- 01 Mar 2011, 21:48
Није ме никад навело на такво размишљање јер је осећај прави. Не могу да имам дете са својом женом, али могу са њом да га подигнем и рационалније да изаберем оца него неко ко је у бунилу заљубљености и више мисли да ли та особа њој одговара и међусобном односу него какав ће узор бити и како ће се детету посветити.
Геј људи и имају децу и воле се и дали су значајан допринос људској заоставштини.
Мислим да си доста неинформисан. Не знам одакле бих пре кренула да причам.
Originally posted by dobronamjeran
Zanima me, kakav je vas pogled na to sto ne mozete imati djecu prirodnim putem sa vasim partnerom, i da li vas je to nekad navelo na razmisljanje o (ne)ispravnosti homosexualnih odnosa.
odnosa?
Није ме никад навело на такво размишљање јер је осећај прави. Не могу да имам дете са својом женом, али могу са њом да га подигнем и рационалније да изаберем оца него неко ко је у бунилу заљубљености и више мисли да ли та особа њој одговара и међусобном односу него какав ће узор бити и како ће се детету посветити.
Originally posted by constantineНисам никад била на чету, али хвала.
^ hahahahha Galadriel imas pivo od mene i !joker ako budem bio na cetu

Originally posted by dobronamjeranТи си тај који ствари банализује.
Pa dajte ne budite smijesni. Obozavam sex, i nema razloga da to poricem ili da se pravim svetac, samo treba biti svjestan zasto postoji sex.
Odvratno mi je da gledam one sex igrackice i sl. To je katastrofa, to je duhovno poniranje.
Ljudima koji koriste to, je potrebno duboko introspektivno sagledavanje...
Zamislite covjeka (bice koje je zivo, a ne zna smisao zivota) kako nadrazuje erogene zone i dozivljava tjelesne senzacije, dok pored njega prolazi dublji smisao postojanja koji treba da trazi. Pa da su to radili naucnici i svi veliki prosvetitelji, ne bi nas bilo.
Геј људи и имају децу и воле се и дали су значајан допринос људској заоставштини.
Мислим да си доста неинформисан. Не знам одакле бих пре кренула да причам.