Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam plakao u osnovnoj zbog jednog Darka...Dobro plakao sam ja i pre i posle toga,al to je bio i prvi i poslenji za kim sam plakao zato što nije hteo da me primeti...Ustvari,primećivao me je on al na taj način...A da je bar bio lep pa da mi bude jasno...visok al previše nešto mršav,ko neka motka...Još nos kakv je imao smešan...A za kosu da ne pričam,neka fizura na razdeljak ko Lenard iz štrebera,samo malo svetlije smeđe...jbg,ljubav je slepa posebno u sedmom razredu xD
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500785#p2500785]constantine napisao:[/url]Da li je postojala osoba u vasem zivotu (ili i dalje postoji) zbog koje ste mogli da zaplacete? Tj. do te mere da vas iznervira ili povredi da vi pustite suzu.
Ne mora da bude partner moze drugaica, prijatelj, rodjak....

izvolte
Ima ih. Neki su jos uvek u mom zivotu, neki ne.
Sve ukupno - njih petoro.
:rock:
Da, zapravo, decko pre par ned na moru. Lupio mi je samar u sred mog hiterisanja. Blagi samar, ne bije me, no worry. Kao u fazonu, daj smiri se. Na sta sam ja zaplakao jer je bilo neocekivano. Pa sam otisao u wc, jer jel'te ne zelim da me vidi kako ronim suze. I takooo, zatvarajuci klizna vrata od wca, a on ih otvarajuci, prikljestio mi je prste na sta sam jos histericnije zaplakao :D
Korisnikov avatar
By PainKiller
^
Ja i dalje ne mogu da budem okej sa tim udaranjem šamara. Samo zato što je veza istopolna ne znači da je okej udariti dečka ili devojku, i ne bi trebalo to shvatati kao normalnu ili nevažnu stvar.
Ako dečko već hoće da se bije, nisi nemoćan - ili odeš ili se pobijete kao ljudi pa obojica u urgentni.
Korisnikov avatar
By Ain'tYourMamma
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2762196#p2762196]PainKiller napisao:[/url]^
Ja i dalje ne mogu da budem okej sa tim udaranjem šamara. Samo zato što je veza istopolna ne znači da je okej udariti dečka ili devojku, i ne bi trebalo to shvatati kao normalnu ili nevažnu stvar.
Ako dečko već hoće da se bije, nisi nemoćan - ili odeš ili se pobijete kao ljudi pa obojica u urgentni.
Otisao je on, tj bilo mu je neprijatno nakon prepirke pa je noc proveo napolju :P
Korisnikov avatar
By Macan86
šamar u vezi jbte...pa ja bih pre sam sebi odgrizo ruku nego da udarim nekog s kim sam,ma kakv god bio...ako ti neko ne odgovara jednostavno odeš i nađeš nekog ko ti ogovara...
Korisnikov avatar
By PainKiller
@Macan
E to, na taj odlazak sam ciljao, ne samo na fizičko napuštanje određenog prostora. Čisto da ne bude eventualnih zabuna pošto vidim da je krenulo u tom smeru.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Svet bi bio mnogo lepo mesto kada bi to "volim ga" bio dovoljan razlog za ostajanje u vezi.
I nije bitno ko je u pravu, to što sam ja u pravu u raspravi ne znači da treba da udaram osobu koju volim.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790722#p2790722]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790720#p2790720]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Da, zbog nje... Jer smo (trenutno) razdvojene, a ja je volim i ne mogu bez nje... Nedostaje mi... Volela bih da je opet sve kao pre...
Jbt ovo zvuci ko narodnjak dobar u pm... daj da Pica napise kakvu muziku za dugmetaru kes da uzmemo :lol:
Proveri messenger :D
Korisnikov avatar
By Kler
Naravno. Najcesce placem kada sam nemocna i besna ili kada me nesto bas gane npr. lep gest prema nekoj zivotinji ili podrska LGBT osobama (znam, to me bas dirne, debil sam).
Ne mogu plakat, jebiga...
Placem kad neko umre iz obitelji, zadnji put sam plakala sa 12 god .
U vezama sa zenama- ma kaki, ni blizu.Tu ja njih tjesim dok placu, ja sam njihova stijena za koju Ce se uloviti kad im je tesko .
Korisnikov avatar
By gossip
zbog ovog majmuna sam samo jednom plakao
posle sam se rokao sedativima svaki put kad bih osetio potrebu da placem jer necu da placem zbog budale,nije vredan
By Tajda99
Jesam, a i dalje to radim...
Najgore kod mene je što, stvari se skupljaju već duže vreme i onda puknem i sve istresem..
Ali tada mi bar bude lakše..

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By elizevin
najvise sam plakala zbog nekih prijatelja, kada si me razocarali ili kada smo se svadjali, manje zbog partnera
u stvari od partnera najvise sam plakala za likom kad sam imala oko 20 godina, nismo bili nesto dugo zajedno ali ja sam se zaljubila koliko samo naivna tinejdzerka moze i jako sam patila kad me je korpirao.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
"Opšta biohemija"
Slavica Spasić
Zorana Jelić-Ivanović
Vesna Spasojević-Kalimanovska

Svaki put kad je vidim :placko:

Plakala jednom zbog devojke.
Jednom zbog druga.
Vise puta zbog roditelja zbog izuzetno neocekivanih reakcija. :ozbiljan:
Ali nista od toga nije bilo skoro, I'm strong now. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!