Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Denika, imas prava.
No, nisam se sikirala :giggle:
preumorna sam za tu radnju :D
By Glasnik
Sve i da se neko zajebavao, korisno je da stoji ovako javno, pa ako neko naleti s sličnim pitanjima, da ima šta da pročita... ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam ja ništa protiv, rečene su stvari koji mogu biti korisne.
Bolje da neko simulira zabrinutog porodičnog čoveka, nego histeričnu tetku, koja pita da li da ide da se jebe u parku, ili u šupi, čime najbolje da podmaže rascvetalu senfaru i da li može da zatrudni ako posrče spermu i onda dobije 200 odgovora u pola u sata.
Korisnikov avatar
By blenta
i meni ovo smesno sto ste svi u fazonu vi postovani
a inace nas je pola jedino sa sopstvenim mozgom na vi

elem receno je manje vise sve
mada dzukac moras da shvatis
da nam dodju svakakvi sa milion puta prezvakanim pitanjima
i sa kojekakvim manirima
pa su neki od nas malo nezainteresovani da pisu
neki sarkasticni
neki histericni
neki otvoreno zeke

jednostavno nece se sad svi udiditi jer je neko nov dosao
that being said, dobro nam dosao, citaj, ucestvuj, nemoj da zalazis u potforum golicljive

jer tamo razmenjujemo salvete i fotke sa golim dlakavim gej muslimanima ;)

a to sto ti osecas vezano za sinka nije tolerancija nego pomirenje
ne mozes biti tolerantan ako si u fazonu kako da izbegnem, preobratim, ako ne mora nemoj itd

no eto svaka cast sto se unapred interesujes
i imas kakvu takvu volju da se preispitas i promenis
tuga je sto je to za odusevljavanje
no u takvoj sredini zivimo
dobrodosao
Kakav je to nick? Inspiriran pEsmom Ane Nikolić? :novinar:

Ono o čemu treba da vodiš računa je to da obezbjediš sve potrebne uvjete kako bi ti dijete imalo ispunjeno djetinjstvo i odgovarajuću naobrazbu. S kim će da ide u krevet kad za to dođe vrijeme nije nešto što bi se tebe trebalo ticati, jer se radi o zasebnom entitetu i to što si ga napravio ti ne daje za pravo da ga danas-sutra bilo čim uslovljavaš.

A stručnih tekstova o pitanjima koja te "tište" imaš sasvim dovoljno na net-u. Prijatno. :kafa:
By misha26
Jasno, to kopka svakog heteroseksualnog roditelja...i potpuno jasno, da se roditeljima ta nastranost gadi...ali deca se radjaju sa tim.
I upravo u pubertetu u tom nekom uzrastu od 12 do 15 godine, kad hormoni pocnu da im divljaju shvate ko im se svidja, sta im se svidja i o kome mastaju dok drkaju.
Inace, vec tamo od neke 7-8 godine pocinje da se nazire ko je buduci peder ili lezbejka, a ko tatina sincina ili buduca udavaca za koju treba spremiti miraz.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mene malo žulja taj stav nemam-ništa-protiv-vas-ali-ne bih-da-neko-moj-bude-kao-vi, kao i pozicioniranje homoseksualaca na istu policu sa kriminalcima i sektašima. Pardon, policu pored. On ne priča sa nama zato što ga zanimamo kao ličnosti, već da neko njemu drag ne bi postao kao mi. Krajnji stepen hipokrizije. Pošećerena otrovna pečurka je i dalje otrovna pečurka.
A ja ne znam šta je vama (forumašima) pa ste se ufinili neprirodno i snishodljivo kao deca pre pedesetak godina kada u njihov grad dolazi Tito. :shrug:
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Zato što je poniženje jedina autentična emocija koju ste sposobni osetiti, pa nije ni čudo što vam se dešava da vas često raspizde šakom o sise, ili nogom u jaja. ''

Ovo je parafraza jedne misli iznete ne tako davno na ovom Forumu.
:sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
pa da
ali tolerantan je
jer si na istoj polici sa sektasima
zamisli da te je u svom iscasenom sistemu vrednosti
stavio zajedno sa muslimanima :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331937#p2331937]dzukela napisao:[/url]

