Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.

-Zatim, u atmosferi kluba je manje posledično i ako usled alkohola i drugih supstanci dođe do inverzije.

Nisam sigurna da razumem...

Mislis, ako su ljudi cirke, pa sad ti nekog ili tebe neko startuje a mozda nije/nisi gej, mosh se izvlacis na to da si popio/la?
Da. Ljudi se često vade na alkohol i 'prašta' im se, pa bar to je najrabljenija isprika.
Korisnikov avatar
By Hys.
To je lejm ekskjuz, lajk totali :awesome:
Korisnikov avatar
By m..
pa stajaznam, brze ti poleti ruka ka sisi kad si pijan... nije da nije. nije ni da bi poletela uopste da ti to negde nije bilo u planu. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Galateja

Da li ste vi nekada razmišljali o o ovome?
Ja kad sam nekad davno ovo pomenuo, bilo je oči da mi se iskopaju.

Bilo je: biti gay je najfantastičnija moguća stvar koja čoveku može da se desi. Privilegovan, najbolji, jedini smisleni način da se provede ovo malo vremena što nam je dato na Zemlji. Ko nije gay taj nije svestan šta sve propušta i smesta bi trebalo da se samoubije da se ne pati više (medjutim to se ne dešava jer su strejteri nepopravljivo - glupi, naravno), nema "ali", nema dalje diskusije, ma 1000 puta da se rodim - 1000 puta bih odabrao da budem gay, a ti ako imaš neki problem to je isključivo zbog TEBE samog.

Eto takvi su bili zaključci sa te sednice...

Nije da u međuvremenu na drugim mestima, od drugih ljudi nisam dobio potvrdu svojih razmišljanja - svejedno hvala, Galateja.
Korisnikov avatar
By Srklet
well... (ne)pravda je moralna kategorija... tako da mi osnovna postavka topica nema smisla... isto kao kad bi netko rekao, primjerice, da je nepravda sto samo zene radjaju...
Korisnikov avatar
By bas bleu
evo marse ja se odricem radjanja u tvoju korist ;)
kad dolazis po jajnike i the rest of vague female thingies?
Korisnikov avatar
By Mars
Imaj milosti, ionako ceo dan ne mogu iz glave da izbacim sliku devojčice sa srcem - na stomaku, par milimetara ispod kože.

Sreća pa nije video bio u pitanju...tekst kaže da se vidi svaki otkucaj...

Al to ne znači da treba da budem nepristojan sada - HVALA!

:D
Korisnikov avatar
By antibiotic
10% pa od toga jos 10% s kojima zelis da flertujes, barem iz fazona radi.

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!