- 05 Jan 2011, 13:52
E, a mogu li ja tebe da uhvatim za/ pod ruku i da te odvedem kod jedne devojke da joj ispricas sve sto si ovde tako lepo napisala?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EYAsto li se ejica 'vako smejulji i sebe citira
Originally posted by EYA
Originally posted by IriSbraces ti sa mnom "cvece" jednog dana sa sarene poliamorske livade...Originally posted by EYAmisliti i cveće brati...
ja iskreno tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()
a dotle se slobodno smej, Ljubavi moja najveca![]()
![]()
![]()
Originally posted by Orlando the Lady
E, a mogu li ja tebe da uhvatim za/ pod ruku i da te odvedem kod jedne devojke da joj ispricas sve sto si ovde tako lepo napisala?
Originally posted by Hys.
sto li se ejica 'vako smejulji i sebe citira![]()
![]()
Originally posted by EYA
Originally posted by EYA
Originally posted by IriSbraces ti sa mnom "cvece" jednog dana sa sarene poliamorske livade...Originally posted by EYAmisliti i cveće brati...
ja iskreno tako mislim![]()
![]()
![]()
![]()
a dotle se slobodno smej, Ljubavi moja najveca![]()
![]()
![]()
Originally posted by IriS
''
Originally posted by therealrocknrollaNaravno da ne.
Ja bas i ne kontam ovu temu. Je l' poliamorija znaci da si radnim danima u vezi sa osobom uz ciji blagoslov subotom ides u svaleraciju, a nedelju pretpostavljam poklanjate Bogu?
Originally posted by Hys.Ja sam misljenja da je kvalitet vazniji od kvantiteta. Znas ono: Bolje jednom sa Snezanom nego sedam puta sa patuljcima
Ja bas i ne kontam ovu temu. Je l' poliamorija znaci da si radnim danima u vezi sa osobom uz ciji blagoslov subotom ides u svaleraciju, a nedelju pretpostavljam poklanjate Bogu?
Kakva je to svaleracija koja se odigrava samo jednom nedeljno?
![]()
Originally posted by Hys.
Naravno da ne.
![]()
Originally posted by therealrocknrollasedam puta sa snezanom
Originally posted by Hys.Ja sam misljenja da je kvalitet vazniji od kvantiteta. Znas ono: Bolje jednom sa Snezanom nego sedam puta sa patuljcima
![]()
![]()
Originally posted by Orlando the Lady
tototototototoooooooooooooooo!
plave noci u sateeeeeeeeeeeeeeeeeeenu
i mleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeko od kokosaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Originally posted by therealrocknrollaRoken,
![]()
![]()
Originally posted by IriSomfg
zenski oloshu, ako ti se ne svidja, ne praktikuj. as simple as that, majkemi!
Originally posted by IriSSamo diskutujem na zadatu temu. Nemam zelju niti nameru da bilo koga odvracam. Svako neka radi kako misli da treba. Mene samo zanima kakvi motivi i porivi vuku ljude u takve kombinacije. Da li mnogobrojni partneri znaju jedni za druge? Ima li netrpeljivosti i rivaliteta medju njima ili su svi jedna vesela druzina? Oseti li se neko povremeno zapostavljenim? Da li je moguce sacuvati se od STD? Ako se, eventualno, zapati neka boljka ko je glavni krivac i kliconosa? Nije li na kraju krajeva taj i takav odnos, ipak, jos komplikovaniji od monogamne veze, iako je predvidjeno da bude hipi i da sve ide kao po loju?
zenski oloshu, ako ti se ne svidja, ne praktikuj. as simple as that, majkemi!
Originally posted by therealrocknrollasve, sve, ali sta je ,,jelenko"?
Mozda sam do zla Boga sujetna i uzasavam se pri samoj pomisli da budem ''jelenko''.
Originally posted by Orlando the LadyRogonja, draga moja, rogonja...
sve, sve, ali sta je ,,jelenko"?
Originally posted by OzirisSta cu se ljutiti? Kako veli nas narod: Nije to sapun pa da se potrosi.
@ therealrocknrolla: Unapred te upozoravam da se ne ljutis na menei odmah da ti kazem da ne pokusavam da ti ja sad "rasvetlim" nesto o cemu ovde gomila zena mnogo vise zna od mene, jer ja ne praktikujem poliamoriju, odn. nije mi way of life u SVAKOJ vezi u kojoj sam bila do sada, ali je razumem i postujem svaciju slobodu izbora, te tako i onoga ciji je to izbor i zivotni princip, ali nesto mi se cini da kada se jednom na duze zagledas duboko u sebe i oslobodis tripa koji ja zovem "beskorisni i sputavajuci deo sujete", onda ces prestati da mislis da si "rogonja" ako tvoja devojka ima seks sa drugima, kao sto ces i ti prestati da se jedis sto si imala seks sa drugima. Ja se recimo ovde ubih objasnjavajuci, a pritom potpuno nevezano za poliamoriju, da ljudi NE VARAJU druge ljude ako postoji sloboda "opstenja" sa drugim ljudima, na znanje partneru ili ne (i to po dogovoru, jelte), tj. to sto je tvoj partner pozeleo seks sa drugom osobom ne znaci da i dalje ne voli i ne zeli tebe, cak u vecini slucajeva nema NIKAKVE veze sa tobom (ali ona sujeta odozgo je CUDO NEVIDJENO, majke mi!), vec je, da upotrebim ono "as simple as that", naprosto u tom trenutku, danu, nedelji, etc. pozeleo da bude sa tom nekom osobom, i to je to - nema dalje kako, zasto, i sl.
Ja to volim da kazem ovako: Ljudi u poliamoriji pozele seks sa drugom, imaju ga i o tome pricaju. Ljudi u monogamnoj vezi pozele seks sa drugom osobom, ali odbiju to, ne zato sto NE ZELE, vec zato sto ne mogu, prirodom dogovorenog odnosa, da ostvare taj seks, ili imaju seks, a onda lazu partnera da ga nisu prevarili. Opet - as simple as that.![]()
Originally posted by therealrocknrollaPostujem to. U VASEM odnosu vi i SAMO vi odredjujete pravila igre.
Ali ja bih da sapun od moje cure peni samo pod mojim jezikom.
"Preljuba" je pojam uslovljen mnogim faktorima i okolnostima, i po meni podrazumeva seksualno ili i emotivno opstenje sa drugom osobom onda kada ste se JEDNOJ osobi obavezali na vernost, te kao takav moze postojati iskljucivo u granicama monogamne veze. Mi ovde diskutujemo na temu poliamorije, a tu, koliko ja shvatam istu, nema mesta preljubi, jer sam ODNOS dozvoljava postojanje vise partnera, u seksualnoj i/ili emotivnoj vrsti koegzistencije i/ili kohabitacije.
Ali ne zaboravi da posle preljube veze uglavnom pucaju (brakove ne racunam, to je mnogo kompleksnija stvar).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!