Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja, čije ćeš, nego svoje! :D Nećeš tuđe.... (:
I ja sam rekao, što sam morao, svoje mišljenje, jelte. Mada kontam da sam bio previše direktan (mada, koga i briga za moje mišljenje... :giggle: )

Elem, došlo mi je to, do same reči izživeti, ludirati se, blesaviti, i tako to... To što si ti rekao, što se treba raditi.. Nekako mi je..hmmm.....ne znam... Šta se podrazumeva uopšte pod time? :shrug:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Hys.

Aj da odgovorim na temu onako kako je Zibro mislio u poslednjem postu...

Kada zapocinjem neki odnos prvo na sta mislim je seks i prijatna komunikacija. Ukoliko su ta dva kvalitetna, ako se osecam lepo, taj odnos moze da napreduje u nesto vise.
To nesto vise, kada pocne da se naziva vezom, pocinje da ukljucuje mnoge druge aspekte koji se ticu kompatibilnosti.
Ukoliko to traje, a pre svega, ukoliko ja imam jaku zelju da traje, naravno da za neke bitne stvari mora da se nadje resenje ili veza nece trajati.
Meni licno smetaju odredjene stvari, i znam da ne bih mogla da ostvarim dugotrajnu vezu sa osobom koja zivi odredjeni nacin zivota.

Licna ambicija, hmmm....svakako ne bih zelela da budem sa nekim ko je nema nikakve ambicije, ali mi zaista nije bitno kolike su, do god je osoba postena i radna.
Meni je samo najbitnije na tom nekom nivou da osoba zivi svoj zivot i ne polaze racune (sem meni :lol: ) :namig2:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by blenta

no ono sto zelim podvuci je

biti dobro gradjen office rat
nije silno bolje od biti office rat
Biti dobro gradjen office rat je, dakle,moguće.

I biti office rat ne traje celog života.
Šta je sa žurkama na Bahamima sa zgodnim mladićima iz HRa ili ITa. :gric:

Šalu na stranu, mislim da opet gledamo iz različitih uglova. Nemam ikakvog iskustva u finansijskim oblastima i znam da se npr. u reviziji danas klinke satiru od posla, ali isto tako znam da na dobrim marketing ili sales pozicijama (i u Srbiji i u Americi) možeš komotno da radiš 8 - 17h, uz povremene allnighter-e.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ne traje celog zivota
al sta cu na ibici sa klincima sa 60 godina?

i kad postanes dobro gradjen office rat
(pod uslovom da imas celicnu volju)

sta onda? kad si tih bednih par sati koje si mogao provesti sa nekim
proveo dizuci tegove?
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ne znam gde si ti radio, pa misliš da tek sa 60 godina može da se krene u normalan život.
Tj. znam (napisao si već), ali kao št rekoh, to nije uvek slučaj.
Korisnikov avatar
By lav
^ ja se slazem, ma ne sa 60 nego i sa 40, sta ces sa klincima na ibici... to su kandidati koji ce ostatak zivota provesti sami, a to je tuzno :nope:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by niotkuda

Ne znam gde si ti radio, pa misliš da tek sa 60 godina može da se krene u normalan život.
u USA
gde je posao zivot
i zivot je posao

osim ako nisi ko sto gore rekoh
personal trainer, personal shopper ili stjuardesa

i nisam rekao da je to uvek slucaj neg procentualno u najvecoj vecini

nekad neko ima malo vise srece
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by blenta

u USA
gde je posao zivot
i zivot je posao

osim ako nisi ko sto gore rekoh
personal trainer, personal shopper ili stjuardesa
Posao stjuardese može biti do jaja naporan.

And again, tvoje iskustvo u Americi ne znači da je u 99 999 997 ostalih firmi situacija identična.

Poznajem par veoma hot američkih menadžera koji imaju veoma bogat socijalan život, a pritom su u kasnim 20im i u veoma dobrim firmama.
Korisnikov avatar
By blenta
p' dobro
moje iskustvo je u tri firme
od kojih sam u dve bio kontaktu sa mnogo drugih firmi i ljudi
jer sam im radio pripremu poreskih prijava

i opet, rekoh gore da nekad neko jednostavno ima srece
sto ovde nije cest slucaj... iz mog iskustva

stavise smatram da se konkurencija zaostrava
i da ce biti sve gore i gore
sto se toga tice

edit:
a vezano za stjuardese
mogao bih ja sad reci i da posao ulicne prostitutke moze biti do jaja naporan
no sam poredio bitnost posla skopcanu sa daljim ambicijama
jer o tome jelte pricamo
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ah, kakva histericna rasprava...

