- 25 Jun 2009, 01:32
Nemam pojma. Strefilo me. Mada oni koji nas obe poznaju kazu da smo iste. Valjda je to lonac/poklopac i taj kurac.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by FireGox
Za�to ste zaljubljeni u osobu u koju jeste trenutno?
-U ?emu je bila stvar,�ta vas je privuklo,za?to ga jo� uvek volite?
-Kada bi prestali da ga volite?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by FireGoxne znam, ne znam ni gde je ni s kim ni sta ni kako , ali jesam
Za�to ste zaljubljeni u osobu u koju jeste trenutno?
Originally posted by FireGoxshe had me at hello, lol, ne znam stvarno, zato sto mislim da je savrsena
-U ?emu je bila stvar,�ta vas je privuklo,za?to ga jo� uvek volite?
Originally posted by FireGox
-Kada bi prestali da ga volite?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by ROYALDIIIIIIIIIIIIIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Ja sam pokušao i pre neki dan da odgovorim na ovu temu i nije mi pošlo za rukom, jer mi je delovalo da će sve što napišem biti, nekako, malo i nedovoljno...
Ni sad nisam dokučio šta i kako bih napisao, pa mi nekako deluje najbolje da kažem da je razlog moje zaljubljenosti taj što mi za njega uvek fale adekvatne reči, što je on, nekako, uvek mnogo više od onoga što bih mogao da kažem ili napišem, što je za njega svaki pridev bled i nedovoljan i što je meni njegovo ime postalo najadekvatniji opis njega.
Možda je baš taj momenat nedostatka pravih reči dovoljan opis, možda on mene ostavlja bez reči....ali sigurno znam da on ima najlepše crne oke koje sam ikad video i sam njegov pogled mene skroz razoružava...možda je to i više nego dovoljno...
![]()
Originally posted by ROYAL
Ja sam pokušao i pre neki dan da odgovorim na ovu temu i nije mi pošlo za rukom, jer mi je delovalo da će sve što napišem biti, nekako, malo i nedovoljno...
Ni sad nisam dokučio šta i kako bih napisao, pa mi nekako deluje najbolje da kažem da je razlog moje zaljubljenosti taj što mi za njega uvek fale adekvatne reči, što je on, nekako, uvek mnogo više od onoga što bih mogao da kažem ili napišem, što je za njega svaki pridev bled i nedovoljan i što je meni njegovo ime postalo najadekvatniji opis njega.
Možda je baš taj momenat nedostatka pravih reči dovoljan opis, možda on mene ostavlja bez reči....ali sigurno znam da on ima najlepše crne oke koje sam ikad video i sam njegov pogled mene skroz razoružava...možda je to i više nego dovoljno...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!