Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Neki lepi trenutci, neke lepe i dobre dečke:

Sinhornizovano se ubacujem postrance u krevet da se uvalim a ona tacno zna kako treba da pomeri ruku :veverice: I onda to primeti :)

Sedimo u busu i ja je zajebavam. Mnogo je zajebavam, i ona umire od smeha :lol: I mnogo je mila :meda:

Srecem nju i njene prijatelje pored mosta, ona mi dodaje sampanjac iz plasticne case i pruza ruku i pocinje da peva "constant craving" :sweet:

Setamo uz rivu i slusamo radio preko mog telefona u zlu uru, svakome po slusalica a ona peva za sve pare, a grlata je za neverovati :peva: :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam takvih trenutaka:placko:
Korisnikov avatar
By krpica
off

e ovako .pamtim jedan ak ne lep ,ondak uzbudljiv i simpatichan trenutak .
doshla je kod mene na nocenje ,a zavshile smo kod moje bake u stanu , u njenoj sobi dok su ona i njen dechko bili u dnevnoj . nachule smo neki "sex" i pomislile kako bi mogle i nas 2 jer nas sigurno nece 'uhvatiti na delu' dok su njima pune ruke posla .(da da ,moze im se i sa 70 i kusur ,da da )
taman smo se zagrejale kad -bakica upala u sobu da trazi naochare (?!!! ) i dobro je shto je skoro slepa pa nije videla da smo gologuze (a ona je bila u providnoj spavacici bez gacica na sebi :doh: ) ,vec me samo pitala : maco ,zashto sedish na drugarici ?
na tome se zavrshio moj uzbudljiv i simpatichan trenutak .

on najlepshi trenuci nisu za javnost . :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by krpica

off

e ovako .pamtim jedan ak ne lep ,ondak uzbudljiv i simpatichan trenutak .
doshla je kod mene na nocenje ,a zavshile smo kod moje bake u stanu , u njenoj sobi dok su ona i njen dechko bili u dnevnoj . nachule smo neki "sex" i pomislile kako bi mogle i nas 2 jer nas sigurno nece 'uhvatiti na delu' dok su njima pune ruke posla .(da da ,moze im se i sa 70 i kusur ,da da )
taman smo se zagrejale kad -bakica upala u sobu da trazi naochare (?!!! ) i dobro je shto je skoro slepa pa nije videla da smo gologuze (a ona je bila u providnoj spavacici bez gacica na sebi :doh: ) ,vec me samo pitala : maco ,zashto sedish na drugarici ?
na tome se zavrshio moj uzbudljiv i simpatichan trenutak .

on najlepshi trenuci nisu za javnost . :smeh:

Usla sam u temu samo kako bih procitala koji ti to romantican trenutak pamtis :sweet:

Znala sam da c u pitanju biti neka jedinstvena situacija nalik ovoj :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Prvi put kad sam je videla nagu. Oduzela sam se.

1500384348mi put kad sam je videla nagu. Oduzela sam se.

Njena prva izjava ljubavi meni.

Zlatibor,kuca od sto kvadrata,a mi na kaucu u kuhinji sklupcane spavamo,ona me stalno pokrvia i ustaje da nalozi vatru iako se predhodno sto puta ispekla.

More,same u uvalici negde Bogu iza tregera,skidamo se u vodi,plivamo nage,ko od majke rodjene.

Mrtva pijana dolazim kod nje kuci u sitne sate,a ona me stavlja u kadu da me okupa :smeh: ja vristim i budim ceo komsiluk : ''NECU DA SE KUPAM!'' po hiljadu puta.

Tek smo bile par meseci zajedno,a ja je zovem u 3 ujutru i placem,ona ustaje iz kreveta,pali auto i dolazi po mene.

Sedimo u ultra fensi restoranu,rucamo i pricamo o lizanju :smeh:

Nagovara me da se popnemo na to brdo,a zna da mrzim da se penjem uz brdo vise od svega,al ona mi prica pricu,stigli do vrha nisam ni osetila.

Jedna od najlepsih stvari je mir koji osecam u njenom narucju,nigde ne spavam tako mirno,neopisivo.

