Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by dobronamjeran

Zanima me, kakav je vas pogled na to sto ne mozete imati djecu prirodnim putem sa vasim partnerom, i da li vas je to nekad navelo na razmisljanje o (ne)ispravnosti homosexualnih odnosa.

odnosa?

Није ме никад навело на такво размишљање јер је осећај прави. Не могу да имам дете са својом женом, али могу са њом да га подигнем и рационалније да изаберем оца него неко ко је у бунилу заљубљености и више мисли да ли та особа њој одговара и међусобном односу него какав ће узор бити и како ће се детету посветити.
Originally posted by constantine

^ hahahahha Galadriel imas pivo od mene i !joker ako budem bio na cetu
Нисам никад била на чету, али хвала. :)

Pa dajte ne budite smijesni. Obozavam sex, i nema razloga da to poricem ili da se pravim svetac, samo treba biti svjestan zasto postoji sex.

Odvratno mi je da gledam one sex igrackice i sl. To je katastrofa, to je duhovno poniranje.
Ljudima koji koriste to, je potrebno duboko introspektivno sagledavanje...

Zamislite covjeka (bice koje je zivo, a ne zna smisao zivota) kako nadrazuje erogene zone i dozivljava tjelesne senzacije, dok pored njega prolazi dublji smisao postojanja koji treba da trazi. Pa da su to radili naucnici i svi veliki prosvetitelji, ne bi nas bilo.
Ти си тај који ствари банализује.

Геј људи и имају децу и воле се и дали су значајан допринос људској заоставштини.

Мислим да си доста неинформисан. Не знам одакле бих пре кренула да причам. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma kad ti uleti kita u guzu, spoznaćeš sve istine Univerzuma! :mag:

Sex na dobrovoljnoj osnovi je jedno, a to o čemu ti pričaš je drugo.
Kada silovanje bude dopustivo, tada će i pedofilija biti :awesome:

A PEDofil nije isto što i PEDer... da znaš neki drugi jezik osim srpsko-hrvatsko-južnoslovenskog, ukapirao bi.
Za to ti je neophodan makar gram mozga, a to me vraća na moj prethodni post.

Zbogom!
Korisnikov avatar
By Tungi

Ja sam zbunjen. Stvarno. Stvarno sam zbunjen :( Ljudice za koju deceniju biti toliko preverzni da ce pedofilija biti mala maca.

Od te platonske ljubavi ne bi ni tebe bilo,a ni ovog mlacenja prazne slame s tobom.
Korisnikov avatar
By Srklet
i prigodna muzicka numera, posveceno bas bleu :D

''
By dobronamjeran
Nevjerovatno je koliko ste agresivni. A to ne biste bili da nisam u pravu za ono sto sam rekao. Jednu ruznu nisam rekao a vi samo vrijedjate. Fascinantno, stvarno.
Korisnikov avatar
By Galadriel
''

Овај човек има двоје деце. :setnja:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nismo mi agresivni.Od mnogih upitnika i propitivaca,stekne se takav dojam.

Glupost je neunistiva.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Galadriel

Nevjerovatno je koliko ste agresivni. A to ne biste bili da nisam u pravu za ono sto sam rekao. Jednu ruznu nisam rekao a vi samo vrijedjate. Fascinantno, stvarno.
Јако је тужно што чак и не знаш колико си лоших и нетачних ствари изговорио, да не кажем бљуботина. Дојадило им је, па зато. :potapsava:
By dobronamjeran
Ljudi vi ste sujetni, u tome je problem.
Ne postoji ta osoba koja ce dami kaze da vibratori nisu perverzni, da analni sex nije perverzan. Ovo nije vrijedjanje, a ni ja ne zivim u rupi, niti vodim asketski zivot. Nisam homoseksualce povezao sa pedofilima, vec sve vece tolerisanje perverznosti.

Ovdje kad neko kaze da je hriscanin, odma te neko gleda kao da si neki debil iz 16. vijeka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam mnogo više željan kurca no sujetan, ne znam za ostale.

Osobe koje se bave tako delikatnim stvarim ni u ludilu ne bi smele imati predrasude... i ti si defektolog?!
Korisnikov avatar
By bas bleu
ajde ozbiljno sada, da li ti nas ubedjujes u to da heteroseksualci nikada ne upraznjavaju analni ili oralni seks ili koriste sex toys?

a sto se tice christian reference, evo jos jedan morrissey, just for the hell of it :)

''
Korisnikov avatar
By Tungi
I oral je perverzan i masturbiranje je perverzno,sve sto nije vaginal in/out/intercourse.. :lizalica: I sta ces sad?

Tebe zapravo sputavaju ta hriscanska ucenja,"gledaj,al ne pipaj,pipni al' ne uzivaj".Zao mi te je:shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Dirrty

Ja sam mnogo više željan kurca no sujetan, ne znam za ostale.
ja volim kurac, ali sam naravno beskrajno više sujetan. :elvis:

i analni seks nije perverzija! pravda za analni seks! :protest:
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ja nit sam sujetna nit zeljna kurca...
By dobronamjeran
Neki moji drugovi imaju analni sex sa djevojkama, za igracke znam da ne koriste, ali i ovo prvo je dovoljno da covjek bude perverzan.
Analni otvor je mjesto kroz koje prolazi govno, i tamo nije mjesto kiti, zar je toliko cudno sto to smatram perverznim.
Veliki broj hetero sexualaca ima perverzne odnose, ne poricem, ali svaki odnos izmedju dva homoseksualca (mislim na sex) je perverzan, jer je u pitanju analni sex.

Ovo nije uvreda.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Данте, хајде му само објасни зашто је управо животњски мислити да секс постоји само због прокреације, а није животињски водити љубав иако неће за резултат имати прокреацију. :molise:

Свођење секса на саму сврху размножавања је, а приори, порицање постојања могућности вођења љубави и уздизања тог чина на духовни ниво.
Korisnikov avatar
By Tungi

Analni otvor je mjesto kroz koje prolazi govno, i tamo nije mjesto kiti, zar je toliko cudno sto to smatram perverznim.
I iz vagine izlaze mnoge tekucine,jos gore,krv:shok:

Ajde ne tuli o perverznosti vise:odbij:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dok god 2 osobe (ili više :blush: ) stupaju dobrovoljno u sexualni odnos, ne vidim mesto osudi ili čuđenju, ma šta oni radili.

A ti manje viri u tuđ krevet, a više drndaj svoj.

Ako ti je mala kita, pa ima perverznih devojaka koje to vole :pokazuje:
Pederi te zato neće ni pogledati, ne brini se za svoju čistotu.
By dobronamjeran
Ja ne svodim sex samo na razmnozavanje, samo kazem da je to smisao sexa. To su reproduktivni organi, a ne organi za zadovoljstvo, sto ne znaci da ne uzivamo u sexu. Ne banalizujte.

Vidim da sam pojedine uvrijedio, evo.. Izvinite, stvarno mi nije bio cilj.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!