Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Tungi
Originally posted by Behemoth

Ne bih bio muška prostitutka, mada ni to ne smatram grehom. Svaka roba ima svog kupca, jel...

Prostitucija je diivna stvar!

Merlinka

:awesome:

da rascistim: ja prostitutke vise mnogo cenim nego sponzoruse.
manje su licemerni/licemerne.

Da, ja imam taj problem sa sponzorstvom, momenat foliranja...

Ako su stvari jasne, ne vidim problem.

Iako ne vidim sebe u toj prici.
Ali ja ne mislim da je to foliranje, bar ne uvek. Prostitutke i oni koji im placaju usluge nisu ni u kakvoj vezi. Spozor i sponzorusa ili sponzoras su u vezi, samo sto je osnovni sadrzaj te veze novac. Ali pretpostavljam da ima i druge sadrzaje, npr sigurnost ili moc ili paznja ili vec zavisi od osoba. Takodje kao sve veze i ta moze imati svoj tok pa da se ti sadrzaji izmene. Npr ja znam dve veze koje su krenule sa tim da je muskarac bio sponzor a devojka sponzorusa, ali posto su se te veze odrzale godinama, dobile su drugu dimenziju. Tako da su se na kraju vencali, imaju ili planiraju decu, iako verujem da je neko to rekao na pocetku ti ljudi bi rekli da to nije moguce.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nikako ne mogu pojam "veza" i "placanje (radi bivanja u vezi)" da dovedem u vezu.

Eventualno u "odnos".

Poseban vid prostitucije, i to ako je jasno koje su karte na stolu.

A ako nije jasno da je on/a placa/daje poklone da bi bivala sa tom osobom, vec postoji i momenat glumatanja, e, to ne zelim da komentarisem.

Postoji kurvanje, a postoji i kurvanje.

Postoje stvari koje su mi gadne, pa makar ja ispala prude ili sta god. Nije u mom sistemu vrednosti i kraj.
Korisnikov avatar
By Hys.
....btw o prostituciji (konsenshual i kada su obe strane upoznate sa tim o cemu se radi) bilo koje vrste-zanat i poso', sa kojim neam ni najmanji problem.
Treba je legalizovati.
Korisnikov avatar
By Torry
nekad sam bila jako moralna

pa i strogo hetero :P

pitam se ko me je iskvario :P
Korisnikov avatar
By huamua
ma moralne barijere nemam
samo ni po fizikusu ni po habitusu ne bih išao uz nekog olinjalog 65
možda ono strogi eskort ako baš ima neki sumnjivi fetižisam
bi bi najrađe srpska estradna sponzoruša, ono krimi svet, ponižavanje, izivljavanje
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a ko ne bi mogao? realno pojavi se Bred Pit za muske / Andja Dz za zenske, i vi cete reci : "ne, necu da mi ti placas pice " jeste, deda Mraz
Korisnikov avatar
By bu
teskoo..ne mogu zamislim sebe u toj ulozi..
Korisnikov avatar
By ROYAL
Reče moja drugarica jednom vrlo mudro: "Ja se jebem iz ubeđenja, ne iz koristi" :D Suva istina, da vam kažem :D
By Kragi
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

a ko ne bi mogao? realno pojavi se Bred Pit za muske / Andja Dz za zenske, i vi cete reci : "ne, necu da mi ti placas pice " jeste, deda Mraz
Prvo, nisi sponzorusa ako ti neko plati pice. potpuno je legitimno da ga ne placas uvek.
Drugo, uzela si ideale lepota, odnosno imala si tu nameru, sto opet nema veze sa sponzorisanjem.
Realno bi bilo:
za muskarce:
pojavi se vudi alen i kaze: -aj mi budes decko?
za zene: pojavi se carla del ponte i pita te: -aj mi buds riba?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
ko ne bi mogao? realno pojavi se Bred Pit za muske / Andja Dz za zenske, i vi cete reci : "ne, necu da mi ti placas pice " jeste, deda Mraz
:up: Pod ovakvim uslovima bih :D

za muskarce: pojavi se vudi alen i kaze: -aj mi budes decko? za zene: pojavi se carla del ponte i pita te: -aj mi buds riba? :smeh:
A pod ovakvim vec mislim da: ne! :nope: :D :D Mada zivot covjeka na svasta natjera... Nadam se da se necu naci u takvoj situaciji :placko: :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!