Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Mislim da autor teme ima odlicno pitanje ali vecina i ovde samo laze!Vecina je u fazonu "ma ja sam faca,mene svi stratuju,ma kakva faca ja sam zvezda bre" Sa takvim stavom nece ti prici sigurno NIKO jer si u startu smesan.Zasto je tesko priznati sebi da niko nikom ne prilazi vec svi samo poziraju i nalivaju se alkoholom,dok izmedju dva guta histericno mazu usne Labellom i tako celo vece...Ma mislim sve je jasno k'o dan!
Korisnikov avatar
By Wight
Originally posted by zivotjeljut
Mislim da autor teme ima odlicno pitanje ali vecina i ovde samo laze!Vecina je u fazonu "ma ja sam faca,mene svi stratuju,ma kakva faca ja sam zvezda bre" Sa takvim stavom nece ti prici sigurno NIKO jer si u startu smesan.Zasto je tesko priznati sebi da niko nikom ne prilazi vec svi samo poziraju i nalivaju se alkoholom,dok izmedju dva guta histericno mazu usne Labellom i tako celo vece...Ma mislim sve je jasno k'o dan!
Da probam da odgovorim. Mislim da apsolutno nema potrebe za takvim objasnjenjima. Pa ti govoris samo iz svog iskustva, kao ja, oni... Znaci, postoji verovatnoca i to vrlo velika da te neko "startuje" (kakav izraz). I to ti uopste nema veze sa mestom, samo je na gay mestima verovatnoca veca. Ako je tako kao sto ti navodis, odakle toliko nas u vezama? ili se upoznasmo svi u lily-u na rasprodaji za labello.
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Naravno da govorim iz mog iskustva mada i nije veliko.Bio sam dva puta u dva prestonicka gay kluba i NIKAD VISE!Bolje i u Lilyju da se smekam sa nekim tipom nego tamo!
A koliko Vas je to u "vezama" bas me zanima?
By Ulix
Naravno da govorim iz mog iskustva mada i nije veliko.Bio sam dva puta u dva prestonicka gay kluba i NIKAD VISE!Bolje i u Lilyju da se smekam sa nekim tipom nego tamo!
A koliko Vas je to u "vezama" bas me zanima?
Za nekog ko je tako sirot neiskusan, mnogo si nesto ogorcen, da ti pravo kazem.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Po mom (skromnom) iskustvu muvanja po gay mestima naravno ima samo sto ima previse poziranja i momaka koji su u tripu da su oni >zvezde< veceri i slicno pa odaju neki stav nepristupacnosti i glume loodilo a ti i takvi momci su ustvari uglavnom non stop single i vape za nekim ali im njihov poremeceni ego ne dozvoljava da skinu taj svoj gard nepristupacnosti...ali dobro to je njihov problem :)

Sto se startovanja tice meni se desava nije da se ne desava...mada obicno kad se odvojim od drustva pa odem sam do WC-a ili do shanka ali ja ne glumim neku nepristupacnu bitcharku kao vecina :D ja kad vec odlucim da izadjem budem raspolozen i ako mi se neko nasmeje ili nesto slicno nasmejacu se i ja njemu ili popricati malo cisto radi kurtoazije cak iako mi se decko ne svidi.
Ako se meni neko bas jako svidi-sto se retko desi na zalost :( :komplikovan: onda umem i ja da budem vrlo konkretan u muvanju pogotovo ako sam i malo popio :pivce:
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Nisam neiskusan a ni ogorcen,zao mi je brate sto si me tako procenio!Samo iznosim svoje impresije iz par poseta prestonickim gay kljubovima.Neiskusan sam(a to je vrlo rastegljiv pojam) po pitanju gay mesta u Beogradu!Kazem da sam ih posetio samo dva i to dva puta i nijedom mi se nija dopala atmosfera tamo jer mi je sve delovalo kao predstava koja ima pocetak i kraj sa podeljenim ulogama.Hocu da kazem da vecina nije bila opustena i dosla tamo da ogovara,tracari i ada bude zapazena u novim krpicama!O nekoj opustenoj komunikaciji,flertu,caskanju nema ni govora!
Naravno to je samo moj stav i nemojte se ljutiti zbog toga
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by queeria
Originally posted by ns.happy
pedja dodji u nasu malu varos, prici cemo svi ;)
da me spopadate sa svih strana :bic:
Dodzi-dodzi :giljotina:
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Originally posted by Lakiboy_ns
Po mom (skromnom) iskustvu muvanja po gay mestima naravno ima samo sto ima previse poziranja i momaka koji su u tripu da su oni >zvezde< veceri i slicno pa odaju neki stav nepristupacnosti i glume loodilo a ti i takvi momci su ustvari uglavnom non stop single i vape za nekim ali im njihov poremeceni ego ne dozvoljava da skinu taj svoj gard nepristupacnosti...ali dobro to je njihov problem :)
:hail:
Korisnikov avatar
By Wight
mislim... takvih osoba ima svuda, u bilo kom klubu, pa naravno i na gay mestima, a svako ima ili bi trebalo da ima nekih svojih afiniteta. Neko trazi vezu neko sex, u skladu sa tim se svako i ponasa, po nekom svom impulsu, prateci svoje zelje. Samo je na tebi jel hoces biti objekat ili subjekat u radnji muvanja. Cim otkrijes sta zelis, neces imati problema.