Originally posted by Zibro

@ drakce ... pogresan zakljucak, moj post nema nikakve veze sa materijalnim vrednostima niti davanjem i primanjem istih vec sa cinjenicom da o osobi mozes da zakljucis puno toga iz njenog odnosa prema zivotu radu i odgovornosti
Just a moment pal, neciji odnos prema zivotu ili radu ili odgovornosti su tri razlicite stvari, ne moraju da ukljucuju jedna drugu.

Nemam vremena i zivaca da kao pijani Blenta elaboriram slucaj,
mogu samo reci da je u uvodnom postu rec samo o tebi, tvojoj prezentaciji sebe i o tvom egu.
Superhot fitnes trener je samo objekat u toj sluzbi, ne glavni akter ove 'problematike'.

Ne samo da je povrsno, nezrelo, tetkarski, vec i uvredljivo za nas ostale koji tvoj ambiciozni selfpromotion treba da shvatimo kao da zaista imas neki problem...
... a da ne pricam koliko je bezobzirno prema onima koji u krevetu
nikad nece imati neke superhot trenere - te vrhunce svih pederskih velikih ambicija :drama:
Kakva opurtunisticka lazovcina.

Ono sto ti tako nedefinisano zoves "ambicijom" jeste zamena pojma za duhovni odnos prema partneru za kojim tragas.
Korisnikov avatar
By ROYAL

Pazi, već si zadovoljio svoj ego prcajući se sa profesionalnim personalnim trenerom, pa onda podelivši to sa ostatkom sveta, tako da je dečko definitivno odradio svoj deo posla pošteno.

Savetovao bih ti da nastaviš to prcanje dok ne nađeš nekog mladog menadžera/urbanog umetnika, koji može bolje da posluži kao trofej.

Kada te on ostavi zbog profesionalnog personalnog trenera, napiši autobiografiju i izbaci singl.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: Post nad postovima :up:

P.S. Da da znam da sam ... plitak ...
Dobro je da znaš...
Korisnikov avatar
By Kiborg
@Žitije Zibrovo by blenta

:lol:
bravo :)

Što se teme tiče, ja sam isto pre fantazirao nešto oko tih ambicija, ali sam vremenom došao do zaključka da ja volim ono što radim, i da me to potpuno zadovoljava, tako da me apsolutno ne zanima čime se moj partner bavi sve dok možemo da nađemo zajednički jezik, dok nam je lepo zajedno i dok ne dolazi smrdljiv kući (dakle, prodavci ribe i ćevabdžije ne dolaze u obzir).
Korisnikov avatar
By Zibro
Hm Ostadoh zapanjen ......
sto se tice po svoj prilici sumanutog pracenja mog forumskog bitisanja i piskaranja u zadnjih nekoliko godina mogu samo da kazem PLEASE GET A LIFE !

mislim stvarno koliko neko moze da bude zaludan .......

a sto se iznetih informacija tice iako delimicno tacne, napisane su u stilu " samo da budem zanimljiv " poprilicno iskrivljene, iskarikirane i iscupane iz konteksta.

ne , ne mora nista da se brise ali ipak zvuci pomalo uvredljivo

sa kojim ciljem ... hm molim pitati autora

toliko
Z
Korisnikov avatar
By blenta
sad tek ovo videh

have a life :)

ukoliko je meni upuceno
ne pratim te a jos manje sumanuto,
jednostavno upamtio stvari koje si napisao a koje su mi bile neuobicajene

na forumu mi je najmanje stalo da budem sirokom auditorijumu zanimljiv

nije mi bio cilj povredjivanje no moje vidjenje uzroka tvog ponasanja i cinjenice da nije lako odigrati najbolje sa kartama koje su nam podeljene

da nisam bas sladak, nisam

a ako treba nesto da obrisem mogu
By Hans
Ah , Zibro, ko se od pločica na stomaku u životu ljubavi najeo... :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vama je baš dosadno, pa se svađate? :blabla:
Korisnikov avatar
By taurus
:smeh: nikako! samo perspektivni! sta da radish kad mu decu rodish,pa exskurzije,rekreativne nastave,ne daj boze da bude talenat ko Djokovic pa treninge da placash!!? :smeh: prvo provera rachuna i predbrachni ugovor obavezno!
Korisnikov avatar
By niotkuda
:lol:

