Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by NewYorker
Originally posted by Darling
Originally posted by Azdaja
njoj je divno - kako god ovo zvuci...nije jos"propala" - ovo je jos tupavije :glupan:
NewYorkeru i treba da se izvinis, devojci je ovde potreban konstruktivan savet, a ne "ti si narkomanka".. Da si bolje procitao njen post, video bi da je pod "tupavim" mislila na svoj izraz "nije jos propala", a ti si lupio, pa si ostao ziv! Isto vazi i za ostale koji se hvataju jedni drugima za svaku rec i prepucavaju, tamo gde nije ni vreme ni mesto! Stoga se slazem za Hlaef, da Azdaja treba da prelista neke stare teme, bilo bi joj korisnije...

@ Azdaja
Moje licno misljenje je da trebas da preseces, dok je vreme...ali nisam ja u tvojoj kozi, najlakse je reci...
Srecno!
Izvinjavam se jos jednom. Strasno mi je zao.
Naljutilo me to sto "za moj problem kaze da je tupav",
a ja ga napisao javno u znak saosecanja.
Sad kad shvatam (a obicno to radim sa zakasnjenjem),
bas mi je krivo.

resili smo na u2u....

aj ne napadajte ga vise, decko je pogresio pa sta sad....

:)
Korisnikov avatar
By ROYAL
AždaHo, ako možeš, bolje je po tebe da batališ celu priču... Ne uspeva to...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ROYAL
AždaHo, ako možeš, bolje je po tebe da batališ celu priču... Ne uspeva to...

znam...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
:superstar: heheh...

bas znam da izaberem :retard:
Join the club.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by E. M. O.

Join the club.

dragi, ovako retko ko zna da izabere....:retard:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by E. M. O.

Join the club.

dragi, ovako retko ko zna da izabere.... :retard:
Racunaj tu i mene. Znam o cemu govorim.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dr. M

Kapiram da se ovde bas ne moze nesto polemisati jer niti znamo koja se droga smrce, niti u kojoj kolicini i koliko ucestalo...a, sve to su vrlo biti faktori za bilo kakvu pricu na ovu temu...

to je bar lako reci... koka stalno,a heroin ponekad...

divno, jel? tuga...
Korisnikov avatar
By baboonbaba
aki, popričaj ti lepo sa njojzi, za ruku i na kliniku. Sve ostalo je priča za malu decu. Ako ikako hoče da sarađuje, što pre to bolje.
Korisnikov avatar
By Azdaja
aj AKI da ti nesto kaze :)

ne vredi, pogotovo sad... za koji dan ima svirke u inostranstvu, moja odluka je da ne idem....
Korisnikov avatar
By baboonbaba
dobra odluka. Kad se vrne, ako ti je baš baš stalo-to je jedino što možeš da uradiš za nju (i sebe).

s druge strane- ako je muzičarka,svirke i to, okružena je horsom i ostalim stalno, i to će teško ići.... :sigh:

Čuvaj taj herc :vezan:
Korisnikov avatar
By Azdaja
kako znas cime su muzicari okruzeni?:D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
pa ono... :D sa TV-a :lol: imam neke prijatelje, klasičari su, ali je ista priča u pitanju... :sigh: a i nemuzičare-ma mnogo loše. Prijateljica mi je skiknula od horsa, dobar drug iz osnovne je mnogo loše... mutna rabota...
By alexandermagic

da li ste bili u vezi sa osobom koja ima problema sa narkoticima (droZom) ?
...
Nisam i ne, ne bih se maltretirao ni tren zbog osobe sa takvim porokom, ma o kome da se radi. :)
Korisnikov avatar
By m..

nije u pitanju "travica", vec bas bas zajeb stvar...
Teshko. Ne merem to blizu sebe iz raznih razloga, narocito zato sto su neki moji bliski ljudi imali ozbiljnih problema s tim (neki su ih resili, neke slabo vidjam).

Dovoljno mi je kad ova moja 3-4 puta godisnje, zajedno sa drustvom, hoce necim (neki ekstaziji, spidovi) da se izdrogira, a ja negodujem, pa onda s njima, sta cu, pogresi covek. Sve preko toga je i preko mog praga tolerancije. Isto bi vazilo i za kockanje i nesto slicno, jedino tolerisem da se sa mnom opija tu i tamo. Moze covek i pored mene da duva, dok god je u granicama 2-3x mesecno ili manje.

