Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by J...
Originally posted by Kittrie

o cemu se onda ovde uopste i prica??
Ne znam, ja cula da neki tako mogu da vole a da ne postuju ljude, pa sam zato i postavila temu.
pa neki mogu, i psiholoski gledano imaju patoloske odnose, ili ce prerasti u iste.

znamo vrlo dobro koliki broj zlostavljanih zena voli svoje muzeve (itd), jer LJUBAV JE SLEPA?? mhm, pametno.

onaj ko voli nekog koga ne postuje prvo nema postovanja za sebe.

p.s. ne govorim u usponima i padovima u odnosima, tj. varijacijama 'manje te postujem' / ''vise te postujem', nego o pravom NEPOSTOVANJU osobe.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne mogu da volim nekog koga ne poštujem. Naravno, ukoliko me neko užasno razočara, verovatno će moja ljubav prema toj osobi polako umreti, ali ne mora nužno da znači... Da se razumemo, ovde pričam o užasnom razočarenju, a ne o nekim glupostima.
Desilo mi se jednom u životu i da sam u trenutku zamrzeo osobu koju sam sekund ranije voleo... Jednostavno me je u momentu toliko razočarala, da je umrla u mojim očima i mom srcu i ništa, ama baš ništa prema njoj posle nisam osećao. Ko da je u trenutku nestala... Tako da, moguće je i tako nešto.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ama bre, ja bih iz svoje okoline odstranila i te ljude koji VOLE (na odrednjen nacin) a ne postuju,
iz jednostavnog razloga sto smatram da su to veoma poremecene individue.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Popeye

Sad me zanima u kom pravcu se razvijaju takve ljubavi i prijateljstva gde se ljudi ne postuju a kazu da se vole?
u pravcu proslosti. ;)
yap... to je čisti romantizam... stilistika prošlih vremena... budućnost je u fakbadi ugovorima potvrđenim i reguliranih kod javnog bilježnika...
btw, kako se kaže ženski javni bilježnik? javna biljažnica? :kosa:
e javnu bilježnicu Onur može da voli al ne može da je poštuje... zato vam Onur i jest napaljiv tetke jedne zaostale... :rock:
s druge pak strane... ja uvelike poštujem ljude žabe ali nikako ih ne volim... :hamlet:
By J...

ama bre, ja bih iz svoje okoline odstranila i te ljude koji VOLE (na odrednjen nacin) a ne postuju,
iz jednostavnog razloga sto smatram da su to veoma poremecene individue.
:up:
By J...

znamo vrlo dobro koliki broj zlostavljanih zena voli svoje muzeve (itd), jer LJUBAV JE SLEPA?? mhm, pametno.
Mada i ti muzevi vole svoje zene samo sto ne mogu da ispostuju to da ih ne ponizavaju verbalno i fizicki. Ali nije da ih ne vole. :yes:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Mada i ti muzevi vole svoje zene samo sto ne mogu da ispostuju to da ih ne ponizavaju verbalno i fizicki. Ali nije da ih ne vole. :yes:
i one majke sto drze svoje sinove u emotivnim kavezima jer niko nije dovoljno dobar za njih, pa onda oni postanu pickice i zenomrzsci??
to nije posesivnost,
to je ZDRAVO POKAZIVANJE majcinske ljubavi !!

obrnes-okrenes, LJUBAV svuda cveta !! :roll:
Korisnikov avatar
By pochi
Kratko i jasno:
nije moguce, ako jeste onda si budala.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Mogu da postujem nekoga, ali da ga ne volim...
To je OK, cudno i diskutabilno mi je kad je obratno.
I u suprotnom slucaju je to moguce... bas sada razmisljam.. mozes da ne postujes, a volis... mada licno mislim, da onda ti i ne volis tu osobu( u pitanju su ljubavni odnosi)
mada ja licno, ako volim nekoga, moram da postujem (ljubavni odnosi)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Meh. Uopste nije problem napisati nesto izdrkano, u smislu "ljubav mi se ugasi istog trenutka". To kod mene tako ne ide, barem ne ukoliko emocije sa moje strane zaista postoje.
To je kao kad prestanes da zalivas biljku... Jednostavno gurnes tog nekog na stranu i vreme ucini svoje.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Razočarenje, koje dovodi do tog prestanka voljenja, kao i sam prestanak voljenja su sukcesivni. Mozda se i moze tacno odrediti momenat koji predstavlja "kap koja je prelila casu", ali pre te kapi bile su i druge, koje su casu punile. Ali, krajnji odgovor jeste da ne mozemo voleti osobu koju ne postujemo, samo sto do tog gubitka postovanja i tog potpunog razocarenja u osobu u pitanju dolazi postepeno. Ili, sto bi vrlo jednostavno rekla moja bivsa - zgadila si mi se :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!