Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by antibiotic

Winter! how cruel :D

Ne, bez obzira sto si mu rekla sto si nevina i sto ti je 17 godina (a vec si se ljubilaaa) svako razuman ce ti reci da ako ti je stvarno stalo do decka najbilje je da mu kazes istinu...

E sad, najbolji momenat za to je je onaj kada treba da dodje do seksa tj. kad je vec napaljen i sve mu je jedno dal' si nevina ili nisi, cak budes i u prednosti posto imas iskustva, te on ne mora posebno da se trudi kao da ti je prvi put...

i kome je to dilkosu (koji razmislja kao da mu je 30) jos bitno da li je devojka nevina ili nije?
Ako te ostavi zbog toga, nek se jebe sam!
Znaaam, alii ja ne bih podnela da me ostavi ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sto bi rekle boye - kako bi se samo iznenaaaadilaaaaa!

e, da...ovo sto ti se ovde desava nije predrasuda...ovo je osuda moronluka...e nek se jednom slazem sa ovom winter na forumu....

manje-vise to kazu :)
By Orion
Ubedljivo najbolja tema ove godine.

:pionir:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Dal' si vina ili nevina....

oces da nas upoznas sa tim deckom? Da se nadjemo svi forumasi u krugu oko njega,
tog NS maga, favorita, glavnog baju, nostradamusa narednih milenijuma....

Kakav je to nacin? Ko je on? Mislis da on uopste razmislja o tebi na takav nacin,
ili ce svoj ego, svoj favorizam, svoju tortu sa slagom da ukrasi jednom visnjom i da
kaze kako je sredio jednu nevinu?

Da li ti je jasno da ces izvuci deblji kraj? Da ces biti tuzna?

Ovo ti govori zena koja je prosla sito i reseto... Da li shvatas da ne treba
da se hvatas u kolo sa takvima jer ces osetiti samo bol, (mozda to i zelis),
a neces imati nikakvu trajniju radost?

Imas 17 godina... Ej! Razumem... furaju te hormoni, sva si uspaljena, ali bar
malo poslusaj neke savete...

Jaka stvar da li si skinula mrak ili nisi... Sta si ti? Proizvod sa police u samoposluzi,
pa ako si malo okrnjena, onda te vrate... ?????

Dozovi se pameti!!!!
Korisnikov avatar
By Mage
Jao ljudi šta se trudite da joj date savete, vidite da je mala glupa ko tocilo! :smeh:

Mrzim takve glupačice i sponzorušice
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Mage

Jao ljudi šta se trudite da joj date savete, vidite da je mala glupa ko tocilo! :smeh:

Mrzim takve glupačice i sponzorušice

ma nije ona sponzorusa :glupan: odakle ti to?

vidis da je zaljubiTa :blenta:
Korisnikov avatar
By Mars
Edit> Ovde je bio jedan moj preuranjeni komentar.
By J...
Originally posted by Witch Princess

A zasto mora da misli da mi je prvi....... Mora da misli da mi je prvi, mora jer on je imao svakakvih devojaka, milion i jednu... A ako hocu da budem u ozbiljnoj vezi sa njim, mislim da je najbolje da ga ubeedim da mi je prvi i jedini ... Uostalom sve devojke u ovom gradu lude za njim, na neki nacin je poznat ovde jer tata mu bukvalno drzi Novi Sad i ja bih sve uradila da ga zadrzim Nemojte me pogresno shvatiti, ali na sve sam spremna, lazi, prevare sve :D ...

A umes li da pusis? :cigareta:
Korisnikov avatar
By Mars

Uvek neke osude, predrasude :(
Misliš na njegovu da su nevine devojke vrednije od onih koje to nisu??

Mislim da mi treba neki protivotrov posle ove teme.

Ne želim da znam da ovakvi ljudi postoje, doviđenja.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Oce neko do Skadarlije ? U nedelju pre podne, ranom zorom,
da skidamo mrak?

(potrebni rekviziti - bicik - 1 po osobi)

Sunday morning,
I am falling
Korisnikov avatar
By Mars
Od rekvizita ti je potrebno ono šta treba već za amputaciju polovine mozga. Ako ne i jače.

Prvo sam bio "Da mi je da vidim tu budalu" a onda do kraja shvatio da ih ima dve.

Došao da vidim Andjelika šta ima da kaže i sad stvarno pozdrav!

:nunchake:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa sta reci? Ne mozemo da vezemo oci?

Tu je pored nas, medju nama, sa nama na forumu....

trazila je pomoc....

...nadam se da smo joj bar malo otvorili oci,
a mozda i nismo....

Ne vredi... Vidis da smo probali na razne nacine.. i salom, i dubokim emocijama,
i metaforama...

Ako nije skontala....

:shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Skontaće isto kad i ja naučim da letim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Winter

Ako sam ja dobro shvatila, tebi je 17 godina, njemu je 3 više, što znači 20...a on je tako pun životnog iskustva i tako priča i razmišlja kao da mu je 30.....jbte koji vunderkind je on :roll: .....a tek sto je imao devojaka, a tek sto tatu ima....jooooj.....ajde mala, ne serendaj .....oš bit sponozoruša, idi bari tatu, njemu ne bu smetalo ak si spavala i sa pol Novog Sada, i dalje si 'slakta mala maloletnica'......
:lol: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Vi'š ti to...