Meni je to drogiranje tako teenage i 10 years ago, da mi je smesno ili zalosno, u zavisnosti od ugla gledanja. Valjda experimentises kao klinac jer ti je to kool, pa ga prosto prerastes.

Mislim ja sam duvala ko luda u periodu od 14. do 18. godine i usput probala sve do cega sam uspela da dodjem (a to bi bilo sve sto je bilo na trzistu), do 19. rodjendana me je uglavnom smorilo. Sad mogu sebi da dozvolim taj luksuz da se 2-3x godsnje trujem becim u rekreativne i povratak u teen godine svrhe, ali sve preko toga bi bilo cista besmislica i autodestrukcija.

:cowboy:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by PlasticBrain
Postoji-

1. Zavisnost od narkotika
a. opijum
b. derivati opijuma (morfin kodein, heroin)
c. sintetski opijati (METADON, petantin, meperidin)

2. Zavisnost od hipnotika ,sedativa, anksiolitika (tabletomanija)

3. Zavisnost od stimulansa
a. kokain
b. amfetamin

4. Zloupotreba halucinogena
a. LSD
b. PCP

5. Porizvodi indijske konoplje
a. Hasis
b. Marihuana

S obzirom da razlicite "droge" izazivaju razlicita dejstva i posledice, lecenje se odredjuje na osnovu uzimane supstance...

7. Zavisnost od prirucnih sredstava:

a. kofein, taurin, tanin -> jashta, treba ujutro otvarati oci, i popodne i ma 3-4x dnevno.
b. alkohol -> zloupotrebljavam, nije da nije, socijalni lubrikant sta ces.
c. nikotin -> ni pusacka noga me ne bi sprecila
d. cokolada -> cak i kada sam na dijeti ne mogu bez bar stangle 70% kakao cokolade dnevno, nije mi puno 300 dinara za lindt.

usput sam navela 4 osnovne vrste zivotnih namirnica, po meni, lmao.

Pa ko me hoce, hoce 'vaku problematicnu.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ma dobro, ovde smo pricali striktno o narkoticima. :lol:

Nesto od toga bi se moglo svrstati u- Druge supstance koje se zloupotrebljavaju kao droge... Inace, meni najfascinantnija grupa :lol:
- organski industrijski rastvaraci, aceton, lepak, boje za slikarstvo, mastilo, sredstva za ciscenje, lekovi, dezodoransi, lakovi za kosu, insekticidi, eter, benzin, itd... :drama:
Korisnikov avatar
By m..
bronza za peci, lmao. znam ljude koji su se doveli do dvocifrenog iq-a inhaliajuci te otrove (mada nije iskljuceno da su sa dvocifrenim iq-om startovali, mislim moras biti debil da bi ti to uopste palo na pamet)
Korisnikov avatar
By m..
ja sam navucena na macke.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^sve dok onaj mali nije navucen na tebe... :)

Ont: Ne, nisam. Doduse, bila sam sa devojkom koja je alkoholicar (premda je ogromna vecina ,,mojih ljudi" u tom fazonu, a i ja sa njima, i tako svi skupa potpadamo pod zvanicnu definiciju alkoholicara, ovo je bilo nesto posebno). A i alkoholicari su valjda neki narkomani, pa moze biti i da jesam bila.

A ne pada mi na pamet da ti sad delim savete.
Narkotici nisu nesto pred cime treba ustuknuti. Treba ustuknuti kada se dobrano ispita trougao
Azdaja - Ova Azdajina - Narkotici Ove Azdajine, sa posebnim osvrtom na to postuje li ona tvoje eventualne restrikcije povodom :drogane: u vasem zajednickom vremenu.
Korisnikov avatar
By Blady
Hm... recimo.... da jesam... i ja sam kao sama bila porocnik jedno vreme, ali nikada zavisnik...
Mislim da taj problem ili da se resi razgovorom, ili jednostavno da se odstrani takva osoba..
Korisnikov avatar
By Dzi
ovdi sam da hagnem bliznakinju! :)
:hug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
grlne i tebe bliznakinja :)

drugari, hvala na odgovorima

(posebno mi je pomogao newyorker :smeh: )
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by PlasticBrain
Nisam bila u vezi sa nekim ko se drogira i sumnjam da bih ikada bila.

