Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
...dežurni komoderator,Sunce...:P
Korisnikov avatar
By Dr. M
Flertovanje,naravno, nije prevara...kao sto vec neko rece...

Volim da flertujem...ma,sta volim, obozavam...

I prepustam se tom uzitku svakodnevno....

:komp: :komp: :komp:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Volim da flertujem. Jako relaksirajuca stvar. Hrani pojedine delove moje licnosti (kada mi je to potrebno) i pruza BEZAZLENU i prijatnu zabavu. Ako nemate posesivnog i nepoverljivog partnera preporucujem flert. :D
By alexandermagic
Pa naravno da flert nije prevara.

Ponekad flertujem, čisto da malo "dohranim" sujetu. To je jedini razlog.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jako volim da flertujem...volim cak i sa osobama koje mi se ne svidjaju...odvratna osobina :drama:
Al sta ja znam...volim :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
O da, volim flert. Jedna jako neopterecujuca i zdrava stvarcica. Pogotovo kada ona sa sobom ne nosi neka ocekivanja(obe strane, moram naglasiti). Doduse, i to moze biti mac sa dve ostrice u nekim situacijama kada priroda odnosa i ta ocekivanja nisu valjano razgranicena. Kao sto je BB rekla, i meni se desava da nesvesno flertujem i sa osobama koje mi se cak i ne svidjaju, i pritom i sebe i tu osobu dovedem u neprijatnu situaciju posredstvom sopstvene nepromisljenosti, loseg citanja "signala" ili neceg treceg. Ali je u sustini flert jedno zaista fino sredstvo za podizanje samopouzdanja i snalazenja pri interakciji sa drugim ljudima.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne umem da flertujem.bas nimalo. i'm socially awkward.:sigh:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by scout_finch
ne umem da flertujem.bas nimalo. i'm socially awkward. :sigh:
joooj i ja sam antitalenat za flertovanje :friends:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by jovanabeograd
O da, volim flert. Jedna jako neopterecujuca i zdrava stvarcica. Pogotovo kada ona sa sobom ne nosi neka ocekivanja(obe strane, moram naglasiti). Doduse, i to moze biti mac sa dve ostrice u nekim situacijama kada priroda odnosa i ta ocekivanja nisu valjano razgranicena. Kao sto je BB rekla, i meni se desava da nesvesno flertujem i sa osobama koje mi se cak i ne svidjaju, i pritom i sebe i tu osobu dovedem u neprijatnu situaciju posredstvom sopstvene nepromisljenosti, loseg citanja "signala" ili neceg treceg. Ali je u sustini flert jedno zaista fino sredstvo za podizanje samopouzdanja i snalazenja pri interakciji sa drugim ljudima.
Баш тако.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by jovanabeograd
:radosnice: Divno receno, draga! :cvece:
:primer neobaveznog flertovanja:
:lol:
By ~ Le Saint X ~
Ja volim da se igram recima i da dajem dvosmislene komentare i slicno

te je to moj adut pri flertovanju

a cak i kada nemam nameru moje igranje reci zna da bude flirtatious
:D

posebno sa starijim koleginicama na poslu
Korisnikov avatar
By toni79
obozavam. i ne volim kad izadem van s curom pa ne mogu. samo sto je kod mene da ako mi je neko napet za flert uglavnom se ne zelim zaustaviti samo na tome. :evil:

zene... :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch
ne umem da flertujem.bas nimalo. i'm socially awkward. :sigh:
Meni je simpa kad neko ne ume, a vidim da sam mu/joj simpaticna :) Kad je stidljiv i tako to :D

:hys: se onda zainteresuje jos vise :giggle:
By ...Sitnicava...
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ja volim da se igram recima i da dajem dvosmislene komentare i slicno

te je to moj adut pri flertovanju

a cak i kada nemam nameru moje igranje reci zna da bude flirtatious
:D
:up:

Volim da flertujem, sada sam toga svesna, ranije nisam bila.
Kada sam u vezi TRUDIM se da ne radim to i smeta mi kada moja devojka flertuje.
A godi mi dok gledam kako se ona nervira što ja to radim. :blush:
Čini mi se da me nekada moj flert bez ikakvih pretenzija odnese tamo gde ne želim. :sigh:
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...

