Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Emo,emo,neko ce pomisliti da si fina...Ccc...

ON:Mogla bih ja to,ali da prvo kloniram hlaefdige...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Zar nismo "sveci"? :sweet:

Edit: Ova SabotagE se uvek utrpa nepozvana.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Delete
Po LOSovom nalogu postavljam ovu fotku, kak bi se ti sto pre izjasnila zelis li nas ili ne. :lol:

wow, pa to bi bio jedan vrlo pobozan threesome :giggle:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Evo odakle ti tipkamo da te sto pre privolimo da se "udas" za nas.

[img]izbrisano[/img]
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by SabotagE
LordOfSex,izvinjavam se na utrpavanju.
:eviltrep:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Preporucujem da pogledate ovaj film :)

Lord, ti i ja se znamo od negde, a pojma nemam odakle ...
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Voleti dve osobe je moguce u isto vreme. pricam jer mi se desilo...

A cim je to vec moguce , po meni je i yivot u troje moguc, ako se nadju tri osobe koje yele isto. Sto da ne?!

Cak mislim da bi to moglo da bude jedna potpuno kvalitetna veza.... izvodljivo je...
Korisnikov avatar
By Mia91
pa to je super ideja, niko te ne gusi uzivas s dve ili vise osobe kad pozelis......... Mrak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mia91
pa to je super ideja, niko te ne gusi uzivas s dve ili vise osobe kad pozelis......... Mrak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osim ako imate jedno kupatilo ili wc. :lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Delete
Originally posted by Mia91
Osim ako imate jedno kupatilo ili wc. :lol:
Sada ce ljudi da pomisle kako ja ne izbijam iz kupatila. :ostrisekiru:

Zivot u troje je super. :rock:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Iako nisam protiv, mislim da nisam sposoban za tu vrstu veze... Verovatno bih pravio problem oko eventualnih odluka koje se donesu bez mog prisustva a verujem da bih se osetio mnogo gore ako bi doshlo do raskida izmedju mene i dve osobe nego mene i jedne...
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Verujem da je moguc zivot u troje.

Ako nadjem neke fine partnere definitno zelim da probam da li moze da uspe ova popcija.:mazi:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Mmm...divno...npr Ja...On i njegova mama (svekrva koja meta):alexis:
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ne mogu to ni da zamislim i ne verujem da mozes da volis dve osobe istovremeno. To onda nije "prava ljubav" po meni...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by *carmen*
Ne mogu to ni da zamislim i ne verujem da mozes da volis dve osobe istovremeno. To onda nije "prava ljubav" po meni...

ne slazem se, ali to nije sada poenta...

sada iskreno pitam...ali stvarno....da li mislis da ti ljudi koji zive u takvim vezama ne znaju sta je prava ljubav? ili mislis da pristaju na second best? ili nesto trece?

stvarno me zanima
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ni jedno ni drugo, samo smatram da ne mozes da volis dvoje ljudi u isto vreme. Ok to je neka otvorena veza, ali meni je to nejasno. Ako nekog zaista volis ne mozes da ga delis..to je ono kako ja razmisljam, ali ne osudjujem nikoga, daleko od toga..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne, nisam ni htela da kazem da nekoga osudjujes! nije mi cilj ta vrsta rasprave, ako me razumes...

samo me, iskreno, zanima, sta ti mislis sta ti ljudi osecaju prema svojim partnerima...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Mislim da iole ozbiljna veza ne moze biti sa vise od dva ucesnika.
Ali hajde da zamisljamo da moze....
Sad, cak i da je lepsa od ove u dvoje (a meni nikako ne bi bila, izuzev sto bi redovno imali sex u troje),
definitivno bi teze opstala. Isuvise kompleksno i na isuvise tankim staklenim nogama
stoje takvi odnosi izmedju troje ljudi, da bi to trajalo.

Naravno, sve to ako zaboravimo na to da je ne moguce biti zaljubljen i na isti nacin voleti dvoje ljudi u
isto vreme.

Drugo, u svakom segmentu veze, neko dvoje od to troje bi bolje funkcionisalo,
i treci bi u tom segmentu bio precutno nepozeljan.

edit: da se ispravim, taj sex u troje je dobra zabava. Za pravo
vodjenje ljubavi (a to je visi oblik sexa meni), treci je stvar neprihvatljiva.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to, prosto, nije istina za svakoga. kao sto i takva veza nije za svakoga.

i postoji mnogo razlicitih nacina da se bude u takvoj vezi, u skladu sa senzibilitetima svake osobe.

raspravljalo se o tome ovde hiljadu puta.....mene jezivo mrzi ponovo...samo me zanimao jedan detalj, i odgovor sam dobila...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Nisam ovde postovao da bih udovoljio tvojo znatizelji. Postovao sam jer u trash zoni nema nikoga, a tamo ne mozes sam. Moj post slucajno pocinje sa "mislim" pa izgleda kao odg na tvoj prethodni.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moj post se odnosi na tvoj samo u recenici "to, prosto, nije istina za svakoga."
Korisnikov avatar
By emo_haos_
NewYorker, mislim da je u ovoj temi vise puta napominjano da nije rec o seksu u troje.

kako ja to vidim, taj suzivot tri osobe ne podrazumeva seks u troje, no opet ni ne iskljucuje ga striktno.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by emo_haos_
NewYorker, mislim da je u ovoj temi vise puta napominjano da nije rec o seksu u troje.

kako ja to vidim, taj suzivot tri osobe ne podrazumeva seks u troje, no opet ni ne iskljucuje ga striktno.
Samo sam pomenuo sex u troje kao jednu od najociglednijih posledica veze u troje.

E, molim te, bez tih filozofskih i liberalistickih i apstraktnih sranja -
jok zivece u petoro a jebace se svaki sam sa sobom - samo ce drkati.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by NewYorker
Originally posted by emo_haos_

Samo sam pomenuo sex u troje kao jednu od najociglednijih posledica veze u troje.

E, molim te, bez tih filozofskih i liberalistickih i apstraktnih sranja -
jok zivece u petoro a jebace se svaki sam sa sobom - samo ce drkati.
ok, htedoh samo da skrenem paznju na svoje vidjenje, da ne mora striktno da se podrazumeva upraznjavanje seksa "svi na gomili" :lol:

nemoj da se sekiras :lizalica:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :up: edit: ovo je za NJukija

Moram priznati da nisam nikad licno cuo (osim u ponekom filmu) za vezu u troje. :blush: Znam za sex u troje, vezu u dvoje a povremeni sex sa trecim zajedno, veza u dvoje a sex sa trecim pojedinacno, sex u dvoje a paralelna veza sa trecim , veza u dvoje a treci sexom pokvari sve sa prvim, veza u dvoje a treci pokvari sexom vezu sa drugim, sex u dvoje a naknadna veza sa trecim okonca taj sex, zatim prethodni slucaj gde se sex ne okonca pa tu nastane pichvajz, i na kraju: u kuci gde nikog nikog ne pipa (svako ima nekog svog), dok se ne desi neka od prethodno navedenih kombinacija i ponovo nastane sranje...:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!