Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by OrionVErojatno ti nije bilo prijatno, ali ovo što si napisao mi je slatko. Baš.
Ja isto ne znam tj. nisam siguran šta po pravilu spada u uspešan dejt.
Poslednji koji sam imao ću pamtiti ceo život zato što sam se sapleo i razbio k'o zvečka. Naravno, moralo je to da bude na mestu gde je bilo još njih desetoro da to vidi i smeje se a ostatak večeri sam samo gledao da li mi krvari koleno ili to beše rame, nisam više siguran, znam samo da sam nešto dobro izgulio.
Originally posted by Ash Crimsonhmm ne moraju biti ozbiljnije teme... recimo - da pricamo albumu boys for pele i sl.
Originally posted by DrakcheMeni je recimo, dovoljan small talk, ali volim da provucem neke ozbiljnije teme, cisto da malo vidim kako ta osoba razmislja. Ne mora (i ne treba) da se razvija debata, dovoljno je par recenica koje ce u meni pobuditi (ili nece) interesovanje da tu temu kasnije ponovo otvorim sa tom osobom.
Slazem se![]()
Nekom je dovoljan samo small talk, dok drugi gutaju decake kao vulkan sa Martinike.
Originally posted by 4NY K3Yhel jea!
iz mog iskustva - najbolji dejt je ono kad i ne znas da je dejt, nego ides da se onako vidis sa nekim, a puknu vas hormoni...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!