Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dirrty
Originally posted by bas bleuBiti najzamenljiviji u moru zamenljivih, pa zaboga to je kompliment.
uglavnom su oni koji tvrde da je svako zamenljiv najzamenljiviji. reko morisi. onomad jos.
![]()
I ne nisam mislio na sve ljude u životu, ali svakako na prolazne simpatije.
Da se pojebete, prošlo bi te.
Ali pošto on neće, onda se ti pojebi sa nekim drugim ili izdrkaj, i rešen problem.
![]()
Originally posted by DirrtyEh, kako bih ja volela da imam ovakav fiziološko-filozofski pogled na ljubav, seks i intimnost, svaki koračaj bi bio lakši.
Daleko od toga da ne gajim poštovanje ni prema kome.
Gajim, čak i prema muškarcima sa kojima spavam, ali je poštovanje uzajamno (tačnije malo veće sa suprotne strane...).
Originally posted by DirrtyHoces da napomenes da oni tebe malo vise postuju nego ti njih?
Gajim, čak i prema muškarcima sa kojima spavam, ali je poštovanje uzajamno (tačnije malo veće sa suprotne strane...).
Originally posted by Dzelajza Rouz
Nešto kao Institut sevdaha, al' ne baš taj nivo.
Originally posted by Vetur úlfurah neka kuma kaze amen
^ Jos ako je str8![]()
Originally posted by acid drop... i u par slucajeva sam gubio zaista ogromno vreme i energiju, jer kad se na situaciju iz naslova teme doda moja konstantna nesposobnost da ucinim prvi korak, to je zaista losa, (ne)izvesna i pogubna i vremegubna kombinacija...
ah mene sudba vazda pred tak'e baca.
![]()
Originally posted by Kragi... i zaista me brzo prodje kad vidim da je druga strana nezainteresovana. Vise volim da sam singl i to u onom stanju da mi se bukvalno ni ne svidja niko, nego da beznadezno uzdisem za nekim.
moze meni neko da se dopadne ali ne mogu ja tu da ludim za nekim, secem vene i patim samo zato sto mi se dopada a nismo bili zajednokod mene dopadanje prelazi u nesto vise onog momenta kada se uspostavi zeljeni odnos. ne kontam kojom to logikom ja sad 'kukam' za nekim ko mi se dopada a nikada nista nismo imali u zivotu?
![]()
u principu uvek sam biran, ja retko biram![]()
Originally posted by gossipboy8989Takodje
najcesce me prodje u trenutku kada skontam da nije obostrano....![]()
Originally posted by Vetur úlfurThings just don't go that Jeffree star way.
Ma ja vise necu da se mlatim ovime, ima da ga silujem sledeci put kad bude bilo ovako![]()
Originally posted by Lakiboy_ns
Tako da se drzim onog zlatnog pravila da se za semaforima, ... ne trchi![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!