Najnajlepsi trenutak od SVIH.. kad me je pitala da se udam za nju..
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ima ih vishe

# spremanje vikendice
# spremanje ruchka i zajednichki ruchak
# kad mi je doneo doruchak
# kad sam otvorio ochi i ugledao njegovu ruku preko mog stomaka
# djuskanje all night
# kad me je predstavio svojim prijateljima

...za sada toliko... :love:
Korisnikov avatar
By Neve
Doček svitanja u zagrljaju na zidinama neke stare tvrđave.
To što je bivša nema veze.
By Çâðê_DUP
doručak na ajfelu(ili je bio ručak, ne secam se jer su svi obroci obuhvatali sendviche pa je bilo sasvim sve jedno :love: )

svako budjenje pored nje i prvi jutarnji kontakt...

nastavim kad se skontam koji da izdvojim....

ma volim je :love:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Kako je dosla zima, prvo sto mi pada na pamet je-
Kada sam se sa njim jurcala po ulici po snegu u 2 nocu...bilo je veoma hladno, a ja sam bila potpuno razdragana zbog snega koji je tako lepo padao..to mi je u tom trenutku bilo jako romanticno..Pa sam podetinjila skroz, i pokusavala da ga namerno oborim u sneg, unapred znajuci da ce on to meni uciniti...(samo ja prva da pocnem..)
I onda smo zavrsili mokri k'o misevi, kada smo se vratili kuci. (..morali smo da se presvlacimo...skrozzzzz!!! ) :)
Korisnikov avatar
By Torry
moguce onaj posle prvog orgazma, kad sam je videla svu rascupanu i srecnu

ili onaj posle raskida, kada nije izdrzala da me mazi po ledjima i ruci, shvatajuci da ne mozemo samo da sedimo mirno ili da pricamo

ili definitivno onaj kada je bila odusevljena s kojom snagom sam je zagrlila, jako, jako, s namerom da je ne pustim vise nikada....

al ode...

jebala vas tema :(
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Freya
Originally posted by Galateja
Pretpostavljam da ćete ovo kontati kao zajebanciju, ali potpuno sam ozbiljna. Najlepši trenutak mi je bio kad smo pre dve godine gledale film Davitelj protiv davitelja. Ja kao verni filmofil sam ubedila moju Freyu da gledamo taj film (tad ga je prvi put gledala!), jer ga baš gotivim. Ležale smo na nekoj sofi koja nam je bila mala. Tokom filma zaspala sam u njenom naručiju, zagrljena, dok su se replike u filmu postajale sve tiše, a njeno disanje i kucanje srca sve zvučnije.
:astral2:
E, dok je Galateja tako lepo zaspala, i sve joj bilo tiše, tako su meni ti krici u filmu bili sve glasniji i plašila sam se da se ona ne razbudi od njih. :duh:

Među najlepšim momentima pamtim put u vozu ka Banja Luci, nas dve same u kupeu. :spin: Pored toga mi se najlepši momenti s njom vezuju za neke obične razgovore, kojima ne pamtim ni vreme ni mesto, jednostavno osećaj.
Ko me tera da prekopavam stare teme. Dođavola i sa mozgom i pamćenjem, što nisam ameba pa da zaboravim danas šta je bilo juče. :noob:
Korisnikov avatar
By Hys.
Svaki put kada dodjem sa posla a ona ne moze da doceka da skinem jaknu i torbu vec odmah pocne da me grli i ljubi u malenom hodniku medj patikama i jaknama.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kakve ja sve 'gluposti' pamtim, to samo ja znam... :nope: Imam bolesno pamcenje.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Sa sadasnjim partnerom....

prosla nedelja...mozda je vec poceo ponedeljak...

