Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Mia91
E,ovako.....ja sam Mia,nova sam na forumu...nova u svemu ovome zapravo.Do skoro je u mom zivotu sve bilo savrseno,skola,izlasci,momci...sve je bilo da kazem normalno.A onda se pojavila Ana.devojka koja se u trecoj godini prebacila u moj razred iz neke druge skole.iz prva mi je bila totalno nezanimljiva,kako da kazem,nije bila neko s kim bih zelela da se druzim.drugi svet.pomalo muskobanjasta,po hodu i oblacenju..svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport,smeje se stvarima koje su meni glupe,ne slusa domacu muziku.znaci,ni u snu se ne uklapa u moje drustvo.Ja stvarno ne znam kako,ali ta devojka koja je neprimetno usla u moj zivot je meni postala centar misli,dogadjaja i zivota uopste.zivot mi se deli na pre i posle Ane.dugo sam odbijala da poverujem da sam se zaljubila u devojku..I ne znam jel sam toliko odlepila zato sto je to prva i jedina zenska osoba o kojoj toliko mislim i koju volim??!sta da radim??!pokusala sam da joj se priblizim,ali ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min :( . A tek mi je problem sto ne smem da joj kazem koliko je zelim,sanjam,volim.jer ne znam da li je lez. Ja ovo nemam kome da kazem,niko me nece razumeti :( . Tacnije,moj drug gay zna,al sad nije u srbiji pa nemam kome da kukam.na njegov nagovor sam je startovala al smsom s njegovog broja.tad je rekla da je ne smaram, kao ne moze da se zamisli s ribom odvratno joj je.A koliko sam upucena ni jedan decko joj se ne svidja...ah, muka mi je od svega.zelim da cujem vasa misljenja jer sad ce kraj trece god, ona se najverovatnije opet seli pa je vise necu vidjati :( ., sta da radim????????????????????
Po tvom opisu bi se reklo da je devojka lezbejka, a to sto je izjavila preko SMSa, pa kako mislis da prizna svoje seksualno opredeljenje nekom anonimusu preko mobilnog.
Opusti se za pocetak, posmatraj je i pusti je da prica, ako je gay uvideces to.
Srecno!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Draga Mia91,

evo ja, milenanis glavom i bradom, se sirokogrudo nudim u pruzanju svoje bezrezervne pomoci pri obelodanjivanju seksualne orijentacije doticne devojke. Gejdar mi je na ceni, komunikativna sam, sarma mi ne manjka, i sigurna sam da cemo odlicno saradjivati. Naravno, sve pod uslovom da ti to zelis. Troskove puta i smestaja bi ti snosila, da se razumemo. :cigareta: Dalji dogovor mozemo obaviti preko u2u-a ili MSN-a.

