Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
C, zato što generalizujes, i u svojim argumentima napadajući druge zapravo opravdavas sebe i svoje ponašanje. meni to tako izgleda.
kroz svoju tezu u uvodnom postu govoriš o zavisti onih koji su u vezi prema onima koji se npr. kresu svako veče sa drugim a naslov teme je zapravo nešto sasvim drugo.
ne vidim nikakvu logiku u tome.
By ~ Le Saint X ~
Ja sam mogao i da navedem ime/nik...i stavim npr Kragi
jer ako ja generalizujem i svojim argumentima napadam druge
onda ti svojim projekcijama
sebe pronalazis u napisanom, pa napadas mene

a to sto ne vidis logiku, a svi koji su odgovorili pre tebe vide
samo govori o tvojim intelektualnim sposobnostima (citanja)
By Kragi
:lol:
ae da krenem od pozadi pošto kontam da će ti više odgovarati tako:
1. zaboravio si da dodas da me ne vidjas u kulturi i umetnosti i tako to :D
2. koji bre postovi? na tvojim temama od 50 do 70 odsto postova pišeš sam. ni na ovoj nemaš više od 6 forumasa, uključujući i tebe. taj argument ti, dakle pada u vodu :mazi:
3. tvoj stav je jedno ali naslov teme uz dva pitanja tipa 'da li su to ljudi koji ...?' je nešto sasvim drugo. jasno navodis priču u smeru koji ti odgovara uz kritički osvrt i glupe argumente.
4. što se moje percepcije tiče a i čitanja vidim da si napomenuo da imaš drugove koji u 21. veku imaju stav tipa 'ako nemaš dečka kurva si' te me tvoj stav ne čudi puno. ;) htedoh malkice da te posavetujem ali kontam da je na meni samo da se ne družim sa takvima.
5. da zaključimo: oni koji imaju dečka ga zapravo imaju zato što ne mogu ništa da savataju, dok su oni iole promisqitetniji zapravo kurve, kažu ovi prvi. naravno nikako ne treba uzeti u obzir to da svako od njih tj. nas radi stvari iz svog zadovoljstva ili čak može da bira način na koji će živeti, nego se mora ulaziti u analizu takvog ponašanja i to na tako jadan i nestručan način. :hvala:
By ~ Le Saint X ~
Vazno je da ti na vrlo strucan nacin analizirash moje postovanje na forumu
Sta da kazem osim da mi je drago da se bavish mojim virtuelnim identitetom u toliko detalja
i sto rekoh Danteu ili just_me pre neki dan...
nekad su me ovakve bljuvotine nervirale
sada se samo nasmejem kada neko nema toliko druge trilove u zivotu nego da
ide po forumu i bavi se mojim forumskim identitetom
GET A LIFE!
By Speculum Columbae
Zaista ne znam zašto idemo. Zaista...
Originally posted by Galadriel

zbog kreditne sposobnosti i subvencionisanih kredita, olaksica za nekretnine, neoporezivanja samaca, decjeg dodatka i svakojakih finansijskih stimulacija :awesome:
A ovo je genijalno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!