Ne treba preskakati baš sve postove korisnice Winter...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo za kraj....

Ocigledno je da ona to radi ne zbog sebe, vec zbog drugih,
kako bi se pokazala u nekom "drugom" svetlu.
Sama je tekla da joj se muskarci bas i ne svidjaju, ali ovaj...
... ima neke vazne kvalitete (glavni je u NS)...
Dakle time ce da poklopi sve price, i da zadovolji one koji
od nje nesto tako ocekuju...

... i time samo remeti svoj mir i ugrozava svoju dusu na duze staze...

kad nesto radis, radi zbog sebe!!!!!!!
Korisnikov avatar
By m..
Omg. Svasta mi pada na pamet da napise, al necu, napisacu samo jedno: Ja uopste nisam krvarila kad sam izgubila nevinost.
Korisnikov avatar
By Dina
Volim kad je neko spreman (spremna) na sve. Ja ponekad to isto volim da kazem za sebe i smatram da je takav stav bio vec polovina uspeha. Ali kad analiziras to "sve" videces da to nikad nije stvarno sve... Pretpostavljam da neces da krenes okolo da ubijas zbog tog decka, bar zato sto bi zavrsila u zatvoru ;) Znaci - sve ima granice, ipak. Bar meni je jedna od granica bilo sve sto unizava zene, ako se ja osecam tako ili bar delimicno osecam, onda moram da cinim sve da to osecanje u sebi "hranim" a onda sam jos ambicioznija a samim tim i uspesnija. Ta "nevinost" je ostatak proslih vremena, vremena kad su zene smatrane manje vrednima. Tako da nije cudo sto su ti proradili strahovi i nesigurnost koristeci to... Tvoj pocetni stav da si spremna na sve je dobar, ali mislim da treba da nastojis da koristis samo ona sredstva sto te cine ravnopravnom sa drugima a ne da te unizavaju, tako ce tvoje samopouzdanje rasti a i uspesi...
Korisnikov avatar
By Galadriel
a da resenje je napi ga do zla boga da zaspi il' se onesvesti

i sutra ujutru mu reci da je bio fenomenalan

:lol:

:roflmao:

pada mi jos kojesta kako to da uradis al' skroz me blam da napisem :lol:
By Orion
Morao sam ovu temu još jednom da pročitam u slučaju da bude obrisana. :lol: :lol:

:radosnice:
By Orion

ovde sam jer imam jedan veeliki problem :( ..... Naime, u vezi sam sa deckom svojih snova, sve je savrseno.. On je stariji od mene 3 godine, ali kako je prosao mnogo toga u zivotu, ima stavove i ponasa se kao neko ko ima 30. Dobar je i nezan prema meni i sve to... Medjutim, uskoro bih trebala da spavam s njim i tu nastaje problem on MORA da misli da mi je prvi decko s kojim cu spavati!!! A nazalost nije tako! Ne znam sta da radim, jako se kajem sto nisam sacekala pravo vreme i pravog decka, medjutim ja sam u svojim ranijim odnosima uzivala... Alii moj sadasnji decko mora da misli da mi je prvi i tu nemam nedoumice.. Da li neko ima neku ideju kako to da izvedem da ga ubedim da mi je prvi, da me ne provali ???
Pitam to ovde, jer nekako sam ubedjena da ce mi jedino ovde forumasi iskreno odgovoriti i da me nece osudjivati ;) :bisou:

A zasto mora da misli da mi je prvi....... Mora da misli da mi je prvi, mora jer on je imao svakakvih devojaka, milion i jednu... A ako hocu da budem u ozbiljnoj vezi sa njim, mislim da je najbolje da ga ubeedim da mi je prvi i jedini ... Uostalom sve devojke u ovom gradu lude za njim, na neki nacin je poznat ovde jer tata mu bukvalno drzi Novi Sad i ja bih sve uradila da ga zadrzim Nemojte me pogresno shvatiti, ali na sve sam spremna, lazi, prevare sve :D ...
Svi verovatno misle da je on kreten kad mu to toliko znaci, alii ja sam zabrljala stvar :(

On je jako popularan i ja sam ga spopadala mesecima i kad smo poceli da izlazimo, ja sam mu rekla da sam nevina. Prvo jer sam htela da se razlikujem od ostalih devojaka koje su bile s njim, a drugo sta bi on mislio o meni jer ipak imam samo 17 godina (za koji mesec) i onako sexualnog iskustva .
To ga je jako obradovalo i bas se primio na to da ce mi biti prvi, i ja sada ne smem da zabrljam ni po koju cenu :molise:
U svakom slucaju hvala vam na podrsci ;) :bisou:

I daaa, dobila sam preporuku da narucim ovo
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2009 ... 30006.html
Sta mislite ;) ??

:roll: aliii nisam ja s njime samo zbog toga :( on uopste nije ruzan, cak je i sladak decko ;)
:lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!