Odgovor na tvoje pitanje koliko nas je u vezi ja stvarno nemam, ali ima nas, istinska zelja za vezom dolazi s godinama, ona prividna postoji stalno.

I naravno, niko se ovde ne ljuti , ponajmanje ja :yes:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Sunce
"Moju" Andreu niko ne komentarise. :durise:
u sto kuraca!!!
By Sixto
E i jednom da se ja slozim s tobom! Uhhhh
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
E i jednom da se ja slozim s tobom! Uhhhh
Nije ovo prvi put da se slozis sa mnom ne kenjaj :redaljka:
Ja mislim da je ovo vec drugi put :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta ja znam, oseti se to kad se dopadnemo jedni drugima, proradi neka hemija, pa nije ni bitno ko je kome prvi prisao, bitno da se na kraju odigra susret bliske vrste, moze i u WC-u, sto da ne, ako se krv uzburka i zelja javi.
:zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Inace, poslednji put mi se desilo da me je startovao jedan klinac pre 2 vikenda i to u Yellow-u, kad sam dosao sa Statusom.
Status otisao u dark room, ja ostao da sedim u separeu, kad eto ti delegacija od 2 devojke. Dosle da pitaju da li mi je Status decko. Ja rek`o " Nije, nego mi je drug ", a one rekle " Super " i otisle, da bi posle 10 minuta dosle sa tim likom, koji im je drug.
Mlado momce, tek stasalo i pristalo za izlaske i provod. Kaze on meni da mu se svidjam, ja rek`o njemu da se i on meni svidja i nije nam trebalo mnogo da krenemo sa intimiziranjem.
Izasli smo i sledeci vikend i tada smo otisli i u dark room.
Onda sam ja otisao na neki seminar, nismo se culi 3-4 dana, kad stize ti meni sms od njega. Kaze : " Ostao ti je shal kod mene ! "
Ja rek`o " Neka, zadrzi ga za uspomenu, imam jos bar 5 takvih ! "
I onda mi se sad za vikend desio taj peh sa gubljenjem telefona, pa ovom prilikom pozivam doticnog momka koji voli da ga zovu Dzoni, ako bude ovo citao, da se registruje na Forum i posalje mi u2u sa brojem njegovog telefona, kako bih mogao da ga kontaktiram.
:deni:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by *deni*
pa ovom prilikom pozivam doticnog momka koji voli da ga zovu Dzoni, ako bude ovo citao, da se registruje na Forum i posalje mi u2u sa brojem njegovog telefona, kako bih mogao da ga kontaktiram.
deni,bre, poslace ti on sms i ovako
cim ga zasvrbi *******
Korisnikov avatar
By queeria
:leviathan:

Gde da te nađem da ti priđem :sveca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by B.U.
pa ovom prilikom pozivam doticnog momka koji voli da ga zovu Dzoni, ako bude ovo citao, da se registruje na Forum i posalje mi u2u sa brojem njegovog telefona, kako bih mogao da ga kontaktiram.
deni,bre, poslace ti on sms i ovako
cim ga zasvrbi *******
Mindzulja.
:lol:
Oprostite na nedolicnom izrazu.
:snob:
By ~ Le Saint X ~
elem, da odgovorim na temu

i muvaju me i muvam

znaci, toga ima

ono sto meni smeta kod muvanja je to...
kada ja muvam nekog, ja sam spreman da pricam i da pitam i da odrzavam konverzaciju ( ako vidim da je druga strana zainteresovana)

ali
kada meni neko pridje...ja moram da radim isto!
Mislim, ako mi je neko vec prisao - jer mu se svidjam zbog ovog ili onog - treba valjda i da se potrudi da nesto prica sa mnom
a ne ja da radim sve

okej, nismo svi podjednako
glagoljivi
ali, ipak...
Korisnikov avatar
By *deni*

i muvaju me i muvam

znaci, toga ima

kada ja muvam nekog, ja sam spreman da pricam i da pitam i da odrzavam konverzaciju ( ako vidim da je druga strana zainteresovana)

ali
Mislim, ako mi je neko vec prisao - jer mu se svidjam zbog ovog ili onog - treba valjda i da se potrudi da nesto prica sa mnom
a ne ja da radim sve

glagoljivi
ali, ipak...
Savrseno si opisao pojavu koja i mene ume da iznervira.
Daj, bre, laj nesto, smej se, lupetaj, kad si vec tu.
A ne da cutis i gledas kao tele u sarena vrata i da ti moram kljestima izvlaciti reci iz usta.
Bio jedan lik kome je glavna fraza u komunikaciji bila da pita :
" Kako si ? "
i da posle toga samo cuti i gleda.
:doh:
A kad ga pitas gde je bio i sta je radio posle posla , on kaze : " Kod kozmeticarke " i ponovo zacuti.
Katastrofa.
Korisnikov avatar
By Marvin
:smeh: :smeh:

A kad ga pitas gde je bio i sta je radio posle posla , on kaze : " Kod kozmeticarke " i ponovo zacuti.