interesuje me posebno adolescencija i mladost mog sina, znači period od recimo 12-13 godina, do 20-te kada je potpuno oformljen, pod tom, ne daj bože pretpostavkom, da je gay.
Ako govorimo o psiholoskom razvoju licnosti, on se ne zaustavlja u 20 godini zivota.
1. u kom trenutku (godini života) će shvatiti da je gay?
Apsolutno bilo kad u zivotu. Seksualnost ljudskih bica nije uklesana u kamen, menja se i uoblicava. Neko 'zna' da je gej odkad zna za sebe, drugi otkrivaju prve homoseksualne sklonosti nesto kasnije, a nije retkost ni da ljudi u svojim 30, 40, pa i 50tim 'otkriju' cari istopolnih veza.
2. da li gay osoba može biti "malo" gay, "srednje" gay, ili samo "potpuno" gay?
Zavisi od toga kako se sama osoba vidi i smatra. Ja licno ne verujem u apsolute, niti dozvoljavam sebi da pravim klasifikaciju ljudi na taj nacin. No, penis u anusu je svakako penis u anusu, bio on unutra malo, srednje ili potpuno.
3. da li gay nekako može osećati uzbuđenje kada vidi lepu devojčicu/devojku kao i prema muškarcu(pretpostavljam da onda nije bay, nego bi ???), i da li bi takvu situaciju, uz porodične savete pa čak i prisilu, mogli korigovati i "preobratiti" ga ?
Opet, enma pravila. Postoje decaci, pederi, kojima se devojke dopadaju, smatraju ih za lepe, ali sa njima ne ulaze u intimne odnose. Postoje i oni koji devojek ne primecuju. A prisila, ma koliko utemeljena u genetskom kodu homo balkanikusa, dovodi upravo do suprotnog efekta. Prisiljen na ono sto ne zeli, decak bi i sam mogao postati nasilnik, cak i silovatelj.
4. da li bi ikako, na neki način, preferabilno uz potpunu pozitivnu stimulaciju, bez ikakvog pritiska, da ne kažem prinude/nasilja, mogli "preobratiti" sina, tako da, ne mora da voli, ali da pristane da bude sa ženom i da ima porodicu?
Ovo je bolesno pitanje, na puno nacina. Ne postoji nikakav lek niti vitamin da neko ne bi postao homosekasualac. Ne postoji cak ni gen koji to odredjuje. Seksualnost, bilo koja, se uci i otkriva samostalno. Najbolje sto mozemo da pruzimo svojoj deci je slika harmonicne porodice, osoba koje se medjusobno vole i postuju, koje se drze zajedno kada je dobro i kada je lose. Da to dete raste okruzeno ljubavlju, ne samo prema njemu/njoj, nego i prema drugim ljudima i zivotinjama. Osuditi nekoga prvo na brak koji ne zeli, porodicu koju ne zeli je upropascivanje ne jednog, nego vise zivota i nikako ne moze dobiti pozitivne rezultate.

hipotetička situacija da mi je sin gay je moj strah
Ne postoji nacin da ovo napisem, a da ne bude shvaceno pogresno, pa cu te odmah uputiti da posetis nekog dobrog psihijatra ili psihoterapeuta. Ocigledno je da imas nekoliko nerazjasnjenih pitanja u svojoj glavi, razmisljanja koja te muce, pomisljas na prisilu i nasilje prema sopstvenom detetu, koje je sada suvise malo da ispoljava bilo kakvo seksualno ponasanje. Ne mislim da si bolestan, ali mislim da bi ti strucna pomoc dosla mnogo bolje od pomoci preko foruma.
Korisnikov avatar
By Tungi
@dzukela

Strah od toga što biti gay snosi i 'teži život', diskriminacije i sl. ili strah od sopstvene/tvoje sramote? Ja bih pre rekao da je ovo drugo.
Sebična ljubav.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332331#p2332331]Galateja napisao:[/url]
A ja ne znam šta je vama (forumašima) pa ste se ufinili neprirodno i snishodljivo kao deca pre pedesetak godina kada u njihov grad dolazi Tito. :shrug:
joj, ja znam sto je meni! :smug:
zakljucih da se vise isplati vjerovati da doticni ozbiljno pita i da fakat ima tog sina, pa mi se cinilo da bi djetetu moglo pomoci, bilo peder ili ne, da mu se oca suoci s nekim osnovnim cinjenicama u vezi homoseksualnosti.
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, mene neko vrijeme kopka to sto deni ima zvijezdice oko nicka. :hmm:
jel to da bi uvijek bio prvi na listi ulogiranih? :serlok: ili zato sto je bio proglasen zvijezdom foruma? :serlok: ili mu se tako svidja i to je to? :serlok:

tko bi ga znao... :nerd:
Korisnikov avatar
By Mia123
Dodje covek sa pitanjem da li osoba moze biti "malo, srednje ili potpuno gej" i dobi zastrasujuce mnogo ozbiljnih odgovora ili je to neki n-ti stepen sarkazma koji ja ne mogu da dokucim. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!