Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Originally posted by Orion

Ja isto ne znam tj. nisam siguran šta po pravilu spada u uspešan dejt.
Poslednji koji sam imao ću pamtiti ceo život zato što sam se sapleo i razbio k'o zvečka. Naravno, moralo je to da bude na mestu gde je bilo još njih desetoro da to vidi i smeje se a ostatak večeri sam samo gledao da li mi krvari koleno ili to beše rame, nisam više siguran, znam samo da sam nešto dobro izgulio.
VErojatno ti nije bilo prijatno, ali ovo što si napisao mi je slatko. Baš.
By Orion
Meni je sad smešno kad se setim a u onom trenutku sam hteo u zemlju da propadnem. :vruce:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Ash Crimson
Originally posted by Drakche

Slazem se ;)

Nekom je dovoljan samo small talk, dok drugi gutaju decake kao vulkan sa Martinike.
Meni je recimo, dovoljan small talk, ali volim da provucem neke ozbiljnije teme, cisto da malo vidim kako ta osoba razmislja. Ne mora (i ne treba) da se razvija debata, dovoljno je par recenica koje ce u meni pobuditi (ili nece) interesovanje da tu temu kasnije ponovo otvorim sa tom osobom.
hmm ne moraju biti ozbiljnije teme... recimo - da pricamo albumu boys for pele i sl. ;)
By Kragi
... Uspesan je onda kada unapred intuitivno znam da je to to, pre datea zvanicno. :D
Ok, i know glupo zvuco but it's true. :D
Pod dateom podrazumevam onaj iz kojeg se kasnije rodi veza a on uvek, u mom slucaju, bude posle neke price i upoznavanja online.
Korisnikov avatar
By mikeli
- realizovao se
- hemija
- svakakav, zadnje vreme preko chata
- spontanost
- spontano i iskreno, bez fola
- pa odkud znam, iskustvo ide sgodinama
Korisnikov avatar
By maka
Nisam nikad bila na nekom formalnom dejtu,ali recimo kada upoznam nekog spontano u klubu,kaficu,bilo gde. Nadjemo se u drustvu ili smo u cetiri oka.. Ili bar ta vidjanja u svom svetu ne nazivam dejtovima vec kazem da sam isla na kafu ili klopu sa nekim....

Kako znati da je dejt uspešan?

Uglavnom pustim da se javi, uglavnom spomene da joj je prijalo (ako joj je prijao razgovor sa mnom onda precuti da joj je prijalo,realno) , uglavnom pustim da ona predlozi ponovno vidjanje. Sem ako mi se jako jako jako puno svidja, e onda vec ja preuzimam inicijativu i otvoreno joj kazem da zelim opet da je vidim. Digresija.
Uspesan, hm, mislim da to procenjujem obicno po njenoj reakciji, da li se smeje , koliko ona prica koliko ja, koliko me pita o meni itd.. o svemu tome naravno razmislim tek kasnije..

ako se pitanje odnosi na sam tok prvog dejta - jednostavno se oseti da li sa nekim imas zajednicki jezik, perspektivu drugog dejta ili ne. Samo instikt.

Koji su to 'signali' iza kojih se krije naklon?

ovlas dodir, na rastanku dugo gledanje u oci sa ili bez poljubca :)

Na koji način ste upoznavali svoje sadašnje i bivše ljubavi?

Bivse ljubavi (odmah da se ogradim i nisu bile bas ljubavi, vise su bile romanse :) ) , jednu preko nekog davnog Telenor chata, drugu preko zajednicke poznanice, trecu sam snimila u klubu gde je radila , dakle ,uglavnom sve spontano, sto manje preko neta, jer moje iskustvo govori da kad god sam se u nekog virtuelno ''zaljubljivala'' in real life nije bilo ama bas nikakvog vajba.

Šta očekujete od prvog susreta sa 'potencijalnom/im'?

Ocekujem da nije neko ko ce da me ugusi pricajuci. Ne mogu da podnesem kada me neko bombarduje i bombarduje i onda kad posle pola sata progovorim samo me poklopi. To ne trpim.
Jos ocekujem da se kulturno i civilizovano ponasa lol , pa ako kliknemo - super ,ako ne nikom nista :)

Kako se ponašati tada?

Ovo pitanje mi nije jasno. Kada? U toku prvog dejta kako se ponasati?
ma bre, UVEK biti svoj/svoja, nebitno dal na prvom dejtu ili osmom. Nebitno dal uopste na dejtu ili negde drugo.

Šta obavezno da se ne radi?

Ne pricati o bivsim devojkama. Never ever!!!!!
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by 4NY K3Y

iz mog iskustva - najbolji dejt je ono kad i ne znas da je dejt, nego ides da se onako vidis sa nekim, a puknu vas hormoni...
hel jea!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!