Volim da flertujem, sada sam toga svesna, ranije nisam bila.
Kada sam u vezi TRUDIM se da ne radim to i smeta mi kada moja devojka flertuje.
A godi mi dok gledam kako se ona nervira što ja to radim. :blush:
Čini mi se da me nekada moj flert bez ikakvih pretenzija odnese tamo gde ne želim. :sigh:
:qqlele:

Kako se ova sitna iskvarila, neverovatno. :lol:

Ont: flertujem kad sam raspolozena.
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Flert?mhm,.Obozavam da flertujem..naravno za mene je to samo igra...neko prihvati igru,neko shvati ozbiljno..hehe..volim da flertujem kad je pored mene moja devojka.. :D tj.obozavam :D *devil*
Korisnikov avatar
By NewYorker
Volim flert, u vidu igre reci, i onaj umereni, vise intelektualan (da i ja znam sta znaci ta rec),
opusta, stvara dobru hemiju izmedju dve osobe, podize raspolozenje, i podize samopouzdanje.
Slabo ga vezujem za sex, flertujem sa osobama sa kojima u zivotu spavao ne bih, ali
mislim da potpomaze dobrim (prijateljskim, kolegijalnim, saradnickim) odnosima, pa
ga praktikujem.
Korisnikov avatar
By IriS
volim da flertujem. interesantno mi je da vidim kako ljudi mogu lako da se zapale. :eevil:

dešavalo se da toliko ljudima zavrtim mozak, da posle ne mogu da ih se otresem na lep način :lol:

sad sam malo mirnija po tom pitanju... sem kad me uhvate bube...

a, inače, obožavam da flertujem sa muškarcima, kad mi nešto treba... npr na benzinskoj pumpi, u prodavnicama... i tsl.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Da ponekada pokušam, mada uglavnom nisam baš vešt u tome, ali zato je moja druga polovina ekspert :djavo: ....Ja uglavnom imam "ledenu facu" pa nesvesno odbijem svaki pokušaj flerta s druge strane.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Hys.
Volite?
Stimulise?
Kada imate partnera, da li i dalje flertujete?
Da li vam smeta ako vas partner flertuje?
Ne
Ne
Ne
Ne
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Hys.
Volite?
Stimulise?
Kada imate partnera, da li i dalje flertujete?
Da li vam smeta ako vas partner flertuje?
Da.
Da, ali kratko traje.
Da.
Ne. Naročito stoga što je njen način flertovanja specifičan. Mrzi me da objašnjavam ovo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
bas juce bila u gradu sa drugaricama,i neka konobarica se tako nesto zapricala sa mnom,i to trajalo minut,dva,ode ona,a drugarice ko iz topa "pa ti stvarno pojma nemas" :doh: :lol:
mada,sta one znaju,nikad u zivotu ni filter za gorivo nisu videle. :smug:

:gubitnik:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Flert okrepljuje coveka, pa cak i vezu! Naravno flert treba da se i zavrsi samo na tome. Pozeljno je da bude intelektualne prirode i naravno da se prosto osetimo pozeljnim i privlacnim jos nekome osim svom partneru jer to je nesto sto ipak uliva neku vrstu samopouzdanja i hrani nasu sujetu, koju naravno neki nikada ne bi zeleli da priznaju da su sujetni. Licno flertovanje sa nekom meni hot osobom moze itekako da prija! Uzivam da caskam sa nekim i da pritom znam da mu se dopadam, i da nakon tog susreta imam sex sa svojim voljenim bicem. Zaista deluje! za one koji ne znaju...neka probaju!:sunce:
Korisnikov avatar
By Combo
Flert sa partnerom je prava stvar.
By anica
Flert je nekako sastavni deo moje licnhosti...Hrana za sujetu,igra,ispitavanje terena,itd...I nekako je krajnje bezaslen,mozh da bude svashta,mozh da ne bude nishta,a uzhivala sam...Izbegavam to da radim pred partnerkom,al ponekad mi se desi da "omanem": )) jbg,jache je od mene,shta tju...:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by anica
Izbegavam to da radim pred partnerkom,al ponekad mi se desi da "omanem": )) jbg,jache je od mene,shta tju... :)

to znaci da ne postujes partnerku...btw kod mene bi dobila opomenu, pa bi ti isto to uradila cisto da vidis kako je to divan feeling(za osecaj...)

:bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!