Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Love
barni011 napisao:
Love napisao:Pozdrav svima!!!

S obzirom da sam nova ovde ne bih previse da se namecem, ali zanima me gde i na koji nacin mogu u Beogradu da upoznam devojku koja je biseksualne orjentacije?
U kojim kaficima zapravo i na koji nacin.
Iskreno nisam imala iskustva sa devojkama ali s vremenom zelim i to da probam.

Pozdrav! :)
E cao i ja sam nov ovde, i da ti kazem da se ovde ne zna ko je musko a ko zensko :lol:
Inace ja sam musko :srbin:
Imas temu Scena sad sam bio tamo i tu imas pise dosta toga o tome gde izaci itd... aj pa javi kako bilo :D

Znaci mi smo novajlije!!!
Ja sam zensko ... :) nisam bas u fazonu da se lazno predstavljam, ne kapiram onda poentu samog dolaska na forum ako lazes koji si pol.
Sad cu da skoknem do te teme da vidim sta ima tamo, mada sam cula da u Apartmanu uglavnom izlazi LGBT populacija,mada iskreno nisam bas u tom fazonu.
Sad cem da vidim, malo pre sam bila i na oglasu posto u okviru ovog sajta osim foruma imas i oglas (doduse ima raznih "likova" tako da budi oprezan tamo)

Pozdrav i hvala na odgovoru !!!
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Love napisao:

Ja sam zensko ... :) nisam bas u fazonu da se lazno predstavljam, ne kapiram onda poentu samog dolaska na forum ako lazes koji si pol.
Sad cu da skoknem do te teme da vidim sta ima tamo, mada sam cula da u Apartmanu uglavnom izlazi LGBT populacija,mada iskreno nisam bas u tom fazonu.
Sad cem da vidim, malo pre sam bila i na oglasu posto u okviru ovog sajta osim foruma imas i oglas (doduse ima raznih "likova" tako da budi oprezan tamo)

Odi ti prvo kod mene :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Love
Blady napisao:
Love napisao:

Odi ti prvo kod mene :egzorcist:

Dosla....

da cujem ? ;)
Korisnikov avatar
By barni011
Love napisao:
barni011 napisao:
Love napisao:Pozdrav svima!!!

S obzirom da sam nova ovde ne bih previse da se namecem, ali zanima me gde i na koji nacin mogu u Beogradu da upoznam devojku koja je biseksualne orjentacije?
U kojim kaficima zapravo i na koji nacin.
Iskreno nisam imala iskustva sa devojkama ali s vremenom zelim i to da probam.

Pozdrav! :)
E cao i ja sam nov ovde, i da ti kazem da se ovde ne zna ko je musko a ko zensko :lol:
Inace ja sam musko :srbin:
Imas temu Scena sad sam bio tamo i tu imas pise dosta toga o tome gde izaci itd... aj pa javi kako bilo :D

Kada postanes lezbejka javi se pa mozemo zajedno da izlazimo :lol:
ma nema nista na tim oglasima, doduse bar sto se tice muskaraca, ne znam kako sa devojkama to ide.
Korisnikov avatar
By Blady
Love napisao:
alexandermagic napisao:Blady, ova neka drska. Pazi ti to, molim te. :ozbiljan:

Ja drska ?
Ma ajte molim vas ... kakve su to insinuacije ...
Vidis ti to medzik :sigh:

Ispasce da nas novajlije "terorisu", a ne mi njih :lol:
Korisnikov avatar
By Love
Blady napisao:
Love napisao:
alexandermagic napisao:Blady, ova neka drska. Pazi ti to, molim te. :ozbiljan:

Ja drska ?
Ma ajte molim vas ... kakve su to insinuacije ...
Vidis ti to medzik :sigh:

Ispasce da nas novajlije "terorisu", a ne mi njih :lol:

Blady , zar nisi ti mene pozvala kod sebe ?
Korisnikov avatar
By Blady
^ aha, jesi videla smajli?

Nisi u toku Love, pogledaj prethodnu stranu.
I da, imam jednu pitanje, sta znaci ovo?

Love je napisao:

Ako mozes da objasnis?
Korisnikov avatar
By Love
Blady napisao:^ aha, jesi videla smajli?

Nisi u toku Love, pogledaj prethodnu stranu.
I da, imam jednu pitanje, sta znaci ovo?