Sincerely yours,

Jovana
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by Hys.
A sto se ti pitas dal je ona gej kada ti je rekla da su joj dve zene odvratne zajedno?
Ne znam,nikad je nisam videla ni sa jednim likom pa zato..Ili ja to samo prizeljkujem da je ona gay :(
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by Jovanaaa
E,ovako.....ja sam Mia,nova sam na forumu...nova u svemu ovome zapravo.Do skoro je u mom zivotu sve bilo savrseno,skola,izlasci,momci...sve je bilo da kazem normalno.A onda se pojavila Ana.devojka koja se u trecoj godini prebacila u moj razred iz neke druge skole.iz prva mi je bila totalno nezanimljiva,kako da kazem,nije bila neko s kim bih zelela da se druzim.drugi svet.pomalo muskobanjasta,po hodu i oblacenju..svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport,smeje se stvarima koje su meni glupe,ne slusa domacu muziku.znaci,ni u snu se ne uklapa u moje drustvo.Ja stvarno ne znam kako,ali ta devojka koja je neprimetno usla u moj zivot je meni postala centar misli,dogadjaja i zivota uopste.zivot mi se deli na pre i posle Ane.dugo sam odbijala da poverujem da sam se zaljubila u devojku..I ne znam jel sam toliko odlepila zato sto je to prva i jedina zenska osoba o kojoj toliko mislim i koju volim??!sta da radim??!pokusala sam da joj se priblizim,ali ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min :( . A tek mi je problem sto ne smem da joj kazem koliko je zelim,sanjam,volim.jer ne znam da li je lez. Ja ovo nemam kome da kazem,niko me nece razumeti :( . Tacnije,moj drug gay zna,al sad nije u srbiji pa nemam kome da kukam.na njegov nagovor sam je startovala al smsom s njegovog broja.tad je rekla da je ne smaram, kao ne moze da se zamisli s ribom odvratno joj je.A koliko sam upucena ni jedan decko joj se ne svidja...ah, muka mi je od svega.zelim da cujem vasa misljenja jer sad ce kraj trece god, ona se najverovatnije opet seli pa je vise necu vidjati :( ., sta da radim????????????????????
Po tvom opisu bi se reklo da je devojka lezbejka, a to sto je izjavila preko SMSa, pa kako mislis da prizna svoje seksualno opredeljenje nekom anonimusu preko mobilnog.
Opusti se za pocetak, posmatraj je i pusti je da prica, ako je gay uvideces to.
Srecno!
Ovo mi se svidja nisam na to gledala tako,hvala ti :D
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by jovanabeograd
Draga Mia91,

evo ja, milenanis glavom i bradom, se sirokogrudo nudim u pruzanju svoje bezrezervne pomoci pri obelodanjivanju seksualne orijentacije doticne devojke. Gejdar mi je na ceni, komunikativna sam, sarma mi ne manjka, i sigurna sam da cemo odlicno saradjivati. Naravno, sve pod uslovom da ti to zelis. Troskove puta i smestaja bi ti snosila, da se razumemo. :cigareta: Dalji dogovor mozemo obaviti preko u2u-a ili MSN-a.

Sincerely yours,

Jovana
Super odgovara sve,dogovoreno.Pocni da se pakujes :spin:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Draga Mia91,

Sincerely yours,

Jovana

:yay: :yay: :yay:

Odlicno. Vec vidim da cemo se odlicno slagati :lizalica:
Korisnikov avatar
By Delete
Mia91, da li si ti promenila naziv ove teme?
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by Delete
Mia91, da li si ti promenila naziv ove teme?
jesam jutro je pametnije od noci pa sam citajuci svoje odvale odlucila da se tako zove :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mia91
Draga Mia91,

Sincerely yours,

Jovana

bar neko da me razume :friends:
Korisnikov avatar
By Delete
Si ti nekad cula za glasovnu promenu jednacenje suglasnika po zvucnosti? :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
ODPRILIKE DA NISAM NI JA :P
U preDhodnoj (kako nam to the1whowished napisa) temi ovog tipa smo to zakljucili? :P
Korisnikov avatar
By Mia91
A veliko slovo? :smeh:
Imas li jos neku zelju da se ne cimam milion puta?????????????????????????????????????????????????????
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Draga Mia91,

Sincerely yours,

Jovana

Bicemo u kontaktu :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Mia91
Draga Mia91,

