u pitanju zaljubljenost, sta li :gatara: :puzzle:
Korisnikov avatar
By m..
...zene su pocele da se lepe ko crkva na nezdrav razum...
:roflmao: :rotflmao: :pucaodsmeha: :lol: :lol: :hail2: :smeh: :smeh: :hail: :roflmao: :rotflmao: :hail: :cookie: :rock:

You made my day, po drugi put.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Sta reci...
Ovako, SUNNY tebe prvo svi primete kad dodju na neku gay zurku, jer ti si na vratima.
:lol: :lol: :lol:
Nisam privlachna,ali privlachim:pokemon:
Ma ja ne mogu normalno ni da prodjem ulicom,evo bash juche kada sam odluchila da malo izadjem medj' ljude,spopade me jedan arapin nudeci mi 69 kamila u zamenu za samo jedno veche sa njim:maska:odbila sam ponudu tj.on je pobegao chim sam ga priupitala da li moze i njegova zena da uchestvuje u zabavi:kolo:

Korisnikov avatar
By m..
Zje, pa Arapi spopadaju krajnje neselektivno. Na mene je bila rulja i kad sam bila mala i debela, ono bila sam okrugla bar kao Sunny tad. To se ne vazi, ni crnci sto muvaju po metrou. mislim ceo Pariz se ne racuna, ja otisla na gay zurku u Gibus za prajd 1999. i smuvala 3 lika jer nije bilo zena, lol.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne znam, ne mogu o sebi tako da razmisljam. Meni je vazno da sam privlacna onom ko je meni privlacan, sve ostalo je mnogo manje vazno. Ali ono sto sam primetila kao razliku u odnosu na prethodne odgovore - meni govore da najbolje izgledam kad sam najocajnija. To mi je uvek neobicno, valjda mi neki mehanizam zastite nesvesno proradi i ono "smej se i kad bi plakati htela...".
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja imam problem u tome kako sebi stvaram sliku kako sam relativno privlacan, a onda, kad se pogledam u ogledalo, zaprepastim samog sebe svojom ruznocom i raspolozenje mi opadne, onda pocnem da se mirim sa cinjenicama i tako...
Korisnikov avatar
By V25
Šta znam... zavisi od trenutka. Niakda se nisam osećao nešto specijalno "zavodljivo". Oko mene je uvek bilo barem 10 do 20 lepših i zgodnijih momaka u prostoriji. Opet bilo je i momenata kada sam se dopadao sebi. Ipak, mislim da mi fali neki cm više, par kg manje i još par stvari koje bih izmenio da bih došao do nekog željenog izgleda.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Meni je vazno da sam privlacna onom ko je meni privlacan, sve ostalo je mnogo manje vazno.
upravo
By Kragi
Suvise opsirno pitanje :D
U masi ljudi ces naci one koji te smatraju i one koji te ne smatraju privlacnim, tako da verujem da to za sebe niko ne moze da kaze u onom apsolutnom smislu. Stvar je ipak subjektivnog stava :B
Jedino sto mislim, je da sam uvek bio privlacan onima koji su trazili neki vid sigurnosti, poverenje, oslonac i slicne stvari.
Korisnikov avatar
By m..
naftalin!

i dalje sam privlacna, kao po obicaju pogresnoj publici. prilazi mi duplo vise deklarisanih pedera nego lezbejki. moracu da se umerim sa stiklama, obviously.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by SUNNY B

,mada, priznajem da male debele sa kratkim kosama i jakim ramenima jesu apsolutno moj tip.
i hear ya sistah' :yes: :lol: :klap:

OT:

odgovorila jos onomad, ich se nije menjalo-kako kad i kako kome.
By Hans
Neka forumaši koji me znaju kažu. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Meni je vazno da sam privlacna onom ko je meni privlacan, sve ostalo je mnogo manje vazno.
upravo
Apsolutno se slažem! Nije mi bitno da se dopadnem većini, bilo fizički ili psihički, već onima koji su mene nečim zaintrigirali :trep:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meh

'vako kad sam kod kuce sebi i jesam privlacna, dopada mi se kako izgledam. ne uvek, al' kako sam presla pubertet vecinu vremena sam na pozitivnoj nuli.

al harizma/samouverenost me jebu kad izadjem na ulicu.

i mrzim svoj glas, kod kuce je normalan a medj nepoznatima ode u neke visoke tonove :retard:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jao glas! uz moju visinu deluje poprilicno smesno. sreca pa mi nikotin polako ali sigurno unistava glasne zice.

privlacna? nemam preterano samopouzdanje. pripadnik uprosecene gomile ( sto sa godinama i nije toliko losa stvar ).
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gravitiram ljudim sličnog mentalnog sklopa/interesovanja, pa bih rekla da mi se đa šta je ispod plavog šeširića (što apsolutno ništa ne znači jer "objektivniji" odgovor od toga jedino majka može da da). Što se fizičkih karakteristika tiče sviđa mi se moj pegavi nos, trepavice i što nemam žbunaste obrve. Ostalo mi se i ne čini posebno privlačnim. :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!