Love je napisao:

Ako mozes da objasnis?
To znaci da nisam u fazonu da izlazim u klubove gde izlaze gay populacija jer ne spadam u tu grupu vec u drugu (topic) to je to znacilo, nista licno niti uvredljivo... nemoj pogresno da shvatis ...
Korisnikov avatar
By Blady
^ LGBT - lesbian, gay, bisexual, transgender.

Koja je to druga?

Ma kakva uvreda, ni slucajno :)
Korisnikov avatar
By barni011
Love napisao:Mislila sam na BI a nisam znala da izlze svi zajedno ...
Kazem da nisam imala iskustva do sada i evo me sa vama ovde , so we will see... ;)

kakva si ti carica :lol:

naavno u pozitivnom smislu :grin:
Korisnikov avatar
By Love
Blady napisao:^
^ :smeh: Pa ne izlaze svi zajedno, ali svima je dozvoljen ulaz, pa i str8erima
A BI spada u LGB(BI)T ...
Nauci to za sledeci cas,
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT
Joj ne mogu ja ovo :lol:
Jaooooo ne mogu da objasnjavam ....
rekla sam topic to je BI

never mind ... ispalila sam se .... bar sam vas nasmejala i to je u redu ...
Korisnikov avatar
By Love
Blady napisao:^ :smeh: Sasvim u redu :lol:

:sesir:

I tako....

Dobro sam se snasla za pocetak ovde a ? :lol:
Korisnikov avatar
By barni011
Love napisao:

I tako....

Jesi, imas i lep avatar, znas sta sam primetio, lez cure uglavnom stavljaju avatar u crno belom svetu, sa dosta naoruzanja, opasnih pogleda tj. macho avatare.
Ti si se dolucila za prefinjenost i krhkost.Jel te tvoj avatar oslikava onakvom kakva si zaista?
Kako si uopste izbarala avatar?
Mogu i ostali da kazu, bas me zanima :D
I muski, sem blente, suvise je degutantno :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^
Barni, al si sada lupio i ostao ziv :lol:
To uopste nije tacno za avatare :)
POgledaj malo bolje
Love napisao:

I tako....

Dobrodosla :)
Korisnikov avatar
By Love
barni011 napisao:
Love napisao:

I tako....

Jesi, imas i lep avatar, znas sta sam primetio, lez cure uglavnom stavljaju avatar u crno belom svetu, sa dosta naoruzanja, opasnih pogleda tj. macho avatare.
Ti si se dolucila za prefinjenost i krhkost.Jel te tvoj avatar oslikava onakvom kakva si zaista?
Kako si uopste izbarala avatar?
Mogu i ostali da kazu, bas me zanima :D
I muski, sem blente, suvise je degutantno :lol: :lol:
Mislim da si sam vec odgovorio na pitanje ....
Ali ima istine u tome, avatar dosta oslikava osobu koja stoji iza njega, ja sam po prirodi vrlo jednostavna, i slazem se sa ovim sto si napisao o samom avataru.
A s obzirom da sam ovde uletela ko sa kruske da sam pala, slika se totalno i uklopila u to...
mada pitaj blade sta znaci njen avatar :) ja bih bas volela to da cujem ? :)
Korisnikov avatar
By Love
barni011 napisao:ja mislim da je ona emotivna devojka, dominantna u samoj vezi, a za partnerku bi bila u stanju da prebije, a u krevetu vec je napisala :lol:

Hjao ... mislis ?
Pa kako da je osvojim sudeci po njenom avataru deluje mi malo opasno.. a kad pogledas moj odmah se vidi ko kosi ko vodu nosi.
Korisnikov avatar
By Love
barni011 napisao:ne poznajem je, al svakako kad ne znas kako da muvas nekoga onda mu se prepustis, pa on tebe smuva :lol:

:lol: :lol: :lol:

ko bre ne zna da muva ?

Sad ces ti da vidis! I tebe tako gay orjentisanog bi preorjentisala samo da sam bolje volje nego ovo vreme napolju i zvezde nesto nisu bas naklonjene danas...
a i nema mi Blady ona mi ovde bila jedini navigator.
A sad ko zna gde se denula
Korisnikov avatar
By barni011
Love napisao:Sad ces ti da vidis! I tebe tako gay orjentisanog bi preorjentisala samo da sam bolje volje nego ovo vreme napolju i zvezde nesto nisu bas naklonjene danas...
bolje igraj loto :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!