Sincerely yours,

Jovana

Bicemo u kontaktu :volinevoli:
:obraz:
Korisnikov avatar
By Delete
Imas li jos neku zelju da se ne cimam milion puta
?????????????????????????????????????????????????????
53 upitnika?!
Popravljas se...prosli put si imala samo 45. :lol:
Korisnikov avatar
By Mia91
Imas li jos neku zelju da se ne cimam milion puta
?????????????????????????????????????????????????????
53 upitnika?!
Popravljas se...prosli put si imala samo 45. :lol:
mozda me ti i opismenis do kraja.... ali u sustini... bolje da cutim:doh:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne, nemoj da cutis. Meni su tvoji postovi veoma zanimljivi i smatram da bi ovaj forum bio znatno osiromasen ukoliko bi ti odlucila da cutis. Od pojave Kendi, na ovom forumu nismo imali bolju animatorku. :)
Korisnikov avatar
By Mia91
Ne, nemoj da cutis. Meni su tvoji postovi veoma zanimljivi i smatram da bi ovaj forum bio znatno osiromasen ukoliko bi ti odlucila da cutis. Od pojave Kendi, na ovom forumu nismo imali bolju animatorku. :)
tebe zabavljaju takvi problemi :alikako: nije lako biti u mojoj situaciji, ne ne...............................................
Korisnikov avatar
By Delete
tebe zabavljaju takvi problemi :alikako: nije lako biti u mojoj situaciji, ne ne...............................................
Mene zabavlja gomilanje znakova interpunkcije. :D A za sve drugo navedeno sam ti predlozila nacin na koji mozes da resis svoje nedoumice/probleme.
Korisnikov avatar
By Mia91
cudne stvari te zabavljaju :ubise: .........
Korisnikov avatar
By Mia91
:wow:
??? :wtf:
nego, ajd ti meni daj neki savet,ja sam tebi ucinila-pisem po pravilima velikog slova, jotovanje i to, a sad ti meni lepo kazi sta ja da radim ubuduce...Zelis???????????????????????????????????????????????
Korisnikov avatar
By Delete
nego, ajd ti meni daj neki savet,ja sam tebi ucinila-pisem po pravilima velikog slova, jotovanje i to, a sad ti meni lepo kazi sta ja da radim ubuduce...Zelis???????????????????????????????????????????????
Pa rekla sam ti. Za pocetak, upoznas The1 i devojku koja ti se svidja, sa ciljem da se utvrdi seksualna orijentacija doticne. Jovanabeograd se ponudila, pa mozes i nju da "iskoristis". Verujem da u takvim situacijama moze da bude veoma korisna. Ako je ozdravila. :)
U medjuvremenu, postavi svoje fotografije u temi Moja fotka:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21639
uverena sam da ce te vec neka iskusna lezba kontaktirati i, ukoliko se utvrdi da tvoja skolaska drugarica ne preferira isti pol, ili...ako se the1 malo zanese pa se one smuvaju i odluce da egzistiraju u striktno monogamnoj vezi, pa da moze da te tesi...a i mozda zbog neke forumasice potpuno zaboravis na to da te skolska privlacila...nikad se ne zna. :D No, ako se, eventualno, dokaze da je tvoja drugarica lezbejka...pricacemo mi jos o tom problemcicu. Nadam se te je moj odgovor bar delimicno zadovoljio. :djavo:
Korisnikov avatar
By Mia91
Pa rekla sam ti. Za pocetak, upoznas The1 i devojku koja ti se svidja, sa ciljem da se utvrdi seksualna orijentacija doticne. Jovanabeograd se ponudila, pa mozes i nju da "iskoristis". Verujem da u takvim situacijama moze da bude veoma korisna. Ako je ozdravila. :)
uverena sam da ce te vec neka iskusna lezba kontaktirati i, ukoliko se utvrdi da tvoja skolaska drugarica ne preferira isti pol, ili...ako se the1 malo zanese pa se one smuvaju i odluce da egzistiraju u striktno monogamnoj vezi, pa da moze da te tesi...a i mozda zbog neke forumasice potpuno zaboravis na to da te skolska privlacila...nikad se ne zna. :D No, ako se, eventualno, dokaze da je tvoja drugarica lezbejka...pricacemo mi jos o tom problemcicu. Nadam se te je moj odgovor bar delimicno zadovoljio. :djavo:
eeeeeeeeeeeeeeeee takve savete volim,s tim sto moram da naglasim da oTkad nju volim na druge osobe ne obracam paznju ni najmanje.

Ajmo dalje,ajmo dalje sa savetima.........................................
Gde su ovi gejevi,ja postavila temu ovde a ne u estrogen bas zato sto me zanima vase misljenje takodje a vi meni tako :kletva:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

:fancyklap:

I da, Jovana nije sasvim ozdravila. Ali jesam bolje. :)
U svakom slucaju, spremna za nove akcije usmeravanja mladih lezbejki ka stranputici :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!