Lezali smo, goli, jedan pored drugog
ja na stomaku, on na ledjima
i rekao sam mu da legne preko mene, posto mi je pocinjalo biti hladnjikavo
legao je, uzeo sam njegove ruke i obavio ih oko sebe, a on je stavio glavu na moja ledja...

e...taj trenutak kada sam osetio njegov obraz na ledjima i kada je poceo nesto da prica mi je najlepsi od dosadasnjih nasih trenutaka

et toq!
:snob:
Ah...Marko bokser... da...to je bio trenutak

sa sadasnjim deckom... bilo je jutro...samo sto se probudili...razvlacili po krevetu...uzeo fotoaparat da ga slikam... stao ispred njega i onda...trenutak kada sam sebe gledao u njegovim ocima
Inoubliable!
Korisnikov avatar
By mOwbid
Skoro svaki put je tako bilo. Ja se bas tesko budim, a ona vec u 6h budna, i ne zeli da me probudi, ali joj je dosadno, pa se kao pomera, pa me gleda kako spavam, pa sapuce nesto, malo me gurne. Pa se ja okrenem, i ona opet nesto. I kad se probudim, tacno se vidi koliko je srecna i samo se kezi. To mi je tako slatko. :j
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
recimo kad smo se upoznali.. to je bilo bas interesantno... on na dva stola od mene u kafani...

eeee bilo je divno...

pa onda jedno letovanje, drugo, trece.. milion prelepih trenutaka!!!!!!
Korisnikov avatar
By maka
jedan od najlepsih trenutaka i njoj i meni, odigrao se u sred noci-pocele smo da vodimo ljubav i bilo je savrseno. ujutru kad sam se probudila nisam bila sigurna da li sam sanjala. ni jedna ni druga se ne seca kako je to pocelo,ni ko je poceo... samo od sebe. savrseno. :love:

jednom,znale smo se mozda 20ak dana,vukle smo se po kolima tih dana :drama: , bila je zima,napolju minus milion,ona je sedela meni na meni i ja sam tad prvi put pocela da je mazim. nikog nikad nisam mazila kao nju tad. doslo je do toga da je ona na tih minus milion skinula majcu i bila do struka gola,sad je vec lezala na meni, mazila sam je bas dugo..
Korisnikov avatar
By umetnik
sa prvim deckom: cele noci sam ga ceskao i gledao kako spava... :) ))
sa poslednjim: ljubili smo se na skuteru u pokretu... :) ))
By Swanheart
krenula sam da pisem i pisem i pisem
...
odustala i obrisala napisano...
najlepsi trenutak sa partnerom treba sacuvati samo za partnera, govoriti o tim momentima bi bilo skrnavljenje
Korisnikov avatar
By gossip
holding hands & kissing on the rain :)
By LeDeNa_
Kako krenem da pisem ja stanem...pa se setim lepseg itd...

Dosta lepih trenutaka...ali ne bih da pogresim i da napisem neki...

Bitno da ih bilo :) ...nadam se i dalje :)
Mnogo trenutaka egzistiraju u mom pamcenju kao veoma, veoma lepi.
U teoriji, sedenje na nekom topu, na Kalisu, na dvocifrenoj minus temperaturi deluje ludacki grozno, ali cu to pamtiti kao najlepsi uvod u jos lepse trenutke.

Malo kome bi i visecasovno trazenje crnca koji diluje mobilne telefone po plazi na plus beskonacno i preskakanje preko razgolicenoh ljudi, bez vode izgledalo kao nocna mora, ali mi smo istrajavale. :)

Viorenje kose pored otvorenog prozora u vozu ili svercovanje u grckim brzim vozovima je svakako nesto sto cu jos dugo, dugo pamtiti. :)

I koliko god su nas cudno gledali na autodromu kako guramo nase velike zadnjice u jedan autic, da se lupamo sa klincima, nama je bilo zabavnije nego njima.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=636522#p636522]A.F.K.A.OB napisao:[/url]Vatanje kod opservatorije na Kalisu. :smilegrin:
Bilo je tako romanticno, popeli smo se na neku malu kulu, i bili smo ubedjeni da nas niko ne vidi. Sutradan kad smo se setali tuda videli smo neki drugi par, i tek tad primetili da se apsolutno sve vidi, i da je jos, maltene, i osvetljeno reflektorom. Ziv blam nas je pojeo...

Imao sam slican doživljaj, mada mi je draze kad sam usao u knjizaru i komentarisao naslove knjiga sa njim...kao idioti. Prodavacica je buljila u nas samo tako, ali se uvek nasmesim kad se toga setim.
Sad mi je krivo sto nisam kupio knjigu tamo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!