Ovi posteri su ti do jaja :lol:
Delujes kao da imas dobru perspektivu u pravljenju postera.
Ako si ikad planirao da se zenis i pravis/radjas decu, mislim da je doslo tvojih 5 minuta.
Korisnikov avatar
By blenta
sine mama i tata se ne svadjaju
nego pricaju
evo ti pare za sladoled
idi malo napolje da se igras
Korisnikov avatar
By blenta
na
samo nemoj da kupujes kod cazwella

:jazzva:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.

Aj da odgovorim na temu onako kako je Zibro mislio u poslednjem postu...

Kada zapocinjem neki odnos prvo na sta mislim je seks i prijatna komunikacija. Ukoliko su ta dva kvalitetna, ako se osecam lepo, taj odnos moze da napreduje u nesto vise.
To nesto vise, kada pocne da se naziva vezom, pocinje da ukljucuje mnoge druge aspekte koji se ticu kompatibilnosti.
Ukoliko to traje, a pre svega, ukoliko ja imam jaku zelju da traje, naravno da za neke bitne stvari mora da se nadje resenje ili veza nece trajati.
Meni licno smetaju odredjene stvari, i znam da ne bih mogla da ostvarim dugotrajnu vezu sa osobom koja zivi odredjeni nacin zivota.

Licna ambicija, hmmm....svakako ne bih zelela da budem sa nekim ko je nema nikakve ambicije, ali mi zaista nije bitno kolike su, do god je osoba postena i radna.
Meni je samo najbitnije na tom nekom nivou da osoba zivi svoj zivot i ne polaze racune (sem meni :lol: ) :namig2:
:up:

lm, dođoh da kažem da potpuno razumem Zibra.
ali
na tvom mestu, ja bih se sexala dok ne prođe ta želja, a u međuvremenu bih našla nekog ambicioznog. :andjelak:
Korisnikov avatar
By IriS

i da na primer jos neko podeli svoje zivotno iskustvo tema NIJE zamisljena kao "help please"
:pegla:
evo da ja odgovorim na temu.
kad sam imala 23. godine i bila 4. godina faksa, tadašnji dečko je kroz priču provukao kako bi bilo super da se ja udam za njega.
moja reakcija na to je bila, doslovno: hahahahahahahahahahahaha, 'se ti zajebavaš? :nesiguran:

lm, podstakao me je na razmišljanje. jesam ja njega volela, baš jesam, ali sam zamislila sebe kao njegovu gospođu. to nije bilo ono što sam želela sebi od života u tom momentu. on je neambiciozan, voli mali grad u kom živi (i dalje), sve bi radio, a ne bi ništa, nije hteo da ide iz malog grada. i onda sam ja presekla, kao što uvek presečem. ono, praktično iz ljubavi. nisam htela da ga zamajavam, nek nadje sebi ženu, jer ja to neću da mu budem.
knjiški primer cold biAtch! :noob:

i tako. mislim da je on najkvalitetnija osoba koju sam u životu upoznala. ali meni je trebalo malo više od toga.
By Sixto
Originally posted by IriS

i da na primer jos neko podeli svoje zivotno iskustvo tema NIJE zamisljena kao "help please"
:pegla:
...
kad sam imala 23. godine i bila 4. godina faksa, tadašnji dečko je kroz priču provukao kako bi bilo super da se ja udam za njega.
moja reakcija na to je bila, doslovno: hahahahahahahahahahahaha, 'se ti zajebavaš? :nesiguran:

...
Nikad nisam razumeo ljude koji dozivljavaju ovakve izlive kad im se neko otvori. Jos uvek u meni tinja nada da nismo samo skup naelektrisanih cestica i da neka kosmicka sudbina ce vec urediti stvari tako da ostanu ko gluve kuje sami.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!