Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by appLeTartAman dete, zajeni to.
ama plejkam ja kul evo par dana, nek dobro skonta sta ce, ja znam da idem dovrshit trechu bocu vodke uz heavy drum'n'bass![]()
Originally posted by appLeTartCitiracu Sunce i mene. Opet neko sebi daje za pravo ovakvu glupost...Originally posted by Dirrtypola godine...
Meni bode oci rech VOLETI u ovoj temi.
Hm... u "vezi" ste 3 edelje, sto se po meni ne moze jos uvek ni nazvati vezom.
A koliko se dana, da ne kazem sati poznajete pre toga?!
Originally posted by NewYorkerOriginally posted by SunceApsolutno. Ko smo mi da procenjujemo i razlucujemo da li je nesto ljubav ili ne.
A ko ste vi da sudite da li je za nesto vreme ili nije? Nema pravila!
I meni se cini malo brzo, ali ljudi su razliciti... U zavisnosti od sklopa oba pojedinacno, i u zavisnosti od medjusobnog sklopa, ljubav moze doci na prvi pogled, nakon dva dana, ili nakon 6 meseci.
Ovde neki imaju strogu definiciju ljubavi, i slepo je se pridrzavaju.
Kad provedes sa partnerom godinu dana, to je ljubav.
Nekad se dvoje tako nadju da im se odnos oplemeni i produbi nakon jedne veceri, a nekad provedu i godinu zajedno, a da im je odnos samo malo uznapredovao od onog kakav je bio pre godinu dana.
edit: Za ljubav ne moze biti kasno ili rano. Za potpuno poverenje i oslonac moze, ali ljubav nije tako jasna stvar. Ima mnogo oblika, stepena, manifestacija... Toliko mnogo da je smesno osporavati nekoga ko kaze da voli nekog sa kim je nedelju dana, ili da ne voli nekog sa kim je deset godina...
Ljubav se i menja vremenom... Tako da ovi sto gledaju u kalendar i stopericu da vide kad ce ljubav - grese![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!