- 12 Jun 2009, 00:56
i ovo:
Originally posted by Hys.pa makar i u afterlife-u ....Originally posted by VragolastaPcelicaMislis da ljudi uvek BEZE od samoce kada ulaze u vezu?
Ta nervoza stvara i dodatne probleme i potrebu da se naviknemo na samocu od koje smo bezali kada smo ulazili u odnos.
Mozda se jednostavno zaljube, iako im je bilo ok i da budu sami?
BTW, long distance-jedinu vidim poentu iste ako se zavrsi close distancOm, ili ka tome vodi, u buducnosti.
i ovo:
Originally posted by coloradojbg, da...mislila sam da mogu, ali 3 godine mi je limit izgleda
No, koliko god voleo nekog ko zivi jako daleko od mene, ne verujem da bih se ikad odrekao seksa. Mlad sam i neizivljen. Mozda je to i nezrelost. Ali, jebi ga - to je sto je.
Originally posted by marvukKako ja njega volim.
Nisam nikada imao tu situaciju, do skoro, jedino beskrajno mnogo simpatija koje su uvek morale da budu van mog podruchja ali simpatija nije isto, pa tako da nemam puno iskustva ali imam mishljenje:
Ako medju vama ima sparks shto se vidi odmah i josh vremenom se pokazse da ste po mentalnom sklopu isti, da ste jako tolerantni jedno prema drugom, da ste pre svega prijatelj jedno drugom onda je to ZA. Ako se oboje josh i borite da se vidjate shto chesce i to je ZA.
Pri tom moram da napomenem da tu ne sme Telekom Srbija od samog pochetka da vas opstruishe i neke tako zsivotne dogodovshtine (ko razume, shvatice)![]()