Neko ko se drogira moze da te voli koliko god, ali je mala sansa da ce tebe izabrati pre droge. Pogotovo sto ti kazes da se ona za sada dobro drzi. Samim tim se verovatno zavarava da je to sve ok i da nema problema.

Sve i da neka osoba pristane na lecenje, to je prebolan, predugacak, retko kada uspesan proces, koji ja licno nemam volje da prolazim sa nekim ko mi nije rod rodjeni.
Amin.
Korisnikov avatar
By mirth
Nisam i ne bih. Rekreativna upotreba mi je okay (jednom u par meseci), :spliff: mi je :up: , no sve i da ne zalazim u to sta ta osoba sebi radi i kakve su konsekvence tog lifestylea, da budem sa nekim ko leluja tako veci deo vremena u svom zivotu.... pa, neuklopivo mi to nekako skroz.
By жњ
Originally posted by Winter
Originally posted by Winter
odjebi tu osobu i njen problm, jerbo je očito da pored sve svoje posebnosti nije dovoljno inteligentna da sama shvati koliko si šteti....ne možeš ti njoj pomoći sve dok ona sama ne uvidi šta radi...

inteligentni ljudi se ne drogiraju?!
očigledno joj samosvest nije na dovoljnom nivou, ili misli kako joj neće biti ništa, jer je postala u toj meri ovisna, da ne može rasuđivati ispravno :nesiguran:

bas naprotiv...vecina najtezih slucajeva iz moje okoline za koje znam da su imali problema sa drogom su genijalci...

i nekako sam taj njihov problem uvek pripisivala visoko razvijenoj samosvesti, svestranosti, razvijenoj intuiciji i emocionalnoj hipersenzitivnosti koja bi ih vodila u sam problem...
By жњ
Originally posted by m..

nije u pitanju "travica", vec bas bas zajeb stvar...
Teshko. Ne merem to blizu sebe iz raznih razloga, narocito zato sto su neki moji bliski ljudi imali ozbiljnih problema s tim (neki su ih resili, neke slabo vidjam).

Dovoljno mi je kad ova moja 3-4 puta godisnje, zajedno sa drustvom, hoce necim (neki ekstaziji, spidovi) da se izdrogira, a ja negodujem, pa onda s njima, sta cu, pogresi covek. Sve preko toga je i preko mog praga tolerancije. Isto bi vazilo i za kockanje i nesto slicno, jedino tolerisem da se sa mnom opija tu i tamo. Moze covek i pored mene da duva, dok god je u granicama 2-3x mesecno ili manje.

Meni je to drogiranje tako teenage i 10 years ago, da mi je smesno ili zalosno, u zavisnosti od ugla gledanja. Valjda experimentises kao klinac jer ti je to kool, pa ga prosto prerastes.

Mislim ja sam duvala ko luda u periodu od 14. do 18. godine i usput probala sve do cega sam uspela da dodjem (a to bi bilo sve sto je bilo na trzistu), do 19. rodjendana me je uglavnom smorilo. Sad mogu sebi da dozvolim taj luksuz da se 2-3x godsnje trujem becim u rekreativne i povratak u teen godine svrhe, ali sve preko toga bi bilo cista besmislica i autodestrukcija.

:cowboy:

vrlo temeljit odgovor :hail:
Korisnikov avatar
By istok
najcesce se heroin koristi kao univerzalni antidepresiv kojim se zavisnik leci veoma uspesno. Ako je H problem, u BG se moze naci i buprenorfin i catapresan pa se zavisnik bez problema ocisti od H za nedelju dana.

ont> naravno da bih bio sa zavisnikom. I izlecio bih ga.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by istok
Ako je H problem, u BG se moze naci i buprenorfin i catapresan pa se zavisnik bez problema ocisti od H za nedelju dana.
zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!