Zar bar ni tretmane ne nabroji? Cene ne prokomentariše?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Niti izlazim na gej mesta u poslednje vreme, nit' mi prilaze otkad sam u vezi (osim možda s leđa).
Doduše, jednom me je neki neidentifikovani muvajući objekat štipnuo za dupe, al' rekoh, sigurno nije ženski peder... :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
A ne da cutis i gledas kao tele u sarena vrata i da ti moram kljestima izvlaciti reci iz usta.
" Kako si ? "
Katastrofa.
Da to je bash glupo. Cinjenica, dakako, nije prijatno, treba imati hrabrosti, tu je uvek sveprisutna trema, ali ... nije cutanje uvek zlatno.

Jao, ovo me dragi moj deni podseti kad sam ja dolazio na upoznavanje sa Vama u NS.
Pa ja sam vezbao celim putem od skoro 90 min, sta reci, koliko piti, kako se ponashati ... Dakako da od uvezbanog nishta nisam uradio :smeh:
By ~ Le Saint X ~

i muvaju me i muvam

znaci, toga ima

ali
a ne ja da radim sve

glagoljivi
ali, ipak...
UPravo!
Pre dve nedelje, meni pridje jedan poznanik i rece da se svidjam njegovom drugu i jel hocu da se upoznamo.Okej, pristadoh.Osim sto je rekao da se zove Ivan i da nema ni MySpace ni Fuckbook ja ne znam da li je on ista josh rekao!A ja se rasprica oko ta dva, oko mailova, oko poruka...on se samo smesio...
... pocela neka pesma koja mi se svidela ,te rekoh mu odoh da igram i neka mi se pridruzi ako hoce...
on je samo stajao kod shanka i smesio se

cum on!
Korisnikov avatar
By m..
Inace, poslednji put mi se desilo da me je startovao jedan klinac pre 2 vikenda i to u Yellow-u, kad sam dosao sa Statusom.
Status otisao u dark room, ja ostao da sedim u separeu, kad eto ti delegacija od 2 devojke. Dosle da pitaju da li mi je Status decko. Ja rek`o " Nije, nego mi je drug ", a one rekle " Super " i otisle, da bi posle 10 minuta dosle sa tim likom, koji im je drug.
Mlado momce, tek stasalo i pristalo za izlaske i provod. Kaze on meni da mu se svidjam, ja rek`o njemu da se i on meni svidja i nije nam trebalo mnogo da krenemo sa intimiziranjem.
Onda sam ja otisao na neki seminar, nismo se culi 3-4 dana, kad stize ti meni sms od njega. Kaze : " Ostao ti je shal kod mene ! "
I onda mi se sad za vikend desio taj peh sa gubljenjem telefona, pa ovom prilikom pozivam doticnog momka koji voli da ga zovu Dzoni, ako bude ovo citao, da se registruje na Forum i posalje mi u2u sa brojem njegovog telefona, kako bih mogao da ga kontaktiram.
^ ahahahahahaha, konacno ga je pronasao! (bold bold, ahahahaha) :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:roflmao: VRH!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz
Niti izlazim na gej mesta u poslednje vreme, nit' mi prilaze otkad sam u vezi (osim možda s leđa).
Doduše, jednom me je neki neidentifikovani muvajući objekat štipnuo za dupe, al' rekoh, sigurno nije ženski peder... :D
:smeh:

Kada ces se vec jednom smuvati sa blentom?

muvanje belnta : Dzelajza = const
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by greek_lover
" Kako si ? "
Katastrofa.
Da to je bash glupo. Cinjenica, dakako, nije prijatno, treba imati hrabrosti, tu je uvek sveprisutna trema, ali ... nije cutanje uvek zlatno.

Jao, ovo me dragi moj deni podseti kad sam ja dolazio na upoznavanje sa Vama u NS.
Pa ja sam vezbao celim putem od skoro 90 min, sta reci, koliko piti, kako se ponashati ... Dakako da od uvezbanog nishta nisam uradio :smeh:
To je zato sto me tada jos niste znali, a posle ste cenim shvatili da sam vrlo jednostavna i prakticna za rukovanje i da nikakve pripreme nisu potrebne.
Sto kaze Vesna Rivas - Leba, sira i krompira i dobrog raspolozenja i ja sam srecna !
:B
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
:smeh: :smeh:

Zar bar ni tretmane ne nabroji? Cene ne prokomentariše?
Apsolutno nista.
Samo kaze " Kod kozmeticarke " i to je sve.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, samo je jednom bio donekle recitiji i to kad sam ga drugi put izbacio iz stana.
Strasno me je nerviralo to njegovo cutanje i gledanje u belo, ne znas sta mu se vrti po glavi i sta ti misli, pa sam 2 puta izgubio strpljenje i izgurao ga iz stana, zalupivsi mu vrata pred nosom.
E onda me je nazvao telefonom i mrtav `ladan rekao :
" Ovo ti je vec drugi put da me izbacis i zalupis mi vrata pred nosom . "
:uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!