Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad mi ti napises koje su prednosti biti str8 i da li zbog toga znaci da su str8 ljudi superiorniji neces dobiti nista od razloga.

I, btw, sixto nije imao poentu, on je pisao kako se on oseca i kako on funkcionira. Ti cak i takav njegov post vidis kao pokaz da je monogamija bolja, iako on to nije napisao.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595796#p2595796]Anhedonie napisao:[/url]Kad mi ti napises koje su prednosti biti str8 i da li zbog toga znaci da su str8 ljudi superiorniji neces dobiti nista od razloga.

I, btw, sixto nije imao poentu, on je pisao kako se on oseca i kako on funkcionira. Ti cak i takav njegov post vidis kao pokaz da je monogamija bolja, iako on to nije napisao.
Ne sviđa mi se to poređenje. Ipak ovde se radi o međuljudskim odnosima koji podrazumevaju mnogo toga, a biti gej ili strejt su urođenu karakteristiku da voliš muško ili žensko i to je to, end of story.

Mislim da odnosi svakako mogu da se 'rangiraju'. Npr. prijateljstvo > poznanstvo. Zašto shodno tome ne bi mogao da se donese i sud tipa monogamija > poligamija ili poligamija > monogamija?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mogu da se rangiraju, po tvojim kriterijumima, ne mogu pa opstim. Neko vise ceni prijatelja nego partnera npr. Zato ne moze da se generalno rangira i poligamija/monogamija, moze samo na licnom nivou.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595798#p2595798]ZlatnaPtica napisao:[/url]a biti gej ili strejt su urođenu karakteristiku da voliš muško ili žensko i to je to, end of story.
A što end of story ? Šta ima loše ako voliš nekad makar da lizneš pičkicu, iako si gej ? Meni se, na primer, dosta zamera što povremeno umem da liznem pičkicu, a ne izjašnjavam se kao bi, jer ne smatram da sam bi, a opet volim povremeno da liznem pičkicu.
I kako ostati monogaman, ako si u vezi sa momkom, a opet voliš povremeno da lizneš pičkicu ? To je nemoguće, mora da doDŽe do te poliamorije klete.
Korisnikov avatar
By bas bleu
monogamija vs poligamija = heteroseksulani vs homoseksualni brakovi. cela kontroverza dolazi iz ubedjenja da neciji izabrani lifestyle podriva/obesmisljava/unizava izabrani lifestyle nekog drugog.
mene zaista zanima na koji nacin npr hysina poliamorna veza ugrozava viktorovu monogamnu i obrnuto?

ne mogu da shvatim kako iko moze da ovo dozivi kao nekakvo "nametanje vrednosti" i povod da se zestimo i name-call? isto tako ne vidim ni kako ikakav agrument moze da promeni necije misljenje.
niti ce hys. posle deset stranica postati monogamna niti ce viktor postati poliamoran.

(daleko da je tema o hys. i viktoru - uzeti ste samo kao zgodni primeri, apologies. mislim da cu vas jos spominjati :) )

cinjenica je da postoji podjednako losih i monogamnih i poligamnih veza jer jednostavno lose veze postoje. a sva drama dolazi ne zato sto se radi o matters-of-the-heart nego matters-of-the-cocks-and-fannies, podjednako kao i sa gay/straight marriages. jer bi svi da have their say kome/kako/gde/koliko cesto ce neko drugi da gura nesto nekom drugom.

realno, ja ne mogu da znam zasto je dvoje ili vise ljudi zajedno. ne mogu da znam da li su zaista srecni u kakvom god aranzmanu bili (hell, sometimes i am not too sure even about myself!). but ultimately, i don't give a fuck.

jedini problem bih mogla da imam ako potencijalni partner hoce tip veze za koji ja nisam spremna - i tada bih mogla da vidim sebe kako "protesting too much" i napadam izabrani lifestyle hys. ili viktora. jer bi me zuljali kao eksponenti necega sto necu a trazi se od mene. i opet, u tom slucaju it would be only my fucking problem, a ne nekih tamo random ljudi koji su nasli svoj recept za, for the lack of a better term, srecu.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595797#p2595797]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595795#p2595795]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Da bi ti neko objasnio, moraš mnooogo manje biti egocentričan.
Ad hominem.
Ne mojom krivicom, jer je on uvukao u raspravu na zadatu temu sebe kao osnovu. I sebe kao objašnjavanje i reper i samo o njemu svo vreme pričamo. I želi da mu se objasne stvari, a meni je problem, jer vidim da je jedini način da ti njemu to objasniš jeste da on sam može da funkcioniše na taj način i da on to može lično da doživi.

Ja nisam hteo da njegove argumentacije napadnem na osnovu njegove ličnosti, nego se povlačim iz dalje rasprave, i kažem razlog zašto ne mogu da njega ubedim u moj stav
https://yourlogicalfallacyis.com/anecdotal" target="_blank
Korisnikov avatar
By Madonna
bas bleu sve rekla. tema može da se zaključa
Korisnikov avatar
By *deni*
Korvinova kritika se , ako dobro pratim situaciju,ne odnosi na Viktorov sistem i poredak stvari, već na učestali običaj da se sopstveni parametri svesno, ili nesvesno nameću kao propoved. Mnogo nas je malih sveštenika, wanabe propovednika i diktatora, nekad nismo ni svesni da ne diskutiramo, već propovedamo. :pop:
Korisnikov avatar
By Madonna
ili mlatite praznu slamu dok se ne počupate i tema zaključa od strane popizdelog moderatora
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, to je fenomen za sebe. Nikad se za vijeka nije desilo da je iz neke teme bilo ko izašao sa mišljenjem drugačijim od onog sa kojim je u nju ušao, a nove i nove diskusije uprkos tome i dalje uvek plamte od vatrenih borbi mišljenja. Valjda je draž i uzbuđenje upravo u toj borbi i nadmudrivanju.
I na kraju se diskusija ispuva, kao kravlja mešina kad se krava isprdi pošto se nažderala sveže deteline, ili se tema zaključa, ako krenu besramne uvrede i psovke, što nije retkost.
Korisnikov avatar
By Tungi
Monogamija je neprirodno stanje.
Korisnikov avatar
By belch
there is no such thing as normalno & prirodno
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajde serite sad malo, mrsomudi.
Korisnikov avatar
By Tungi
:smeh:

Anw, ja u monogamiji ne vidim ništa idealno i ne smatram je zdravom.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa jasno mi je to, ali si kao argument naveo nesto sto je rekao neko ko u istom mahu kaze da je monogaman. plus, u anketi na kraju clanka je vise ispitanika za monogamiju nego protiv. it's not exactly winning you the argument.
Korisnikov avatar
By Tungi
Aha, nešto što će stati na stranu monogamnih i onih koji su na njenoj strani i još više demonizovati poligamiju i promiskuitet :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
e jebiga sada. relevantno za tvoje argumente. you know better than this.
ja sam monogamna. moja devojka nije. i imamo iste svadje koje imaju kapiram svi drugi parovi, a najmanji problem, ako uopste i postoji, je to sto ona nije monogamna.
ja nisam monogamna jer je to ne znam kakav moj izbor, prosto, do sad mi se nije desilo da imam potrebu da budem s nekim drugim. to ne znaci da ja volim nju vise nego ona mene, i nikad se niam osetila nevoljeno ili zapostavljeno zbog toga.

i ne mislim da je moja veza losija zbog toga. mozda je losija zbog drugih razloga, al' zbog toga nije. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!