Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by devokICA1. vrlo malo
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav?![]()
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
Originally posted by maleckastvar je u tome sto se vezujem i druzim s pogresnim ljudima i onda uvek naletim na minu jer imam zaista previse drustva i svi debili su mi bitni.....ali dobro dobro...postajem polako i ja skot pa necu pustiti da me jebu u zdrav mozakOriginally posted by Deksiwhy?!!?
kapiram da ljudi oko mene uglavnom vole da me mrze....![]()
![]()
nekako mi je tesko u to da poverujem...bas delujes kao jako dobra osoba i nema razloga da te bilo ko mrzi...
![]()
![]()
Originally posted by Deksito je najgore kad se vezes za pogresne ljude. potpuno te podrzavam u tvom poduhvatu!
stvar je u tome sto se vezujem i druzim s pogresnim ljudima i onda uvek naletim na minu jer imam zaista previse drustva i svi debili su mi bitni.....ali dobro dobro...postajem polako i ja skot pa necu pustiti da me jebu u zdrav mozak![]()
Originally posted by maleckanajlepse je kad te neko prihvati sa svim vrlinama i manama a pritom te voli bas zbof tebe same.....to su prava prijateljstva....cuvaj ih!Originally posted by Deksito je najgore kad se vezes za pogresne ljude. potpuno te podrzavam u tvom poduhvatu!
stvar je u tome sto se vezujem i druzim s pogresnim ljudima i onda uvek naletim na minu jer imam zaista previse drustva i svi debili su mi bitni.....ali dobro dobro...postajem polako i ja skot pa necu pustiti da me jebu u zdrav mozak![]()
![]()
ali sam sad jako srecna sto sam nasla najboljeg prijatelja koji me mnogo voli...![]()
Originally posted by Deksida... znam. ali obicno sve extra u svom zivotu umem da zeznem.
najlepse je kad te neko prihvati sa svim vrlinama i manama a pritom te voli bas zbof tebe same.....to su prava prijateljstva....cuvaj ih!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!